Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Vagy megkéred a moderátort, hogy törölje, vagy egyenként törlöd a bejegyzéseket.
Igen, inkább rossz legyen, mint beteg:)
:S
Hát az nem jó. Dana meg inkább eleven legyen, mint beteg!
Nekem itt tolja a gyerek a PlayStation-t az unokatesójával. Nem éppen csendesek, de legalább egy helyben ülnek, és rendetlenséget nem csinálnak! :)
Nem tudod véletlenül, hogy kell naplót törölni?
Dana nem sok esélyt hagy a pihenésre...
Pláne, hogy apánk se jött haza még, szerintem egy jó darabig nem is fog még, mert a főnökkel ment területre:S Tele a hóbakancsom!
Egyél sok májat! Nehogy vérszegény legyél a vérveszteség miatt.
Nekem egy rendes stuka is taccsra vágja a napjaimat, tiszta karikás a szemem olyankor. :S
Pihenjél sokat, hagyd a szervezetedet regenerálódni, ne akarj túl hamar visszatérni a régi kerékvágásba. ♥
Ó szegény.:S
de csak túl leszel rajta most egy időre.:)
ez gáz:(
de aztán majd a lovak közé csaphattok:)))))
Ja,két hét múlva:S
Addig semmi rosszalkodás nincs:S
Danát szerencsére sikerült rábíznom a barátnőmre. Bele se merek gondolni, hogy mi lett volna ott vele 3,5 órán keresztül, étlen szomjan...
Egyébként fájni fájt, de nem volt vészes, az rosszabb volt, mikor ott kaparászott valami vattadarabbal belül.
Pemi, nem volt nagyon rossz?
Dana hogy bírta?
Sziasztok!
Jól vagyok, ma voltam kiszedetni a csövet, rengeteget kellett várni, azt hittem már agybajt kapok, vagy bemegyek és lerúgom a doki fejét!
Sziasztok.
Nem mentünk oviba... Nincs kedvem csúszkálni a nyomi lábammal a jégen...
Amúgy itt megint hull a hó.
Szép napot mindenkinek! :*
Jól vagy, Pemi, gyógyulsz? Remélem igen!
Szia Drágáim!
Buzi hideg van:( Viszont kölkeceim ezekben a percekben ébredeznek, csudajó! Lassan kiszedegetem őket az ágyból.