Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Köszönöm szépen, én is drukkolok neked, hogy hamarosan pozitívat tesztelj! 😊
Már régóta (több, mint 2 éve) járok orvoshoz a gondjaimmal, de eleinte még próbáltuk természetesen úton rendbe tenni a hormonjaimat (pl. pajzsmirigyre jód, szelén), és volt is hogy szebb értékeim voltak, de aztán megint nagyon elszállt a TSH-m (ősszel valami 7 feletti értékem volt😭) úgyhogy valamikor október-november környékén kezdtem gyógyszert szedni. Azóta volt egy 28 napos ciklusom most legutóbb, most pedig megint úgy néz ki hogy 14. napon volt peteérés, szóval remélem hogy segítenek a gyógyszerek.🤞
Igen. :)
Tudod, én is szeretném ha így sikerülne, de már nem merek bízni. Eddig minden hónapban ez történt és szépen meg is jött. 🙃😕
Köszönöm, aranyos vagy. 🥰🥰
Igaz! Nem rossz ötlet! Én meg állandóan lemaradok az olvasással. 😂
Szurkolok, hogy minden legyen rendben!
Mostanában derült fény ezekre a problémákra?
Akkor már csak kb 2 nap és kiderül? 🤩
Egyik barátnőm teljesen azt gondolta, hogy meg fog jönni neki, ugyanúgy fájt a hasa meg a dereka,
mint szokott. Aztán csak nem jött meg, és terhes is volt :)
Szóval amíg nincs menszesz, bármi lehet, drukkolok nagyon 🤞🏻😘
Kellene nekünk egy táblázat, hogy kiért mikor kell izgulni 😁
Nagyon átérzem ezt Pizsi! Én most úgy gondolom, hogy nem sikerült, közben pedig legszívesebben tesztelnék és szeretnék látni 2 csíkot. 😕
Elegem van a negatívból:(
Küldök egy ölelést. 🥰
Racoon annyira sajnálom. 😭🥰
A többieknek igaza van, a következő hónap a tietek lesz!
Ashley hormonpanelt néznek neked?:)
Hát lánykák, szerintem a nem lesz ez a mi hónapunk sem! 12dpo és majdnem leszakad a derekam. Semmi egyéb mást nem érzek.
Én most azért persze elkezdtem a szokásos para gondolkodásom! Érdekes, hogy jönnek a hormonokkal ezek a fázisok az emberben.
Most azt érzem nem sikerült nekünk sem, de magamban meg érzem, hogy bárcsak bárcsak!!!! És nem jeleket nézek, csak egyszerűen bőgni tudnék, hogy most sikerült e!!? És eközben erősen ott van, hogy nem, de miért nem! Valóban szörnyű ez! Csak most szomorúan érzem magam.
Nézegetni szoktam az elöző havi jegyzeteim. És csak azt látom nem változott semmi. Tehát csak annyit várnék, éppen ne legyen semmi, se hasi görcs se mellfeszülés semmi! Ezek jelentkeztek eddig is, és mindig átvertek. Már azt a jelet várom, hogy ne legyen jel! Tiszta örület!
Nagyon izgulok! 7nap van a nem vártig!!!
Én is itt tartok, kb. 1 héttel a peteérés után vagyok, holnap megyek vérvételre, néznek pár hormont, remélem jók lesznek az eredmények. 🙂
Nekem egyelőre ment most az elengedés, mert a hétvégén táncbemutatónk volt a csapattal akikkel táncolok, és kb. minden szabadidőmet elvitte az erre való készülés. És olyan jó volt, hogy volt valami ami ennyire le tudta kötni a gondolataimat! Kár, hogy most egy ideig nem lesz ilyesmi. 😔 (Bár a mellem érzékeny, de ezt már nem terhességi tünetként kezelem...)
Nagyon sajnálom :( Annyira drukkoltam, izgultam hogy sikerüljön.
Kitartás. Ölellek 🤗
A Femibion jó ötlet! És nahát... Ilyet nekem is kellene venni. Ártani nem árthat.
