Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nincs ennek semmiféle mélyenszántó magyarázata. Tetszett és kész. :D
Nehéz már eldönteni kinek van igaza. miki és klau amióta eszemet tudom, mindíg harcolna egymás ellen, tehát minden lépést egyúttal válaszláépésnek is fel lehet fogni valami előző eseményre. Tudjuk, hogy elég messzire elmennek módszerek alkalmazásában, de én - sokakkal ellentétben mikit tartom nagyobb gazembernek.
Jelen esetben klau egy igen kényes dologba akart beleavatkozni, miki és a fia kapcsolatába kart beleszólni. Ilyenkor persze, hogy ez mikiból az oroszlánt hozza ki. Tudomást szerzett klau tervéről és ehhez megtette az ellenlépést úgy gondolva, hogy ezzel nagyot tud ütni. Ez igaz is, de ez az ellenféltől is erélyes bosszút követel(ne). Kérdés, mi lesz erre klau akciója. Ha ugyanez, akkor nem lesz nagyobb gazember mint miki, de ha fejjel lefelé belecsüngeti egy latrinába napokig, akkor át is fogja venni a vezetést az én megítélésem szerint is. :D
nem azé" tetszett,mert miki rabolta el,hanem hogy clau nem ugat bele mindenbe:S
ha más tette volna,akkor is örülnék:p
abban az esetben is, ha attila tenné ezt mert megharagudna rá,akkor is:DD
nekem is.
de ez nem meglepő XD
1* találkoztam a producerrel. jófej pasi.de nem mondtam neki, hogy szeretem a bk-t,hanem csak ott álltam. ott voltam mellette, azt úgy tettem, mint akit nem érdekli annyira a bk. erre hozzám szólt, pár dolgot kérdezett, azt el voltunk:DD
aztán mondtam neki, hogy imádom a sorozatot, majd nézett és mondta, hogy nem nézik ki igazi rajongónak, mert nem ugrálok a színészek előtt mint egy idióta:p, hanem természetesen viselkedek:DD
persze az idiótát nem így mondta XD
hanem, hogy nyugodt embernek nézek ki és türelmesnek:p
júniusban
szerintem.. megtudja, hogy soma szemétkedik, le akarja nyúlni zsófit és hogy bajba került a családja, így aztán valamit elkövet, hogy kijuthasson:p
én beszéljek kalamár bácsival??:DD
miről??:DD
nagyon nagyon kíváncsi vagyok már, hogy tér vissza Rékasi.
még csak ötletem sincs!
Adri ezt meg hagyom neked, vagy amikor épp arra jársz át adhatsz neki egy üzenetet :P
nem ér annyit ez a sorozat, hogy egy sort is írjak az érdekében, ettől a fórumtól eltekintve
nem is az a bajom, hogy becsukják-e a szíved szép szerelmét, hanem, hogy itt kézenfekvő megoldásnak tartják, hogy nyugodtan kövessünk el bűnt, ha valamit el akarunk érni, mert úgy se kapok érte semmi, és meg miért ne
mert nem volt igaza?
talán nem ártana Miki fiút kiírni pár hónapra előzetesben, és kapni minimum egy felfüggesztett büntetést
múltkor miki belépett clau irodájába,ahol lacival beszélgettek és akkor kérdezte clau lacitól, hogy "ennyi volt?" asszem így mondta. fel sem figyelt erre miki??
előtte valamikor mikivel beszélt bazsiról.
Kalamár azt mondta amikor Zsoltot elvitték a zsernyákok, hogy már kijárt neki, mert sok volt a rovásán
és Mikinek?
nekem volt ilyen osztálytársam tavaly.
azt hitte, hogy róla beszélek,mire ő" te fogyatékos k**va mit ugatsz??" :o
az értelem..
nem.
a skorpiók okt.23-nov.22?
az oroszlán júl.23-tól (?)aug.23-ig van
az lehet,de Bazsi is bizonyítani tudja, valamint Timike, hogy attila és clau el akarják űzni bazsit a házból.
ergo, attila sem képes lemondani a titkos üzelmeiről.
így van de Claudiának erre nincs esze csak arra hogy áskálódjon más után:)))
Géza meg ne ossza az eszet,mert ha kiszámolnánk mennyi sört iszik meg egy héten akkor Kinga akár 3 pár cipőt is vehetne:))))))
Ez a vizsgálati fogság ritka véletlen volt és rövid ideig tartott.
..hogy Zsoltot feljelentették-e, nem tudni, ő hozzá vélhetően a rendőrség jutott el a nyomozás révén, a bántalmazott öreg tanúvallomása alapján.
Ez is ritkaság.
A Bk-ban soha, senki nem tesz feljelentést, nehogy valakit bekaszlizzanak, mert féltik a produkció nézettségét.
A rendőrség-ha egyáltalán feltűnik-inkább csak asszisztál, de rendszerint kimarad a történetből, miközben a cselekmény hemzseg a deviáns, erőszakos cselekményektől.