Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
dehogynem jártak.
de, te most mire célzol az összejövésnél?:p
én csak a csókra,ami volt..:))
linda úgysem fog összejönni ismét pettel:p
szerintem
igen, értem.
de én arra gondoltam, az fkírók találták volna ki, hogy Peti nem W.-nek hanem Tamásnak regizett be,s azért hogy minket hülyének nézzenek, más nevet mondott,mintha tényleg az lenne az:))
;)
ja hogy az.....:DD
kicsit hülyén hangozna, ha belénk akarnák magyarázni,hogy William nem az, hanem Tamás:DD
csak más nevet mondott véletlenül......:P
"Viszont elképesztően erősek az önvédelmi mechanizmusaid" de miért? az jó:))
nem paraszt vagyok:p
jajjjjjjj:S 30 fokban fázni az elvonási tünetek miatt,az durva!!!!!!:o
volt neki magatartászavara,az fix..nem is kicsit.
Abból amit írsz, nekem nem skizónak, hanem magatartászavarosnak tűnik, és valószínűleg tényleg szenvedélybetegnek. Ha tényleg drogos volt, akkor nem csak a tűszúrások miatt ült kabátban 30 fokban, hanem azért, mert fázott. (elvonási tünetek)
A tanároknak nem utalgatniuk kellett volna, hanem szólni a gyámügyesnek, aki megteszi a szükséges lépéseket.
Szerintem azt, hogy nem vagytok egy színvonalon, ő nem úgy értette, ahogy írod.
És még valami. A "fiatalabbnak nézel ki a korodnál" az egy bók. Az "éretlen vagy" nem.
Viszont elképesztően erősek az önvédelmi mechanizmusaid.
mai rész
"Péter úgy dönt, ideje megszabadulni alteregójától, „Tamástól”. László megússza az újabb hazugságokat. András sarokba szorítja Miklóst. " milyen tamás???????
virgi inkább nem szól semmit......:))
kezdek félni, hogy engem is hülyének nézel. :p
pedig nincs miért.
ő azért tartott engem fogyinak, mivel nem voltunk egy színvonalon. ami nála azt jelentette, hogy nincs közös téma, külsőleg nem jövök be neki.
a haverját folyamatosan szúrkálta körzővel. a vicces, hogy tényleg barátok voltak, (aki ugyanolyan stílusra, szóval.................:S "értelem")
tanároknak folyamatosan visszabeszélt. papírja nem volt róla,de mondom: az összes tanár finoman mondta neki, hogy szerintük el kellene mennie orvoshoz,mert bajok vannak nála. 30 fokos melegben kabátban ült,de mint kiderült, azért, hogy nehogy észrevegyük a testén található tűszúrásokat (drog). hogy most "csak" drogos volt-e a gyerek vagy a skizó is párosult-e mellé azt nem tudom. nemcsak én vagyok így vele, hogy betegnek tartom.
igen, "szép" volt. azért hagytam ott.itt nincsenek olyan dolgok.
Természetesen.
Miklós permanens szerencséje a f.írók erős túlzása, mert így Kalamáréknak nem kell őt nélkülözniök.
Hatalmas ötlet! ..hogy oda ne rohanjak..
többen is fiatalabbnak nézek.
de ez hogy jött ide??én egy elmebeteg skizó,paranoiás emberről beszéltem,aki anno osztálytársam volt.
Fruzsiról volt szó,azért írtam.
:))
de azé" nem vagyok idióta;)
Olvasom, hogy rövidesen megmutatkozik Soma valódi természete /ahogyan az eddig is várható volt/ és Zsófinak komoly oka lesz a félelemre, Orsi pedig leleplezi a férjét és megtorolja a történteket.
Szerencsétlen,féleszű Laci..
Sértettként nem kötelező a feljelentés, akkor sem, ha a felsorolt esetekben mind hivatalból üldözendő bcs???
Más: Zsófi galériája. Ha Zsófi tényleg igent mond Soma ajánlatára, és kibérli a helyiséget (Külső helyszín, ajvé!!!), akkor két hónap után is Soma fizeti a bérleti díjat, amennyiben Zsófi képtelen azt kitermelni???
Megint más: Ha Zsoklt visszatér, akkor Miki megint munkanélküli lesz!!!