Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
:))))
vicces lehetett,mint a gyerekek,mikor elfordulnak és azt hiszik láthatatlanok:))))
pfúj patkány:(
egyszer én is láttam valamelyik osztálykirándulás alkalmával egy kastélykertben a híd alatt:(
Valószínűleg vedleni fog. Vagy egyszerűen csak tetszik neki a két háncs, amit betettünk neki. Ő talajlakó igazából, szeret bujkálni a sima tőzeges földben is, amit kap. Lukakat fúr, gödröket ás.
Valamelyik nap megijedt tőlem, és hirtelen a föld alá iszkolt. Majd megszakadtam a röhögéstől. A seggfej azt hitte, hogy jól elbújt, de a föld alól kilátszott a potroha, meg a hátsó lábai. :D
Én csak a lakásban nem tűröm meg őket, akkor ordítok L-nak és kitessékeli őket pl. az ablakon :D
Érdekes módon, kint nem zavarnak...
Lehet, hogy csak vedlik. Nem? Olyankor sebezhető és ezt tudja magáról és elbújdosik. Szerintem :)
A múlt hétvégén (még amikor otthon voltunk), a nagymamám kiment a kazánházba sárgarépáért. Lenyúlt a ládába és majdnem megmarkolt egy patkányt. Képzelhetitek, hogy megijedt szegény :S
Észre sem vették, hogy ott van, épített magának egy nagy fészket és elvolt...
Már nincs :D
Tigrisem,talán a tél miatt is bujkál nem?
Vagy ezek télen nem vonulnak vissza?
Sziasztok.
Nekem is van valami gáz. Ma megyek nőgyógyászhoz. Két szemölcsszerű valamit tapintottam "benn." És van még más is, de nem részletezném...
Igen, pókunk van, de még pici. A kép nem róla készült, de valami ilyesmi lesz. Most kb. 2 centi körül van, talán kicsit nagyobb. 14-17 cm lesz a kifejlett korában. Napok óta bujkál, nem tudom, mi baja. Én nem félek tőle: békén hagyom, békén hagy! :)
Sziasztok:)
qui én is örülök:)
Timi,ahogy tudtam jöttem,még most is van egy raklap papír ami rám vár:S
Tigris Pók??????
Jesszusom..Nekem semmi bajom velük,nálunk tartás nélkül is elvannak a sarokban:)
Csákány csajok!
Kijátszótereztük magunkat, ha már menni kellett a dokihoz oltásra meg méreckedni.
Ideje volt Ancsa hogy benéztél, mert mindenkinek hiányoztál.
sziasztok!itt vagyok ám ma,mert "dolgozom":)
Örülök Ancsa,hogy megismerhetlek:)
Szia Ancsa!! :)
Tigris, nagyon aranyos az a pók! Mondom én, aki retteg tőlük :D
Nem lessz baj hidd el:)
Erő megy tőlem nézz meg engem túléltem én is a műtétemet:)
Érdekes mert tampont én már vagy 4éve nem tudtam használni,pont ezért:S Vagyis fájt..
De mostanában olyan hülyeségeken gondolkozok,hogy pl a méhnyakrák tünete az erős vérzés (meg sok más betegségé) hát nekem ha ilyen jel nincs akkor honnan tudom,hogy baj van? Sok dolgot nem mutat ki teszt sem biztosra:(
Meg amikor már nem jön meg és jön a klimax..na akkor én azt honnan tudom meg??
Okos vagyok nem?:DD
Annyi, hogy nem bírom felrakni a tampont , mert fáj, meg más (intim) helyzetekben is tud fájni:S
Nem, most nem fagyasztás lesz, most műtét. Plasztika. Kivágják a bibis rézt körbe, aztán összevarrják. Fú, még belegondolni se valami jó:S
És ezt te érzed,hogy van valami gáz,vagy csak a doki mondja meg?
Most is fagyasztják?
Passz, nekem már tizenévesen is megvolt. 20 évesen lefagyasztották, de azóta megint kiújult:S
Nem tudom mitől lehet.
Ne is parázz nem kell.
De mitől alakul ki a méhszájseb?
Mit mondott a doki eddig?
Remélem nem félsz mert akkor hátsón billentelek,túlélünk mi mindent:)
Pontosan miért kell a műtét?
Nem nagyon olvastam még vissza:S
Szia Ancsi, végre jöttél:)
Még nem tudom, majd csak a jövő héten megyek vissza a dokihoz. Most csütörtökön lesz meg a hormonvizsgálat eredménye.
Jó reggelt mindenkinek.
Megint rohanó üzemmódban vagyok:(
Le kell adni még pár papírt,kitölteni őket,segélyekhez..
Ez a január:S
Sok puszi mindenkinek!
Pemi tudod már mikor műtenek?
Sziasztok:)
Nálunk vannak pókok, időnként körbemegyek a lakásban a partvissal a kezemben, és lepókhálózok. Ha meg valamelyik lemerészkedik a plafonról, azt a kutyával szoktam elintéztetni, mert én nem ölöm meg pket, az nem hoz szerencsét:p
Szia Mindenki!
Látom, sehol senki:(
Tigris a pókod ijesztő. Én visítófrászt kapok, amikor bejönnek a lakásba. Egyedül a kaszástól nem kiabálok, a kicsi tömzsiket nagyon utálom.
:(((
Remélem hamarosan azért benéz hozzánk. Olyan elveszettnek érzem magam nélküle. Meg azért tényleg nagyon hiányzik... :'(
Most megyek, mert a napokban dolgoznom kell, és előtte el kell végeznem a házimunkát.
Egész hátasra is készülök, már legalább egy fél éve, de arra se volt időm, hogy a terveket megrajzoljam. Tegnap már pedzegettem, de nincs egy kurva íróasztalom se, ahol kényelmesen elférhetnék... Ilyenformán nincs is kedvem semmihez... :S
Szép napot kívánok nektek!
Később visszanézek! Itthon maradt Süni is, mert azt hittem, hogy beteg lesz... Hálistennek nem lett, holnap ovi, de ma vele vagyok. :)
Puszi!!!!!
Annyira, hogy napi pár perce sincs beköszönni?
Ijesztően hangzik. :o(