Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Sziasztok! :o)
Bocsi, hogy eltűntem kicsit, de múlt hét vége felé nem volt net, hétvégén meg nem nagyon ültem a gép elé. :o)
Szép napot Nektek!
Remélem, ott jobb idő van, mint itt.
Bár itt nincs hó, de iszonyat szürkeség van.
Szia Lányok!
Tigris jó és nyugis munkakezdést neked!
Kivel mi a helyzet? Druszám, Meli Napra forgó, Kesa?????? És Ancsa se jelentkezik megint:(
Sziasztok!
Köszi annak, aki drukkolt, a fekélyem szarakodott, de mára már jobban vagyok. :)
Szép vasárnap délutánt kívánok nektek, nekem most jön haza a fiam a mamájától, úgyhogy Ben10-t fogom nézni egészen fürdésig... :P
Szia Lányok, havas jó reggelt! Meg kellemes hétvégét. Pity melózik, így nekem hétköznap van.
pemete remélem nekem beválik a spirál, eddig nagyon kényelmes:)
Jobbulást mindenkinek, aki gyengélkedik! Küldök gyógypuszit :*
Hát én nemtom, hogy jó lenne-e a spirál, de már gondolkodom rajta...
Sziasztok.
Köszi a jeleket, lányok. Még mindig émelygek, szerintem vagy fekélyem lesz, vagy tényleg valami vírus. Nem hiába: fél órát ültem a rendelőben, amit nem szellőztetnek... A fene az igénytelen paraszt kuwa anyjukat.
Nálunk gumi van, meg "alternatívák," hehe. Kálmi hála Istennek nem sztrájkol a gumi miatt, látta, mennyit kínlódtam miatta.
Nekem nem is javasolnak semmit, legfeljebb pesszáriumot. Hja, kézügyességem nem sok, még egy tampont se tudok magamnak feltenni normálisan, úgyhogy a pesszárium is kilőve...
Nem hiszem, hogy babás lennék, nemrég volt meg a stukám. Mondjuk ettől még simán lehetnék, de asszem ez most nem az.
Kálmi most ment el gyógyszerért.
Drukkoljatok, hogy ne találkozzak a kis Vukkal, és hogy ne vírus legyen! Hétfőn lenne az első munkanapom... Remélem Muni nem esik bele, ha netán mégis vírusom lenne... :(((
igen,pont ezért szerettem volna én is.de basszus olyan fémérzékeny vagyok,hogy nem merem felrakatni:(
az aranyra meg nincs 60 ezrem:(
Szia Lányok!
Mindenkinek jobbulást!
Tigris utolért a hányós vírus? Gondolom gyerek nem játszik a hasadban:)
Mi jól vagyunk szerencsére, bár tegnap már majdnem sírtam, annyira ki voltam borulva, de végül borozgattunk, beszélgettünk és jól összegyűrtük a lepedőt. És hejj de jó, hogy a spirál miatt sokkal felszabadultabban lehet rosszalkodni:)
Köszi!Hát Paki taknyosabb mint a múlt héten.Ez tök durva.De láza nincs és ez az egy megnyugtat.
jó hétvégét mindenkinek!♥♥♥
Mindenki szabadságolta magát úgy látszik, legalábbis innen:S
Jobbulást Pakinak!
Sziasztok!
Jobbulást Pakinak!!! :(
Adjál neki mézet, meg jó meleg teácskát! Nálunk általában ez beválik ilyenkor.
PS: ez a cicitéma nálunk is előjött már! :)
Kálmus meg azt kérdezte, hogy neki is ilyen lesz, mint az enyém, amikor nagyfiú lesz? XD
Egyébiránt mindenkinek nagyon szép és kellemes hétvégét kívánok! Betegeknek gyógypuszit küldünk, hiányzóknak meg nádpálcát! :)
Kesa hol van, lányok? Tudtok róla valamit? Napraforgó? Tímeák?
Sziasztok!Paki köhög mint állat,és estére még a hangja is elment:)))
Semmit nem érnek ezek a gyógyszerek:(Ott hagytam egy rahedli lóvét a gyógyszertárban,de értelme egy szál sem:(
Sziasztok:)
Nálunk is kezdödik a "miért" korszak,sokszor visitanak a neuronjaim az agyamban olyanokat kérdez a fiam.
Ma porszivozas közben a gyerek a cicimet bámulta a testre simulós bluzomban,majd odajött,félve megérintette és azt a megjegyzést füzte hozzá a dologhoz hogy"anyu,az én cicim nem ilyen.....":DDDDDDD
♥♥♥
Szia Tigrincsem:)
Sziasztok!
Szép napot kívánok mindenkinek!
♥♥♥ <-- Beszálltam én is a díszítősorba! :D
sziasztok!
megyünk a dokihoz.