Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! fórum

Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)

❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
2010. jan. 8. 08:27

Én is olvasgattam már, csak közben készülődöm dolgozni...

Még három nap...

Szép napot mindenkinek! :o)

2010. jan. 8. 08:11

Hali!

Én már kiolvastam az összes kedvencemet, csak még nem írtam. És dupla beszarás is jutott az előbb:)

2785. pemete
2010. jan. 8. 08:07
Sziasztok! Ma én vagyok az első? Mi ez a lustaság itten???
2784. pemete
2010. jan. 7. 21:03
Ja! Bár ma Dana sem tojt be, mikor délelőtt jöttünk hazafelé a boltból, és otthagytam mikor leült a hóba, én meg elbújtam egy fa mögé. Szépen kiszórakozta magát, aztán felállt, felvett két marék havat, és elindult hazafelé. Csak kb 15 lépés után jutott eszébe, hogy keressen:D
2010. jan. 7. 20:57

Tigris, tanulniuk kell a közösségbe való beilleszkedést is. Nem? Most kicsit döcög, de majd fog menni :)

Pemi! Ezt az "ott-hagylak-a-földön-ha-hisztizel" dolgot már mi is próbáltuk a húgomnál, de nem hatotta meg a dolog, az sem, ha már nem látott minket... :)

Bátor, mi? :D

2010. jan. 7. 18:54

Nekem nem volt balhém az oviban, csak egyszer. Akkor azért, mert a barátnőmmel megvertünk egy kisfiút alvásidőben, mert mindkettőnknek kimutatta a kukiját.

Pont engem látott meg az óvónéni, hogy püfölöm a srácot. :P

Tudjátok mi itt a baj? Az, hogy nincs annyi foglalkozás, ami annyira leköti őket, hogy ne egymást verjék... Vagy nem tudom.

De már kuwára unom ezt az egészet, de komolyan.

Eldurran az agyam.

2781. c42aaaac41 (válaszként erre: 2779. - D879a0c5b4)
2010. jan. 7. 18:33

detto!a sok szarra én is emlékszem.sokszor lógtam ki a sorból:(

és mindig a pasik kevertek bajba már akkor is:))))

2010. jan. 7. 18:30

Hű... Akkor ezek szerint egy ovis fejbevágás mindenkinél előfordul :)

Micsoda emlékek... :))

2010. jan. 7. 18:29

Én keményfejű vagyok, nem tört be, csak ordítottam, mint akit ölnek :D

Egyébkén milyen érdekes, nem is nagyon van más ovis emlékem... Alsó tagozatból is csak a negatívumok maradtak meg (vagyis a csúfolások :D)

2778. c42aaaac41 (válaszként erre: 2776. - D879a0c5b4)
2010. jan. 7. 18:29

szia.

engem egyszer úgy fejbe vágott az ovis társam,hogy utána majdenm agyrázkódásom lett.mindezt azért,mert alvás időben nem mutattam meg a nunust neki:)))))

ma híres táncos!:)

2010. jan. 7. 18:25
hi-hi, öcsém fejét is betörték a bölcsiben. de saját emlékeim már nincsenek, mert nyanya vagyok:)
2010. jan. 7. 18:22

Anno az én fejemen koppant egy ovis, fenyőből készült kisszék. Nem tudom, miért kaptam a kislánytól... Pedig angyalka voltam (akkor még :D), nem bántottam én senkit...

Szerintem majd abbahagyja, ha ő is visszakapja... Össze kell szokniuk a gyerekeknek, megy a harc, ki a dominánsabb...

Persze mondom én, aki gyerektelen :D

Én max. a húgomról tudnék beszélni, de higgyétek el, jobb, ha nem :D

Üdv nálunk, qui :)

2775. c42aaaac41 (válaszként erre: 2773. - Mothertiger)
2010. jan. 7. 18:12
Háháhá,nálunk is volt ilyen időszak,ütötték-verték egymást a törpék.Aztán most elmúlt.De ez csak rosszabb lesz.Na a sok rinyáló szülő engem is kicsinál.A múltkor a bölcsiben 2 kiscsaj anyukája rinyált,hogy az ő kislányaik verekszenek egymásssal.evvan,meg kell tanulni kezelni....
2010. jan. 7. 18:11

ajjaj:( Hát remélem a csajokkal ilyen probléma nem lesz. Persze majd lesz más baj, szeptembertől kiderül, ha felveszik a Hajnit.

Te nem lehet, hogy egy idő után bekattannak a gyerekek és elkezdik ok nélkül is mondani, hogy bántotta őket Kálmus?

2010. jan. 7. 18:08

(pirulok)

Ma megint bunyózott Kálmus. Ma kislányt terrorizált...

De innentől leszarom ezt az egészet, komolyan, már azon gondolkoztam, hogy kiveszem a fenébe a gyereket, elegem van már ebből az egész "te voltál, nem te voltál, te vertél meg, nem te vertél meg"-hülyeségből!

