Barátnőket keresek Budapesten (beszélgetés)
Sziasztok! Csatlakoznék Kőbányáról!:-)
Én biztos, hogy beledöglenék, ha csak a tv elött kellenne ülnöm, és nézném a sok Amcsi filmet:( ez a második "férjem" de már nem hiszek benne, hogy van IGAZI..
Szia! Köszi a tanácsot. Igazából, megbízható helynek tünik,és tényleg csak barátnőket keresünk,amiben nincs semmi érdek, csak találjunk olyan személyt aki szintén hasonló élethelyzetben van, vagy hasonló az érdeklődési köre, esetleg szimpi is..Neked is sikerült:-)
jaj nekem is van egy hasonló,csak az 33 éves:)))
:) Sziasztok... hmmmm... érdekes egy topic. Félnék tlálkozni bárkivel is ha csak az internetről ismerem:) Eladhatnám magamat egy 25 éves izmos szivtipronak is, ki tudná hogy hazudok? Szóval csak óvatosan:)
Amugy én a neten ismertem meg a páromat, aki azóta (2 éve) már a vőlegényem is lett. Nem társkeresőbe, teljesen véletlenül. Szóval barát-barátnő keresők csak óvatosan:) Sok szerencsét!!!
:) annyira nem lusta, pld teljesen egyedül kapcsolja a távirányitókat. Amúgy elcserélném bármire, akármire is. És adok hozzá még 3db távirányitót, és Ps2 játékokkal :-))
pfűűűű lusta pasi...nem jó...
viszont a többi mellett nem unatkozol.
Sziaasztok! 38 éves vagyok,nyakamon a csacsi család..15éves kamasz csaj,3 éves hisztis csaj, és 30 éves,lusta pasi..Na? ezekután irna Nekem valaki?
Én 40 vagyok, de sokszor 25 körül érzem magam, de sokszor 200 évesnek.
Én 44 vagyok de harmincnak sem érzem magam.
Sziasztok!
Én 30 éves vagyok és nekem is jó lenne valaki akivel néha eltudnánk menni beszélgetni, programokat csinálni, bulizni.
És pesten lakom. Ha valakit esetleg érdekel. Szép napot!
Newpest.Jó messze vagyunk:)
köszi, Soroksáron lakom, és te?
de néztem és nagyon csinos vagy!merre laksz Pesten?
Akkor nem néztetek rá reglapomra, 40 vagyok, de igen fiatalos és igen sok minden érdekel az autóktól az állatokig minden. Oly sokan vagyunk egyedül és így a napjaink nem lesznek élmény dúsak és az idő meg rohan.
Én is barátnöt keresek, séta, muzeum, szinház, állatkert, kirándulás, élményfürdő stb. Egyedül nem jó ilyen helyekre járni. Bp-en lakom.
Hány éves vagy,mi az érdeklődési köröd?
Én jan.02.-tól budapesti lakos leszek,és szerintem egy kicsit magányos is,abban a számomra idegen városban,bár vannak ott rokonaim.
Priviben írj,én szivesen lennék a barátnőd.
Van ilyen,csak nehéz megtalálni.:)
Sziasztok,
olyan barátnőket keresek akikkel lehet jókat beszélgetni és nem felületesek és nem számítóak, akikkel lehet szórakozni, bulizni vagy akár sétálgatni, ide-oda menni, van ilyen?
További ajánlott fórumok: