Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
"Le kell fagyasztanom reménységed bimbait", de az az igazság, hogy nincs szó a Bk befejezéséről. /Ennek a hírnek itt, gondolom, Adri örül a legjobban./
A nagyfőnök Kalamár nemrég jelentette ki, hogy a sorozatot a televízió Szabó családjának tekinti.
Ez a rádiós regény pedig közel 50/!/ évig ment, és a Bk még csak 12 éves.
Pedig eddig reménykedtem, hogy belátható időn belül véget ér, de az interjú óta ez is a múlté.
Vagyis még tanúja lehetünk Timike férjhezmenetelének, babázásának, gyerekei család alapításának, nagymamás éveinek..
Szép kilátások, mondhatom!
:)))
Gondoltam :) Vilibáéké nem lehet több 1-2milliónál!
Böngésztem egy kicsit versenyló ár ügyben,olyat találtam,egy egy oldalt,ahol 2001ben 1,5millió volt a legdrágább ló! :)
Szóval lakást semmi esetre sem tudtak volna venni,de még lovat se ebből az összegből!
OFF
A véleményeteket szeretném kérni,valaki esetleg kapott e már ilyen e-mailt,és mi ez egyáltalán?
Szó szerint másolom be:
Szia, kívánok a legjobb Compliment a szezon nevem Jessica Franck. Láttam a kapcsolatot a citromail.hu és csodálja, Nos nekem van egy különleges oka van kapcsolatba, tehát én szeretném, ha válaszol nekem, hogy el lehet mondani, mindent magamról és az ok, én Önöket keresni. remélem, az Ön válasza,
egy kellemes nap,
Jessica Franck.
Hello, I wish you best Compliment of the season My name is Jessica Franck. I saw your contact on citromail.hu and admire it, Well i have a special reason of contacting you,so i would like you to respond to me so that i can tell you everything about myself and the reason i am contacting you. hope for your reply,
have a pleasant day,
Jessica Franck.
Nuova grafica e nuove funzionalità! Crea subito Gratis la tua nuova Casella di Posta Katamail
:))
nekem is fura, mert eddig sosem láttam!
Párom szerint lehet,hogy magántanuló,de év végén már bejár, vagy éppen most hosszabb ideig nem forgat, s tud járni suliba.
Magasan az egyik legsikeresebb számuk, nagyon szeretem!
A kedvencednek is elég jól állt a "Csináljuk a fesztivált"-ban, néztem az adást.
én keveset ismerek,de amit leginkább az a "Take on me". azt szeretem.
Bereczki Zoli elő is adta a csináljuk a fesztiválban. :DD
hajaj.......:))egy igazi FÉRFI ÁLLAT XD
:DDDDDDDDDDDD
höh.érdekes:DD
1., szám, mint a furógép:p
letöltöttem :))
vicces
volt
ágy alatt XD