Bakker még egy szülő odajön, hogy bántotta a gyerekem, kiütöm, mint diszkós kurvát a házipálinka!

2010. jan. 7. 18:00

mert nagyon ügyesen próbálod kezelni ezt a hülye ovis helyzetet:) csillagos pirospont.

Nekem szerencsére nem lett bajom az alsó fertályomon, mondjuk mindkét gyerek kicsinyke volt szerencsére

2010. jan. 7. 17:58

Krisz, már elmentem, mikor írtál! :D

Na, nem úúúúúgy! :D

Timi, érmet miért kaptam érmeeet?

:D

Pemi, szülés tönkretesz bennünket... :S

Van egy szép gyerekünk, de nunci meg tropára megy. Nekem mind a mai napig fáj a belső varratom, de mintha késsel szurkálnák. :(

2770. pemete (válaszként erre: 2768. - Mothertiger)
2010. jan. 7. 16:10

De nem idegeskedek!!!

Nagyjából értem amit mondd, csak a vírus nevét nem értettem, meg azt, hogy milyen gyulladás. De nem HPV, azt tudom. Csak mindenféle ötleteim vannak, mint pl amit az előbb leírtam, hogy elkerüljem a későbbiekben a "lötyögést" :p

2010. jan. 7. 15:19
MT:te is mész a gyerkőcért mindjárt!?
2768. mothertiger (válaszként erre: 2767. - Pemete)
2010. jan. 7. 15:04

Szerintem nyugodtan kérdezz vissza, ha nem értesz valamit, jogod van tudni, hogy mi lesz veled, vagy mit fog csinálni!

Ha hülyének néz amiért ő nem beszél érthetően, akkor az az ő dolga.

Mondd neki, hogy beszéljen lassabban, és érthetőbben! Ha eloszlatod a kételyeidet, nyilván nyugodtabb leszel te is valamelyest, nem?

Krisz: jaj, tudom, imádnivalóak!!! Tegnap Kálmust is le akartam kissé tolni, hogy jeget evett, de ahogy eszembe jutott: "Anya, jég van a pocakomba!"- kitört belőlem a röhögés. :D

Tekintély = 0... :P

2767. pemete (válaszként erre: 2764. - Mothertiger)
2010. jan. 7. 13:18

Nekem is magyarázott valami vírust, meg mittudoménmilyen gyulladást, csak nem jól beszél magyarul, és nem mindent értettem:S De kaptam hüvelykúpot, hogy csökkentse a gyulladást. Ezt a rákszűréseredményből mondta, hogy van.

Mindegy, majd ha megyek 2 hét múlva, akkor meg is vizsgál, és megbeszélünk mindent. Majd igyekszem felfogni amit mond:D

Egyébként azon gondolkodám, hogy vajon azt megcsinálná-e úgy, hogy méhszájpasztika, plusz hüvelyplasztika! Akkor két legyet ütnék egy csapásra, és nem kéne azon szenvednem hónapokig, vagy úgy mint szülés után még most is, hogy olyan vagyok, mint akin átment egy gyorsvonat...

Na jó, ez most kicsit több infó volt a kelleténél tudom:p

2766. c42aaaac41 (válaszként erre: 2764. - Mothertiger)
2010. jan. 7. 13:01

Basszus a barátnőmnek is HPV -je van:(

most mondta,mikor náluk voltunk.

Annyira édes volt a gyerek,mikor mondta!:))))

2010. jan. 7. 12:39

Krisz: "hiányoztam neked apánál."

Ezen jót nevettem! XD

2010. jan. 7. 12:31

Két tesómnak is volt. Tudom miről van szó. Nekik még rosszabb volt a helyzet, mert HPV miatt valamennyit csonkolták is a méhüket.

De hamar felgyógyultak.

Kívánom neked is, hogy hamar túl legyél ezen az egészen!!!!!!

2763. c42aaaac41 (válaszként erre: 2762. - Pemete)
2010. jan. 7. 12:14
Nem baj!Semmi nem lesz és ha meggyógyultál,akkor jobb lesz mint új korában:))))
2762. pemete
2010. jan. 7. 12:00

Köszi:)

De elmondta a doki hogy zajlik a műtét, úgyhogy azért írom ezt, mert tudom mire számítsak...

2010. jan. 7. 11:57

Ááá, sose mondd ki előre a sorsodat! Pozitív gondolkodás a megoldás!!!

Küldök én is magamból egy kicsit neked, jó?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2760. pemete
2010. jan. 7. 11:31
Persze a sérvre is ezt mondták. Mondom még nem izgulok. De azért mégiscsak műtét, meg mégiscsak széjjelfeszegetik az embert:S Aztán hónapokig megint majd kiesek saját magamon, szupi lesz...
2010. jan. 7. 11:29
Meg a sarokcsont-eltávolítást...! :P
2758. c42aaaac41 (válaszként erre: 2756. - Mothertiger)
2010. jan. 7. 11:27
Jah,mint a vakbél műtétet:))))
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook