Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Szia Pemi!
Estére ideér mindenki? :D
Sziasztok, csak bekukk.
:)
Megy! Már itt sincs :D
Hova is kell küldeni? :)
pliz kuldd erre is a napot
Szia Meli!!
Rég láttalak, jó, hogy benéztél :)
Ne morciskodj, itt kezd sütni a nap :)
Sziasztok
Ma bal labbal ebredtem azt hiszem,es ez az ido is az agyamra megy...Gobdoltam benezek ,veletek konyebben eltelik a nap.
Én is ezzel vigasztalom magam. ;o)
Kitartás, már nemsokára vége:)
Sziasztok! :o)
Ma is még meló... Már csak két nap...
Szép napot mindenkinek! :o)
Szia Tigris!
Kellemes hétvégét Neked is, és a többieknek is!
Ancsa merre jár? Olyan ritkán látni itt...
Sziasztok!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Krisz: ügyes volt Paki! Cuki a képeken! ♥
Ancsa, ha olvasol: neked is kellemes hétvégét!!!!!!!!
Puszi nektek, lányok!
sziasztok!csak bekukk!
Paki ma nem hisztizett,angel volt reggel!!!
Asszem néztem volna rá hülyén:D
Persze, csak meglepő volt, hogy így sitty-sutty! Jóhogy nem már egyből a műtőbe vitt szerdán:D
az nem baj, hogy nem húzza az időt.
Bezzeg én kaptam, hogy kezelje a gyulladást, meg a mittudoménmit, mire megyek vissza, hogy egyből kiírhassa a műtét időpontját. Nem szarozik a hapsi, már egyből bemondta, hogy akkor huszonakárhányadikán neki jó lenne, de azért várjuk meg mi lesz a hormonvizsgálat eredménye, aztán akkor pontosítunk.
a doki mondta a joghurtot, hogy ne gombásodjak be, mire feltenné a spirált. De kúpot semmit nem írt fel most.
Hű mennyi bajod van:DDD
Én elvagyok a betadin kúpommal, fantörpikus a dolog...
Az lesz, csak mindig elfelejtem:S Meg joghurtot is kéne venni az alsóbb régiókba.
:DDDDDDDDD
Szedjél mellé normaflore-t, akkor nem fogsz fosni:p
ja-ja, de akkor lenne igazán tuti, ha nekem meg hasmenésem lenne:)) Monnyuk benne van a pakliban ez is, mert 3 napja szedem az antibigyót, szerintem holnapra eltűnik a bélflórám és telefosikálom az ikeát meg az óósánt:)
:DDD Hát igen, akinek kettő van, duplán jut a szerencse:p
Napraforgó azt már fél lábon is kibírod! Kitartás:)
Azt hittem már nem kell menned:S De 3 nap már nem sok, kitartást hozzá.
További ajánlott fórumok: