Barátnőket keresek Budapesten (beszélgetés)
"Vannak barátnőim, és akár a velük szervezett programokra is beszerveződhet bárki, akivel kölcsönösen kialakul a szimpátia:) "
Szia! Érdekes mondat, elgondolkodtam rajta :))
Sziasztok:) 34 éves egyedülálló nő vagyok, Budapesten élek. Szívesen ismerkednék hasonló korú nőkkel, akikkel együtt csinálnánk mindenféle programot:)
Szeretek koncertekre járni (Péterfy Bori, Vad Fruttik), néha bulizni, moziba járni, színházba, kirándulásokban is benne vagyok, vagy akár beülni valahova és dumálni az élet hasznos és haszontalan dolgairól:)
Vagy akár járhatunk együtt tornára, kipróbálhatunk dolgokat, amikhez esetleg az ember nem talált vállalkozó kedvű társat.
Vannak barátnőim, és akár a velük szervezett programokra is beszerveződhet bárki, akivel kölcsönösen kialakul a szimpátia:)
Csak baráti kapcsolat érdekel, ha leszbikus vagy, csak akkor írj, ha tiszteletben tartod, hogy csak a fiúkat szeretem.:)
Az e-mailcímem: bizonytalany@gmail.com
Sziasztok!
Budapesti 40 éves vidám, optimista, társaságkedvelő nő vagyok. Szeretek jönni-menni színházba, kiállításokra járni vagy akár csak úgy, sétálgatni a belvárosban, kirakatokat nézegetni, jókat enni-inni, bulizni.
Sziasztok!
31 éves lány vagyok, Budapesten élek. Hasonló korú(kb.25-35) barátnőt keresek közös programokhoz. pl.séta, kirándulás, dumcsizás egy kávé vagy tea mellett, mozi, színház, koncert, kiállítás esetleg bulizás).
Sziasztok!
Hétvégén nincs kedve valakinek a Mori-ligethez?
Sziasztok!
27 éves budapesti lány vagyok. Imádok szórakozni, viszont mostanában senki sem ér rá a haveri társaságban. Bármilyen buliban benne vagyok, legyen az iszogatás egy romkocsmában vagy egy igényes szórakozóhely. :) Ha hétvégére jó társaságot keresel és Te is egy belevaló, érdeklődő, jó fej csajszi vagy, akkor találkozzunk! :)
Sziasztok, ősztől egyetemre fogok járni,23 éves vagyok és augusztustól Budapesten fogok tanulni.
Elsősorban barátkozni szeretnék 20-30 éves lányokkal,buli,túra,séta,közös vásárlások.
Vannak barátaim itt, de mivel vidéki vagyok a fővárosban kevés az ismerős és ha akadna pár ember aki hasonlóan helyzetben van,vagy ősztől,vagy már ott lakik,szóval szívesen barátkoznék. :)
Szia !
Találtál már barátnőt ? Ha nem ,felvehetjük a kapcsolatot.
Sziasztok!
Én 26 éves vagyok és barátnőket keresek, akikkel lehet utazni, beülni valahová, kirándulni akár elmenni szórakozni, leginkább hétvégén érek rá , Budapest és környékéről várom azokat, akik szintén szívesen csinálnának programokat.
Sziasztok!
38 éves, fiatalos, igényes, budapesti nő vagyok.
Barátnőm keresem, közvetlen, humoros, érdeklődő, értelmes, igényes, kisgyermekes nő személyében (Ezek közül egyedül a gyermek nem feltétel!:), levelezéshez, beszélgetésekhez, kávézáshoz, sétákhoz.
Üdv.
R.
Sziasztok! 26 éves lány vagyok. Vannak barátaim, főleg még az egyetemről, de a munka mellett már nagyon nehéz összeegyeztetni a talikat...
Szóval barátokat keresek mindenféle programhoz: szívesen túráznék, kirándulnék, társasoznék, filmeznék vagy csak beülnék valakivel egy sütire beszélgetni. Jó lenne néha (elsősorban péntek-szombat este) lazítani egy-egy bárban, ismerkedni, bulizni, vagy közösen elmenni konditerembe, fürdőbe, ilyesmik. Írjon, aki hasonló cipőben jár és szívesen barátkozna, kimozdulna. :)
Szia!Hasonló a szitu nálam is!Ha gondolod talizhatunk valamikor,vagy dumcsizhatunk is.
33 éves vagyok.
Sziasztok!
36 éves Budapesten élő csajszi vagyok.Sokat dolgozok,így nem nagyon tudtam baráti kört kialakítani.Amikor ráérek szívesen mennék bulizni,szeretem a Morrison's ligetet és a hasonló zenei stílusú szórakozóhelyeket.Bármilyen más programban is szívesen benne vagyok :)
Halii mindenkinek!
Én 21 éves bp-i lány vagyok. Nagyon szeretek bulizni, de mostanaban nem nagyon van hozza tarsasagom:( Olyan csajszikat keresek akik mennenek akar minden heten beülni iszogatni/ bulizni :) Pesten jarok egyetemre, idén kezdtem és nem alakult ki olyan tarsasag akikkel tudnek gyakrabban menni, a gimis baratnokkel, haverokkal meg csak ritkabban talalkozom.
Írjon aki benne lenne!:))
Sziasztok!
Én is barátkozni szeretnék.
24 éves vagyok, Pest megyében élek, de Budapesten dolgozom.
Mariann