Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! fórum

Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)

❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
3177. pemete
2010. jan. 26. 09:54
*jót
3176. pemete
2010. jan. 26. 09:54

Na basszameg, ez aztán fasza:S Szegénykém! Légy erős, mi veled vagyunk!

Igen, holnap műtenek, holnapután már jöhetek is haza. Rövid altatás lesz, attól nem is fosok, csak a műtét miatt vannak rémképeim...

Gondolj bele, tök pucéran, fullra szétrakott lábakkal, leszíjazva... Semmi jó nem ígér ugye:D

Mindenféle horrorfilmbe illő jelenetek ugranak be a szituról:p

2010. jan. 26. 09:51

Már a tököm tele van vele..

Megyek keltem uram mert elkésik..

Később benézek!

2010. jan. 26. 09:50
kurva jó:((((
2010. jan. 26. 09:49
Ja és márciusban újra tárgyalás..
2010. jan. 26. 09:48

A tárgyalás úgy ahogy volt egy nevetséges cirkusz..

A tanúimat szembesítették az öreglánnyal,az meg a szemükbe hazudott..az uram remegett az idegességtől,kiabált a bíróval..

3171. c62e5b7d24 (válaszként erre: 3170. - 3d3ae91143)
2010. jan. 26. 09:46

fasza:( Akkor nem csodálom, hogy kivagy.

Tárgyaláson mi volt?

2010. jan. 26. 09:45

Jó reggelt.

Pemi holnap műtenek?

Meddig leszel bent?

Napraforgó,Timi,megvagyok,kicsit depis ez az idő,meg megvolt a második tárgyalásom,és ráadásnak babaruhákat kellett nézegetni uram Keresztanyjánál,pedig csak üdítőért mentünk a boltjukba..

Hozzáteszem a baba ruha nézegetés,közvetlen a tárgyalás után volt..

3169. pemete
2010. jan. 26. 09:04

Sziasztok:)

Köszi Ancsi, igyekszem! Te meg jöhetnél gyakrabban, mert aggódunk ám, amikor nem jössz!

Ma már voltam az altatóorvosnál, egy tök kedves nőci:)

Holnap reggel vár:)

2010. jan. 26. 08:02

Sziasztok!

Ancsa, jó végre itt látni! :o)

Remélem, nem tűnsz el megint!

Ugye nincs nagy baj?

2010. jan. 26. 07:13

Szia Lányok!

Ancsa jó, hogy előkerültél! Nincs baj ügye? Csak a téli szokásos és nem a drága mama kavar remélem.

2010. jan. 25. 20:02

Sziasztok.

Még élek,csak hangulatilag nem jók a napjaim..

Pemi sokat gondolok rád!!

Nem félni!!

Gondolj majd rám ha félsz és mondogasd ez a hüle is kibírta:)

Meácska Szerdára megy a drukk..

Mindenkinek nagy puszit küldök!

2010. jan. 25. 19:59

Fogok szurkolni, megígérem! :)

Mindent bele, ügyes lányka vagy te!

Pemi: Dana szelíd kis galamb, Kálmussal ellentétben! Remélem nagyfiúnak nem lesz ilyen "harcos," mert így nem fognak vele "aludni" a lányok... :D

3164. d879a0c5b4 (válaszként erre: 3162. - Mothertiger)
2010. jan. 25. 19:44
Igen, minden rendben (amíg otthon meg nem tudják a jegyeimet; majd tessék szurkolni szerdára :D )
3163. pemete (válaszként erre: 3160. - Mothertiger)
2010. jan. 25. 19:37
Az igen! Dana csak kiterül, meg keresztbe fordul, én akkor jobban jártam:)
2010. jan. 25. 18:53

Szia Meácska!

De régen láttalak! Minden rendben van veled?

2010. jan. 25. 18:39

Sziasztok!

Nem nagyon tudtalak titeket követni mostanság, de kívánom nektek a legjobbakat (és igyekszem pótolni a lemaradásomat) :)

Szép hetet!

2010. jan. 25. 16:56

Köszönöm Pemi!

Mi nem tudunk aludni összebújva, mert elég nyugtalanul alszik. Többször előfordult már, hogy szétrúgta a vesémet, vagy pofán vert ököllel, vagy csak úgy elkezdte tépni álmában a hajamat.

Ma pl. arra ébredtem, hogy nagyot csap alvás közben maga mellett az ágy fa részére, kétszer. Nem kicsit ijedtem meg...

Ha én vagyok azon a részen, tuti eltöri az orromat... :(

3159. pemete
2010. jan. 25. 14:43

Tőlem is megy a drukk!

