Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Sziasztok:)
A gyerekfogkrémet nem baj, ha lenyeli a gyerek, az direkt olyan!
Valaki nem tuja esetleg, hogy honnan szerezhetnék opelos nyakpántot? A Tomi rá van izgulva, és neki szeretnék egyet szerválni!
Patrik utál fogat mosni:(Külön technikákat kell kitalálni,hogy kedve legyen hozzá.Most az a sláger,hogy a klotyóba köpheti a vizet...
fogkrémet csak most kezdtünk el használni,mert most tanulta meg kiköpni. a körzetink azt mondta,míg nem tudja kiköpni,ne használjuk,mert tele van vegyszerrel.
Halihó!
Akartam már kérdezni, hogy hogyan csiszolták le a töki fogát? Vagy mit csináltak? Nem lesz így a zománcnak baja?
sziasztok!
meggyüttem!
Egyelőre én csak várom a nyereményemet! :)
Meg iszom a Slimming Teát, amitől kif*som a belemet is. :)))
Szia Lányok!
Meacska 6 kalappal a vizsgához!
Ancsa merre tekereg??
Ugye? :D
Jó éjt, kitartás, már hamarosan szabad leszel :)
Az biztos finom. ;o)
Asszem, jobb, ha én nem kezdek bele, mert tényleg függő lennék. :o)))
Most elköszönök, lassan megyek vízszintbe... Holnap még meló. :o/
Jó éjt! :o)
Nem, nekem nincs, de már hallottam róla, szép ződ színű és Milktóniumot tejel. Ha ugyanarra gondolunk.
:D
Akkor Neked is volt/van ufótehened? ;o)
Valaki asszem épp ma kínálgatott ilyet... :o)
Farmville :D
Meg néha más is, ha olyan kedvem van, de az nagyon ritka. Egyedül ez az, amivel viszonylag rendszeresen szórakozom...
Tönkre ne menjen nekem az a sok termés :D
Facebookolni én is szoktam, de bevallom, direkt el sem kezdtem a Farmville-t és társait...
Addig jó, míg nem vagyok függő. ;o)
De ahogy elnézem a "falamat", nem csak Te vagy rákattanva. ;o)
Te mit játszol?
Köszi, kedvesek vagytok!! :)
Tavaly a fele már sikerült! :D
Remélem, most eljutok a végére és az is menni fog, aztán kicsit megdobja az önbizalmam, most, hogy semmi se akar sikerülni, hogy a fene vinné el... :S
Már az ősszel megcsináltam hozzá a beadandómat (ha láttátok, a hóemberes kisfilm), hogy ne most kelljen kapkodni és biztos be legyen fejezve (ne úgy mint tavaly), aztán teljesen elfelejtettem, hogyan kell, tanulhattam elölről... Mert majd meg kell védeni... Most meg is dobtam a hóembert egy hógolyóval, hogy leesett a fazék a fejéről :D A biztonság kedvéért, hogy legyen benne elég mozgás. Ha visszadobják az animációmat, ... Na, arra nem is gondolok... :)
Okos lányka vagy te! Biztosan menni fog!!!
Szia, Napraforgó!:*
Én unalmas vagyok... Dolgoztam ma.
Meg holnap is azt fogom. De utoljára. ;o)
Legalábbis itt...
Szia, üdv téged is itt!
Ki mit csinálta ma? :)
Én tanultam, hétfőn lesz egy vizsgám. Nem lesz egyszerű, még a holnapi nap is biztos rámegy és remélem, elég is lesz hozzá, mert ha nem, akkor baj lesz :D
Úgy látszik igen:)
Mi újság, hogy telt ez a fantasztikus esős nap?