Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Yes!
beállsz a szorgos hangyák csapatába.:)))
Felvettek melózni.
Takarítanom kell a művházban, ami február 20-tól orvosi rendelő lesz. (Legalább láthatom a cukker házidokinkat!)
Ennyit tudtak nekem intézni. Bár ajánlottak egy sokkal könnyebb munkát is: felügyelő lettem volna egy csocsó-klubban, de ezt az időbeosztása miatt nem tudtam vállalni. Délután négytől éjjel tízig kellett volna "dolgoznom." Ezt Muni mellett lehetetlen megoldani sajnos.
Holnap megyek alkalmasságira, meg a szerződést megkötni, aztán meg a jövendőbeli főnökömmel beszélni, hogy mikor kezdjek, mikorra menjek, stb.
Holnap tudom és érzem, hogy a doktornő kekec lesz velem, de leszarom. Saját felelősségre vállalom el a munkát, már eldöntöttem.
Fél évet talán kibírok, nem?
Szép estét mindenkinek!
Köszönöm, hogy gondoltatok rám!!!!!!!!!! ♥♥♥
MT:mi volt a polg.m.hiv-ban?
ne csigázzá már....
Uhh, nagyon izgulok.
:P
Sziasztok!
Drukkoljatok nekem ma!
Hívatott a polgármester, meg a munkaügyi előadója. Munkát szeretnének nekem adni, mivel eddig kerestem magamhoz illőt, helyben.
Jupííí! :)
Tehát drukkoljatok!!!!
Sziasztok!
Azt nem hittem volna el, hogyha a kutyára fogja, mert tudom, hogy a Sefo nem megyaz asztalra. Soha eszébe sem jutna!
Szia Lányok!
Pemete nagy franc Dana, az eszem megáll:)))))
Nálunk eddig csak a kaka szétkenése a parkettán című műsor játszott:)) De a pisi az asztalon, he-he. Jó, hogy nem fogta a kutyira.
XDDD
Nem semmi! :DDD
PErsze, most már vicces:D
De azért ekkora pofátlanságot!
Először én fel sem fogtam, hogy mi történt! Aztán mire leesett, már bőven bele is nyúltam:D
Kész vagyok tőle teljesen! El se hiszem, hogy miket ki nem talál!
na ez a nem semmi!:)))))
azt hiszem a hajam is kihullott volna egyből,ha a Paki ilyet produkál.:)
én sem tudom:)))))na ez a gáz!:))
cavinton játszik....
Nincsen ilyen funkció.
Egyébként mit akarsz törölni Tigris?