Barátnőket keresek Budapesten (beszélgetés)
FSZEK recepciós pult környéke. ;)
Sokan csak a tanulmányaik miatt vannak ott.
De értelmes, nyitott csajok gyűjtő pontja.
Sziasztok!
36 éves, budapesti lány vagyok. Közös programokhoz keresek barátnőket. Szeretek színházba, moziba járni, olvasni, vagy csak beülni egy kávézóba és beszélgetni.
Írjatok bátran. :)
Sziasztok!
23 éves lány vagyok, Budapesten élek, barátnőket keresnék közös programokhoz, kiruccanásokhoz, bulikhoz, vagy akár egy kis női csacsogáshoz egy kávé mellett. Nyitott gondolkodású (minden féle téma érdekel), vidám, mosolygós,pozitív vagyok. :)
Írjatok, ha ti is társat kerestek hasonló elfoglaltságokhoz. :)
Pusza
Sziasztok! :)
37 éves budapesti nő vagyok és barátnőt/ barátnőket keresek mindenféle programokhoz, tartalmas beszélgetésekhez. :)
Mosolygós, kedves lány vagyok, és fontosak számomra az emberi értékek. :)
22 éves lány vagyok, aki a szabadideje eltöltésére keres barátnőket, akivel meg tudjuk osztani örömünket és bánatunkat. :)
Szeretek sétálni, kirándulni, moziba menni, filmezni, beülni valahova és csak beszélgetni. Nyitott lánynak tarom magam így sok minden érdekel. Jelenleg Érden lakom és Pesten dolgozom így ezek közelében szeretnék új barátnőket találni. :)
Ha te is hasonló cipőben jársz, írj nyugodtan:)
Email: esztike0422@gmail.com
Sziasztok,
27 éves, Budapesti gyeden lévő snyuka vagyok. Sajnos a kisgyermek megérkeztével sok barát, ismerős "lekopott".
Várom olyan kisgyermekes anyukák leveleit akik szintén keresnek társaságot. :)
Sziasztok. ..pár hozzászolással lejjebb látható az enyém is...még mindig nyitott vagyok új barátnők megismerésére..akik pedig írták privátban most válaszoltam sajnos nem kaptam értesítést olvasatlan üzenetekről :(
Mindenkinek szép napot :)
Sziasztok!
Budapesti szórakozáshoz keresek bulitársakat, leginkább csajokat, de akár egy jó kis társaságot is összehozhatnánk :P 34 vagyok, mindenki bepunnyadt mellettem, de nekem meg megmaradt a "tánccipőm". Kinek lenne kedve? :)
Kriszta
Szia!
A fórumon írtak alapján szerintem engem (is) keresel - ha még keresel :) Amennyiben igen, részletek később. Üdvözlettel, Kriszta
Sziasztok
Én is barátnőket keresek közös programokhoz buli,mozi,beszélgetés stb..Budapesti 30-as csaj vagyok.
Sziasztok! :D
Hétvégi bulizáshoz keresek partnereket!
27 éves vagyok, aki szeretne szórakozóhelyre menni,de nincs sokszor kivel írjon nekem én is írni fogok nektek privit! :)
Jó lenne, ha egy kisebb társaság összeszokna!
Sziasztok!
Én egy 25 éves lány vagyok, és barátnőket keresek Budapesten, beszélgetős, csajos, mindenféle programhoz :)
Írjatok, ha szimpatikusnak találtok.
E-mail címem: m.mariann90@gmail.com
Mariann
Sziasztok lányok, nem tudom mennyire aktív a fórum de azért én is megpróbálom.
Krisztinának hívnak és Németországban éltünk eddig a férjemmel (Ő német) de most végre vissza költözünk Budapestre :)))
Viszont az ottani régi barátikör már szinte egyáltalán nem létezik :/ szóval nagyon örülnék ha itt barátnőkre lelnék :)
33 éves vagyok és műkörömépítéssel foglalkozom itt kint és otthon Budapesten is ez a terv :)
Mindenkinek kellemes hétvégét :)
Budapesten ki nem keres barátnőket?
Pl. én is.
Szia!
A fórumon olvastam a hozzászólásod, hogy barátnőket keresel. Ha még aktuális a barátnőkeresés, írj nekem. 36 éves vagyok, Budapesten élek.
Szép napot!
Tünde
Sziasztok!
Én is barátnőt/barátnőket keresek. 33 éves vagyok, a belvárosban lakom a párommal, és szeretnék új barátokat találni, mivel a régiek valahogy kikoptak (nagyon messze laknak, vagy gyerekük lett, vagy már nagyon megváltoztunk). Olyan társaságra vágyom, akivel lehet programozni, és jókat beszélgetni, akár mélyebb dolgokról is. Írjatok lányok! :)
Sziasztok!
Óbudán valakinek van kedve aerobik vagy zumbafittness órákra járni?:)
Sziasztok!
24 éves vagyok és barátnőket keresek Budapest és környékén. Barátaim külföldön maradtak sajnos itthon nem sok igaz barátom maradt. Munkám miatt főleg férfiakkal dolgozok így nagyon hiányoznak a csajos napok. Szeretnék megint eljárkálni bulizni, edzeni, beülni ide-oda, meginni valamit és nagyokat beszélgetni, összehívni a társaságot egy jó sütögetésre stb. Vidám természetű, nyitott lány vagyok aki szeret bolondozni és élvezni az életet. Ha hasonló cipőben jársz írj! xoxo 4thepoppy@gmail.com
Szia!
Írtam neked prívibe,imél címet is küldtem.
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz.
Pár éve költöztem Dél - Pest közelébe. Sajnos a barátaim megkoptak, mindenkinek kicsit megváltozott az élete a munka és a párkapcsolatok területén, így a távolság és az idő miatt nem tudunk találkozni.
Szeretnék ismerkedni Budapesten vagy a környékén élő hölgyekkel barátság céljából.
Szeretek nagyokat sétálni, beszélgetni, mozizni, színházba járni, és olykor beülni egy kávéra, pohár borra, akár csak a többi nőtársam. :)
Elérhetőségem: rozinanagy@yahoo.com
Szép estét,
Rozinana
Sziasztok én egy Budapesti 37 éves elvált nő vagyok van egy kutyam sokat dolgozok de a kevés szabadidőm eltöltéséhez keresek barátnőket akikkel el tudnék járni kicsit szórakozni is engem mozi és bulizás utazás érdekelne. A koromnál jóval fiatalabnak nézek ki :-) szóval bátran irhathak 10 évvel fiatalabbak is. Kedves és rendes vagyok irjatok bátran.
Üdv: Livi
22 éves lány vagyok, egy hónapja költöztem Budapestre. Szívesen ismerkednék olyanokkal, akik hasonlóan egyedül vannak ebben a nagyvárosban. :) Szeretek beülni kávézókba beszélgetni, néha iszogatni, sétálni, kirándulni, felfedezni a várost, koncertekre járni stb. :) Aki szeretne, írjon nyugodtan! :)
Sziasztok!
29 éves Bp-i lány vagyok.Szabadidős programokhoz keresek barátnőket.Elsősorban engem inkább nyugisabb dolgok érdekelnek mint pl kirándulás,túrázás,gasztrofesztiválok,vadasparkok,kiállítások,strandolás,kerti partyk stb :) Bulizás is jöhet csak mértékkel.Párkapcsolatban élek így párokkal is szívesen ismerkednénk és ha úgy alakul közösen szervezhetünk programokat :)
Sziasztok Lányok ! :)
Egy 23 éves budapesti egyetemista lány vagyok, aki a szabadideje eltöltésére keres barátnőket, akivel meg tudjuk osztani örömünket és bánatunkat. :)
Szeretek sétálni, felfedezni új helyeket, moziba menni, filmezni, beülni valahova és csak beszélgetni, sportolni, de bármire nyitott vagyok.
Ha te is hasonló cipőben jársz, írj bátran :)