Barátnőket keresek Budapesten (beszélgetés)
Sziasztok Lányok ! :)
Egy 23 éves budapesti egyetemista lány vagyok, aki a szabadideje eltöltésére keres barátnőket, akivel meg tudjuk osztani örömünket és bánatunkat. :)
Szeretek sétálni, felfedezni új helyeket, moziba menni, filmezni, beülni valahova és csak beszélgetni, sportolni, de bármire nyitott vagyok.
Ha te is hasonló cipőben jársz, írj bátran :)
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék olyan lányokkal akik eljárnának velem edzeni! 25 éves vagyok!
Sziasztok!
Barátnőket keresek bulizáshoz, mozizáshoz,utazáshoz. vagy más közös programok szervezéséhez.:)
Budapest és környékéről, 20-30 éves kor között:)
Sziasztok!
27 éves vagyok, vidékről jöttem Budapestre, a párommal élek. Vidám, kedves, társaságkedvelő lány vagyok. Szabadidős programokhoz keresek barátnőket! A zenét imádom minden mennyiségben, illetve szeretek ide-oda menni, sportolni, szabadban lenni, sétálni, vagy beülni valahova beszélgetni. :)
Sziasztok!
28 éves lány vagyok , Budapesten lakok és barátnőket keresek közös csajos programokhoz. Szeretek bulizni, utazni, mozizni, vagy egy jó bor mellett csevegni :).
SZiasztok!
Csoportos találkozót hoztam össze vasárnap többen fogunk találkozni, aki szeretne még csatlakozni írjon nekem! :)
Szia Szofi! csatlakoztam Vikcsu csoportjához a facén :)
tedd Te is ezt ha gondolod! :)
szia Vikcsu! én is Budapesten lakok már egy jó éve, szívesen találkozok veletek :)
43 éves vagyok, erősítem az átlagéletkort :-D
Sziasztok!
Kyla2 várom a választ,remélem neked sikerült összehozni!
Igaz most regisztráltam az oldalra,de nagyon elszánt ötletem van na szóval szeretném, ha többen találkoznánk egyszerre, minél többen vagyunk annál jobban sülhet el a találkozó!
Kinek lenne hozzá kedve? :) Várom a leveleket!
27 Éves vagyok,kedves,pozitív, barátságos, rossz szokásom is van,de kinek ne lenne! Budapesti vagyok.
Vikcsu
Össze lett vonva a fórumom, tehát:
Sziasztok! Budapesti vagyok, 26 éves.
Barátnőt keresek: sétálni, mozizni, strandolni, bulizni.
Szia!
A bemutatkozó leveled alapján szimpatikusnak talállak.Szerencsére velem egykorú vagy természetesen nem zárkozóm el fiatalabb vagy idősebb lányoktól.Ha szimpatikusnak találsz várom leveled.Szia Orsi
Szia:)
28 éves vagyok és hasonló cipőben járok.Vidékről költöztem én is a fővárosba. Az ismerősök jönnek mennek,de még nem sikerült tartós baráti kapcsolatot kialakítani. Programok terén jöhet bármi, bulizás is módjával :) szeretek még kirándulni,utazni,túrázni,strand,mozi,főzés,teázgatni,nem dohányzom de vizipipázni szoktam néha.
Bp-n merre laksz?
Üdv:Timi
Sziasztok
Budapesti 49 eves nagyon fiatalos ozvegy no vagyok es egyedul elek.
Baratnot keresek akivel jokat lehet beszelgetni, megerto es el lehet vele menni barhova egyutt.
Irjatok a bett8013@gmail.comra