Elhiszem, hogy lehetetlennek tűnik. Én a laza és az egyetlen próbálkozós hónap után is annak tudom látni. Nem is értem, védekezéskor miért volt az a nagy óvatosság... :D
De menni fog. Még nagyon az elején vagy te is. ❤️ Mennyire fogsz örülni ezek után :)
Jól vagyok, köszönöm, olyan érdekes, valahogy számítottam erre, annak ellenére is, hogy bizakodó voltam most eléggé.
Még csak a negyedik próbálkozós ciklus volt ez, mégis mintha lehetetlen lenne, hogy pozitív tesztet csináljak 😬
De most veszek majd Femibion 0-át, meg miután Pizsi mutatta azt a síkosítót, rákerestem az olyanokra, lehet, hogy egy ilyet rendelek: [link]
Sziasztok lányok, jó reggelt!
Nos hát ma reggel megjött, valamiért csak kicsit máshogy viselkedett a testem ebben a ciklusban, mint szokott… (hogy bennem hamis reményeket keltsen😅)
Csalódott vagyok, mert most tényleg nem rajtunk múlt, dehát ugye kell szerencse is, hogy sikerüljön. Nekem most nem volt 😔
Egyelőre magamért már nem, de értetek nagyon szorítok 🥰
Jaj, a jelek olvasgatása után én is erre vettem az irányt. Majdnem meg ettem egy szép hordozókendőt marketplacen :D. De lehűtöttem magam. Most én is babás videókat nézek, meg kedvenc színésznője terhesen. Illetve kismamaruhákat. Hogy melyikkel lepjem meg magam MAJD, ha pozitívat tesztelek.
Annyira jó, hogy veletek mindent meg lehet osztani, és értitek, sőt hasonlóan élitek meg a helyzetet. Ez nekem is nagyon sokat segít. Érzem, hogy normális, ami bennem zajlik.
És igazad van, Raccoon, pozitív gondolatok kellenek ide!
Mindenkinek megy a drukk ❤️❤️❤️
Nem néztem még ilyen videót, de most fogok. :) (Mondjuk anélkül is tudok vilagvege hangulatban lenni)
Nagyon jó jelek, Raccoon, nagyon szorítok. Veled izgulok.😍❤️🤞🤞🤞 Írj majd.
Nekem is benne van egy kis százalékban az, hogy mi van ha nem lehet gyerek. De ezt se tudom ugye, úgyhogy inkább àt tettem abba, hogy majd lesz egyszer. Ha 40 akkor max 40 éves koromra (most vagyok 33)
Ezzel csak azt értem, nem azt vetettem el teljesen, hogy nem lehet hanem inkább a miért ne lehetne! 🤞🏻🥰
Én néztem igen. Meg mik a jelek google keresésem is szép listában àll 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ De ugye mindig annyira beleéltem magam, mikor tényleg fájt a mellem (csak duzzadt volt nem ugy érzékeny) még is néztem mindent ahol fájt! Jobban rosszul lettem 😞 és csak ezen pörögtem! Én asszem ezt ki is pörgettem ezzel! Jó móka volt tapasztalni, de érzem ez nekem sehova sem vezet. Inkább hagyok mindent és majd akkor nézek bármit ha megkell már jönnie. Nem egészséges ez nekem, mert olyanná tesz ami nekem már nem esik jól 😞😞
Én inkább milyen baba cuccok vannak meg cuki baba dolgokat nézegetek! Azok még aranyosak is 🥰🥰 Meg itt beszélgetek veletek! Ez nagyon nagyon sokat segit nekem!!! ❤️❤️ És ez azt érzem jobban is esik nekem!!
Nagyon drukkolok neked akkor most!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥰🥰
A fogpara nálam is fent áll… az egyik ásó bölcsességfogam teljesen fekszik az íny alatt, ha begyullad, akkor ki kell műteni. Tavaly meg akartam csináltatni, még mielőtt problémát okoz, de a szájsebész lebeszélt róla, mert az alkapcsomban van, le kellene reszelni a fog fölötti csontot, plussz egy ideg nagyon közel van hozzá. Azt mondta, hogy amíg nem okoz panaszt, nem bántaná. Ha viszont terhesség/szoptatás alatt gyullad be, nem nagyon lenne no antibiotikumot szedni. Szóval igyekszem nem gondolni erre 😅
Jól teszed, hogy elmész vele orvoshoz, ha van is vele valami, akkor időben tudjátok kezelni.
Azokat a gondolatokat, hogy esetleg nem lehet gyerekünk (nekem is megfordult már a fejemben 🙄) el kell hessegetnünk, és mindig csak a következő hónapra, azaz lehetőségre koncentrálni! ☺️ Tudom, hogy sokszor nem egyszerű, de a rossz gondolatokat nem engedhetjük be!
Én is sokat féltem azzal kapcsolatban, hogy nincsen minden rendben velem. De elkezdtem megnézni milyen állapotban vagyok, eddig mik voltak az eredményeim vizsgálatkor. Sose volt tulzottan semmi olyan “nagyobb” baj. Most majd vàrom azért az orvost. Csak igazábol annyi miatt, megszeretném tudni esetleg bent tuti minden a “helyén” van és persze csak elmondani baba tervezés van stb stb ugye. De ezzel azt akarom mondani, ha kicsit megnyugszik az ember és megnézi magát alaposan (belső szemmel) akkor elég hamar ledarálható az, valóban “baj van” velünk, vagy csak a szokásos automata program pörög bennünk mint nő! Ha olyan gond lenne, arról biztos màr tudnánk valamilyen formában!
Remélem megtalálod te is azt, ami meggyőz ebben! ❤️ Ezeket pedig amiket irtál szerintem hamar helyre teszed kvàzi!
Arra rájöttem, ha nagyon aggódunk az csak felerősít minden fájdalmat és generál is.
Köszi a drukkot!!! 🧚🏻🧚🏻 És igen! Roppant lassúnak tűnik minden. Bár azt érzem megint nem lesz ……de majd meglátjuk! ❤️❤️❤️🥰
Drukkolok Pizsi nagyon 🤩❤️
Én holnapra nem várom, teljesen kivagyok, vagy 1 órán keresztül néztem youtube-on a Finding out I’m pregnant videókat (aztán jöttem ide ☺️). Ti is szoktatok ilyeneket nézni?
Kicsit bizakodom, mert a rendes menszesz előtt szokott maszatolás lenni, tegnap nagyon enyhén fájt néha a hasam, tettem is be tisztaságit, de semmi nem lett rajta, és ma sem! Pisilés után a papíron nagyon halvány sötétebb színt láttam néha, de az alig valami. Pedig egy nappal menszesz előtt sötét barna szokott lenni. A hasam is kb harmadannyira fájdogál. Reggel csinálok is egy tesztet, ha csak ma este/éjjel/reggeli pisilésnél meg nem jön. 😬
(Amúgy ezek a videók legtöbbször teljesen letörnek, nem is tudom miért nézem, csak fájdítom a szívemet.)
Nagyon drukkolok, Pizsi! Jól teszed, hogy megpróbálod lazábban venni a jelkeresést. A nyugalom biztos jobb módszer. Ólom lábakon jár az idő, de reméljük két hét múlva két csíkod lesz🤞🤞
Nekem közben elmúlt a havi, de még csak a hatodik napon vagyok. Alig várom, hogy az ovutesztes napok jöjjenek. Közben ráparáztam a fogproblémakörre. Van egy gyökércsúcsrezektált fogam, most kicsit érzékenynek érzem. Holnap felhívom a fogorvosom. Para, ha góc van... Tegnap nagyon a padlón voltam. A bőröm is rossz állapotban van, elkezdtem félni, hátha nincs velem rendben valami. Tök hülyeség, mert csak egy hónapja próbálkozunk, de nagy bennem a félsz, hogy esetleg nem lehet gyerekem. Olyan sok helyen romolhat el ez a "rendszer".
Hát lányok, nálam lezajlott időközben az ovu. Lassan eljön az izgulasi rész. Amugy nem érzek semmit, de már fel is fogtam azt, hogy nem is kell keresnem. Csak jobban ráizgulok, most megtartom inkább ezt a fejemben a, nincs tünet is lehet tünet gondolatot. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Lassan beágyazódás szakasz lesz. Amúgy izgulok! Most nagyon érzem, mindent megtettünk! Nem tudom mi lesz, bizakodom 🍀❤️
Nyugodtabb vagyok mint az elöző próbálkozáskor, de ez nem azt jelenti nem leszek szomorú ha mégsem…. 🧚🏻