Mi eddig aludtunk összebújva a Szarossal, tök jó volt:)

2010. jan. 25. 12:58

Napraforgó: nem olyan rossz ő, csak össze kellett szoknunk. Ő nem ismert engem, én se őt... Szóbeszédekre hagyatkozott, meg gondolom nem engem szánt egyetlen kisfiának. A gyerek őt is megváltoztatta, de azért maradtak még bőven hülye beszólásai. Valamelyiket tudom kezelni, van amit nem, de sok olyan van, amit elengedek a fülem mellett. :D

Időben bólogatok, ez neki elég...

Krisz: szééép... :PPP

Én meg megyek, mert bringázást ígértem a gyereknek, meg fel kell töltenem a karimat a holnapi konzultációhoz.

Érdekes lesz a kissrácomnak a mínuszokban tekerni, de ő akarta... :DDD

Mindenkinek köszönöm, hogy drukkol!

További szép napot kívánok nektek! Majd valamikor beesek megint... :)

Csók!

2010. jan. 25. 12:54

Csak történik valami jó!Megérdemelnéd.:)))

Hű volt bent egy csaj.Közölte le kell fogynia sürgősen 10 kgt,mert ha nem akkor szülnie kell még egy gyereket és Ő nem akar.Remek házasság lehet az ilyen:))))

2010. jan. 25. 12:53

Tigris drukkolok! :o)

Anyós szempontból én sem dicsekedhetem, az enyém sem túl jó...

De legalább jó messze van. ;o)))

2010. jan. 25. 12:39

Jó lenne!

Azt mondja az illető, hogy van egy igazságügyi orvosszakértő ismerőse, aki szívesen megnézi a baleseti papírjaimat, hogy legalább leszázalékolás ügyben tudjak előrelépni.

Ha meg azzal kapcsolatban nem megy semmi, akkor szétnéz a hivatalban, hátha ajánlanak valami könnyű munkát nekem. :)

Tiszta rendes ember! Ő is szállított valamikor mentővel kontrollra a kórházba, meg nem kizárt, hogy a balesetemnél is kinn volt. Tehát tudja, hogy nem kamuzok.

2010. jan. 25. 12:38
MT:drukkolok!!!!!!
3153. c62e5b7d24 (válaszként erre: 3152. - Mothertiger)
2010. jan. 25. 12:37
kezem-lábam keresztben, kívánom, hogy sikerüljön. És akkor tudnátok ház ügyben is lépni.
2010. jan. 25. 12:31

Pemi: az is vagy!:)

Timi: hallanád, néha miket mond, áááá...! Kálmán úgy ki tud rajta akadni, aztán nekifognak ordítozni... Még jó, hogy én akkor nem vagyok ott.

Képzeljétek, egy településemhez kapcsolódó fórumon segítségem akadt.

Elmeséltem helyzetemet (szeretnék dolgozni itt helyben, vagy hogy legalább leszázalékoljanak, még úgy is hamarabb kapok melót mint így), és felajánlotta a segítségét.

Nem rokonom, és nem is vagyok csókos senkinél, egyszerűen csak mentős volt, és ismeri a történetemet. Most a képviselő-testületben tag, és segíteni szeretne.

Olyan jó lenne, ha végre dolgozhatnék! Nem lennék ilyen hulladék, mint amilyen most vagyok, hogy csak vagyok a világon, azt kész...

2010. jan. 25. 12:30

ezek az anyósok:(((:))))

készen vannak nagyon!

3150. c62e5b7d24 (válaszként erre: 3148. - Mothertiger)
2010. jan. 25. 11:58
elég érdekes anyósod van neked is. Mi lett volna, ha mondjuk nincs hely és csak 5 évesen veszik be, mert akkortól kötelező. Kitör a világvége?:)
3149. pemete (válaszként erre: 3148. - Mothertiger)
2010. jan. 25. 11:57

Nem értem miért fáj az neki, ha nem viszed oviba a gyereket!

Ja, és igen, köszönöm, hősnek is érzem magam:DDD

2010. jan. 25. 11:56

Szia Krisz!

Nem tudok csak szépet és jót írni, ha egyszer mást gondolok...:)

Timi: anyósom szokott elzöldülni, ha nem viszem a gyereket oviba. A fene tudja miért ragaszkodik ennyire ehhez!

A múltkor kuwa szarul esett:

annyira szétkúrtam a lábam, hogy bottal kellett mászkálnom itthon is. Anyósom hozta a fiamat, meglátta, hogy mankóval járkálok. Azt mondja: "hogy fogod így holnap oviba vinni?" Mondom neki, hogy ha holnap is nagyon fáj, nem viszem, ennyi.

Erre azt válaszolta: "hátha holnapra jobb lesz!"

Teljesen ki van akadva, ha nem viszem a gyereket oviba. Szerintem ezt se mondta meg neki Kálmán, hogy a héten nem fogom vinni.

Leszarom, basszus, én gyerekem, nem az övé...

❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook