Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

3811. Imo (válaszként erre: 3810. - 53d45dc41b)
2009. febr. 9. 08:53
és most ezért képes lennél vegyszerekkel tömni magad, mint hogy várj 3 hónapot?
2009. febr. 9. 08:52
de ha nincs eléggé megvastagodva a méhfal(már ittam most is a palástfüvet, meg pé után megint fogom)akkor sztem meg elmegy mensivel...ha meg már észrevesszük +tesztel meg doki is igazolja uh-n akkor meg tud adni gyógyszert hogy rendesen be tudjon ágyazódni
3809. Imo (válaszként erre: 3808. - 53d45dc41b)
2009. febr. 9. 08:37

érdemes kivárni, movel ha nincs eléggé megvastagodva a méhfal, akkor a magzat megtapadása nehezebb és vetélés lehet a vége

és hát melyik jobb ha vársz, vagy ha emiatt megint elmegy egy baba?

2009. febr. 9. 07:42

2-3 vérzést...:(((

ez az első vérzés, de netdokikat kérdezgettem, azt írták, két doki is hogy nem lehet baj balőle, ha ebben a ciklusban besierül

3807. rinike (válaszként erre: 3805. - 53d45dc41b)
2009. febr. 8. 21:06
Én 3 hónapot fogok várni, és helyedben Orsolya inkább arra a dokira hallgatnék, aki a missed ab-ot csinálta, mert ő ismeri a részletes körülményeidet. Neked egyébként mit mondott a dokid mennyit várj?
3806. Imo (válaszként erre: 3803. - 53d45dc41b)
2009. febr. 8. 20:37
nem tudom nekem anno fater azt mondta, hogy 3-4 hónapot érdemes kihagyni a köv. probálkozásig
2009. febr. 8. 17:25

akkor jó:)))

10 hetes let volna de 6.hét után már nem nagyon fejlődött...

szóval kb 7 hetesen halt el...de csak 10 hetesen vették észre (addíg nem volt uh)és ekkor műtöttek

3804. rinike
2009. febr. 8. 17:09
Nem emlékszem írtad-e korábban, vagy hogy mit írtál, hogy hány hetesen volt a missed ab. Nekem a türelmi időszak alatti védekezésről szóló kérdésemre a netdoki azt válaszolta, hogy ha a terhesség 12. hét alatti volt a missed ab-kor, akkor nem okoz különösebb gondot az, ha valaki az első menstruációt követően terhes lesz.
2009. febr. 8. 15:52

sztetetk nem korai missed után 2 .ciklusban próbálkozni??Engem csak ez éltet...amúgy nagyon padlón lennék:(((

én felkészütem a következőre....

de úgy vagyok vele, ha a méhem még nem jött volna helyre, akkor úgysem marad meg, elmegy mensivel, vagy nem is sikerül teherbeesnem...vélemények???

2009. febr. 8. 15:45

ma elrkezett az idő...első mensi a műtét után:)))

28 napra jött, nagyon pontosan, amint elmúlt indul a babagyártás:)))

jövőhéten megyek 3.napi vérvételre:)))

3801. Pepe 08
2009. febr. 7. 18:52

Köszi! Aranyosak vagytok!

Bár tegnap este megint hőemelkedésem volt. Kicsit nyugtalanít ez az egész, jó lenne már rendbe jönni.

3800. koliboli (válaszként erre: 3798. - Pepe 08)
2009. febr. 7. 15:38

Örülök, hogy nincs nagyobb baj! Nekem egyből felírta az augmentint és a méhösszehúzó cseppeket a doki, pont most értem a végére.

Viszont lehet, hogy támadnak a gombák.......:((((

Lelkileg most én is mélyponton vagyok, csak a minapi napsütés tudott kicsit felvidítani, na meg, hogy a fiam elkezdett "rajzolgatni"!

3799. rinike (válaszként erre: 3798. - Pepe 08)
2009. febr. 6. 09:17
Remélem, hogy mielőbb egészségileg is rendbe jössz, és elmúlik a hőemelkedés.
3798. Pepe 08 (válaszként erre: 3796. - Rinike)
2009. febr. 5. 21:25
A dokim sem tudta biztosan mitől van hőemelkedésem, de szerinte lehet egy nagyon enyhe kis fertőzés, ezért inkább jobbnak látta, ha felír antibiotikumot, hogy ne legyen semmi szövődmény, és ne veszélyeztesse a következő terhességemet.
3797. rinike (válaszként erre: 3792. - Töpi21)
2009. febr. 5. 14:33
Köszönöm a bizalmat, de annyira nem értek ám hozzá. :-) Mint már írtam, nekem a progeszteron volt kevés, arra a tüszőrepedés után kellett Duphastont szednem. (mástól hallottam, hogy akinél a peteéréssel is gond van, az Clostybegit? nevű gyógyszert kapott, de foglalmam sincs, azt hogyan kell szedni). A vérvétel ereménye ismeretében jól faggasd majd ki a dokidat. Azt viszont nekünk is elmondhatod, hogy mit mondott, hogy mi is okosodjunk. :-) Nekem azt mondta a dokim a vérvétel előtt, hogy ne arra szurkoljak, hogy mindent rendben találjon, mert akkor nem tud magyarázatot adni rá, hogy miért nem maradok végre terhes, hanem arra, hogy találjon valamit ami nem volt jó, mert akkor azt kezelni tudja. Jó szöveg mi? Szóval esetedben is nem azt remélem, hogy minden eredményed jó lesz, hanem, reméljük van valami apró bajod (bocs!), amit most észrevesznek és kezelnek, és így végre elhárul minden akadály, hogy anyuka lehess.
3796. rinike (válaszként erre: 3793. - Pepe 08)
2009. febr. 5. 14:26
Én is örülök, hogy jól vagy. Azt nem mondták mitől van a hőemelkedés?
3795. Bognárp (válaszként erre: 3793. - Pepe 08)
2009. febr. 5. 14:14

Szia!

Nagyon örülök neki, hogy minden rendben van.Igen ezt kicsit lelkileg nagyon nehéz feldolgozni.Nekem kellett 1 hónap,hogy összeszedjem magam.Most talán valamivel jobb,de sajnos mindig vannak hullámvölgyek.De annak örülök,hogy segítenek nekem ebben a férjem,a családom és a barátaim.

3794. Imo (válaszként erre: 3793. - Pepe 08)
2009. febr. 5. 14:04

jajj

örülök azért, hogy minden rendben veled

3793. Pepe 08
2009. febr. 5. 14:00

Sziasztok!

Most jöttem haza az orvostól. Alaposan megvizsgált, szerencsére nem maradtak vissza a műtét után szövetdarabok, de azért a biztonság kedvéért felírt nekem antibiotikumot. Sajnos még mindig van hőemelkedésem, de remélem hamarosan meggyógyulok testileg, aztán már "csak" a lelki sebek maradnak.

Így utólag is köszi mindenkinek a tanácsokat!

3792. töpi21
2009. febr. 5. 13:55

Na most kicsit megnyugtattál.Holnap megyek először a hormonvizsgálat miatt vérvételre,aztán

hétfőn és kedden.Kiváncsi vagyok,mikor lesz eredmény.

Ha nem lesz jó és gyogyszert kell szedni,akkor azok mik szoktak lenni és ezeket a gyógyszereket rögtön elkezdik szedetni vagy csak a ciklus 2. felében?

Köszönöm előre is a válaszokat.

3791. rinike (válaszként erre: 3788. - Töpi21)
2009. febr. 5. 12:23

Mikor kiderült a rossz eredmény, akkor kaptam időpontot magzatvíz-vizsgálatra, (az 100%-os biztonsággal kimutatta volna, hogy valóban van-e kromoszóma-rendellenesség), de arra már nem tudtam elmenni, mert a következő vizsgálaton már nem volt szívhang. Ez nem a párommal való összeférhetetlenségből adódott. Annyit tudok róla, hogy az anyai életkorral egyre nő az esélye, azaz legközelebb is előfordulhat, hiszen fiatalabb nem leszek, de a kórházban három doki is (kérés nélkül teljesen magától) azzal vígasztalt, hogy ők még soha nem láttak olyant, hogy ismétlődött volna.

Az általad kérdezett vizsgálatra van lehetőség a Dr. Czeizel Endrénél, én már árakat és az elérhetőségét is megérdeklődtem, de azt hiszem nem megyek el.

3790. Bognárp (válaszként erre: 3781. - Pepe 08)
2009. febr. 5. 12:11

Szia!

Én új vagyok és most kapcsolodtam be a témához.Sajnos nekem is volt ilyen műtétem 2 hónappal ezelőtt novemberben.9 hetes terhes.

1 hétig nekem is voltak tüneteim,de elmúlt szerencsére.

3789. 0bc15d9cef (válaszként erre: 3788. - Töpi21)
2009. febr. 5. 11:09
Ezt hívják abortus missed-nek. Elhal a terhesség, de nem indul meg a vetélés. Műtéttechnikailag abortusz, de mégis egészen más! Illetve ha már nagyobb a gyerek, akkor beindítják a szülést.
3788. töpi21
2009. febr. 5. 11:00

Tehát nem te vetélted el,hanem meg kellett szakítani?

Bocsi,de nem ismerem a szakkifejezéseket.

És mit mondtak,hogy van esély,hogy legközelebb nem lesz ilyenfajta gond?

Hallottam,hogy van olyan,hogy a férfi meg a nő genetikailag összeférhetetlen,akkor nem születhet egészséges gyermekük???

Én 9 éve vagyok együtt a férjemmel,szerintem bekattana ha nálunk ez lenne a helyzet.

Van ilyen irányú vizsgálat?

3787. rinike (válaszként erre: 3786. - Töpi21)
2009. febr. 4. 22:17
A 12. héten levett vérvételből készített kombinált teszt 1:12-höz esélyt mutatott az Edwards-kórra, ami a 18-as kromoszóma hibája.
3786. töpi21
2009. febr. 4. 21:52

Szia Rinike!

Kromoszóma rendellenesség?És ezt honnan tudtad?

3785. Pepe 08
2009. febr. 4. 20:48
Köszönöm a válaszokat! 9 hetes terhesen volt a műtétem. Már beszéltem a dokimmal, holnap megyek hozzá, és megnéz uh-on is. Majd leírom, hogy mi volt.
2009. febr. 4. 20:12

Szia Pepe!

Azt nem írtad meg, hogy mekkora terhességed volt.

Nekem 18 hetes, és volt ilyen hasi szúrkálás, hisz húszódik minden vissza a régi kerékvágásba. Hőemelkedésem nem volt.

Én is azt javaslom, hogy próbálj legalább egy ultrahangot elérni, és beszélni egy nőgyógyásszal.

3783. rinike (válaszként erre: 3781. - Pepe 08)
2009. febr. 4. 18:22
Szia! Nem értek hozzá egyáltalán, de édesanyám azt mesélte, hogy neki (ezelőtt ugyan 30 évvel) hőemelkedése volt missed ab után, és utólag kiderült, (mivel nem lett többet terhes), hogy amiatt, hogy nem ment vissza, mert meg kellett volna ismételni a missed ab-ot, és akkor minden rendben lett volna, de így meg meddő lett. Nagyon sajnálom, de én a helyedben azonnal visszamennék kontrollra. Persze remélem, hogy majd azt mondják, hogy felesleges volt visszamenned, és kik voltak azok a hülyék, akik Téged ijesztgettek, de akkor legalább biztos lehetnél benne, hogy nincs gond. Ha meg mégis meg kell ismételni, akkor legalább mielőbb túl lennél rajta.
3782. HLivia
2009. febr. 4. 17:55
Szerintem menj sürgősen vissza,kérj ultrahangot is. Lehet nem maradtak a méhben szövetdarabok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook