Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
érdemes kivárni, movel ha nincs eléggé megvastagodva a méhfal, akkor a magzat megtapadása nehezebb és vetélés lehet a vége
és hát melyik jobb ha vársz, vagy ha emiatt megint elmegy egy baba?
2-3 vérzést...:(((
ez az első vérzés, de netdokikat kérdezgettem, azt írták, két doki is hogy nem lehet baj balőle, ha ebben a ciklusban besierül
akkor jó:)))
10 hetes let volna de 6.hét után már nem nagyon fejlődött...
szóval kb 7 hetesen halt el...de csak 10 hetesen vették észre (addíg nem volt uh)és ekkor műtöttek
sztetetk nem korai missed után 2 .ciklusban próbálkozni??Engem csak ez éltet...amúgy nagyon padlón lennék:(((
én felkészütem a következőre....
de úgy vagyok vele, ha a méhem még nem jött volna helyre, akkor úgysem marad meg, elmegy mensivel, vagy nem is sikerül teherbeesnem...vélemények???
ma elrkezett az idő...első mensi a műtét után:)))
28 napra jött, nagyon pontosan, amint elmúlt indul a babagyártás:)))
jövőhéten megyek 3.napi vérvételre:)))
Köszi! Aranyosak vagytok!
Bár tegnap este megint hőemelkedésem volt. Kicsit nyugtalanít ez az egész, jó lenne már rendbe jönni.
Örülök, hogy nincs nagyobb baj! Nekem egyből felírta az augmentint és a méhösszehúzó cseppeket a doki, pont most értem a végére.
Viszont lehet, hogy támadnak a gombák.......:((((
Lelkileg most én is mélyponton vagyok, csak a minapi napsütés tudott kicsit felvidítani, na meg, hogy a fiam elkezdett "rajzolgatni"!
Szia!
Nagyon örülök neki, hogy minden rendben van.Igen ezt kicsit lelkileg nagyon nehéz feldolgozni.Nekem kellett 1 hónap,hogy összeszedjem magam.Most talán valamivel jobb,de sajnos mindig vannak hullámvölgyek.De annak örülök,hogy segítenek nekem ebben a férjem,a családom és a barátaim.
jajj
örülök azért, hogy minden rendben veled
Sziasztok!
Most jöttem haza az orvostól. Alaposan megvizsgált, szerencsére nem maradtak vissza a műtét után szövetdarabok, de azért a biztonság kedvéért felírt nekem antibiotikumot. Sajnos még mindig van hőemelkedésem, de remélem hamarosan meggyógyulok testileg, aztán már "csak" a lelki sebek maradnak.
Így utólag is köszi mindenkinek a tanácsokat!
Na most kicsit megnyugtattál.Holnap megyek először a hormonvizsgálat miatt vérvételre,aztán
hétfőn és kedden.Kiváncsi vagyok,mikor lesz eredmény.
Ha nem lesz jó és gyogyszert kell szedni,akkor azok mik szoktak lenni és ezeket a gyógyszereket rögtön elkezdik szedetni vagy csak a ciklus 2. felében?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Mikor kiderült a rossz eredmény, akkor kaptam időpontot magzatvíz-vizsgálatra, (az 100%-os biztonsággal kimutatta volna, hogy valóban van-e kromoszóma-rendellenesség), de arra már nem tudtam elmenni, mert a következő vizsgálaton már nem volt szívhang. Ez nem a párommal való összeférhetetlenségből adódott. Annyit tudok róla, hogy az anyai életkorral egyre nő az esélye, azaz legközelebb is előfordulhat, hiszen fiatalabb nem leszek, de a kórházban három doki is (kérés nélkül teljesen magától) azzal vígasztalt, hogy ők még soha nem láttak olyant, hogy ismétlődött volna.
Az általad kérdezett vizsgálatra van lehetőség a Dr. Czeizel Endrénél, én már árakat és az elérhetőségét is megérdeklődtem, de azt hiszem nem megyek el.
Szia!
Én új vagyok és most kapcsolodtam be a témához.Sajnos nekem is volt ilyen műtétem 2 hónappal ezelőtt novemberben.9 hetes terhes.
1 hétig nekem is voltak tüneteim,de elmúlt szerencsére.
Tehát nem te vetélted el,hanem meg kellett szakítani?
Bocsi,de nem ismerem a szakkifejezéseket.
És mit mondtak,hogy van esély,hogy legközelebb nem lesz ilyenfajta gond?
Hallottam,hogy van olyan,hogy a férfi meg a nő genetikailag összeférhetetlen,akkor nem születhet egészséges gyermekük???
Én 9 éve vagyok együtt a férjemmel,szerintem bekattana ha nálunk ez lenne a helyzet.
Van ilyen irányú vizsgálat?
Szia Rinike!
Kromoszóma rendellenesség?És ezt honnan tudtad?
Szia Pepe!
Azt nem írtad meg, hogy mekkora terhességed volt.
Nekem 18 hetes, és volt ilyen hasi szúrkálás, hisz húszódik minden vissza a régi kerékvágásba. Hőemelkedésem nem volt.
Én is azt javaslom, hogy próbálj legalább egy ultrahangot elérni, és beszélni egy nőgyógyásszal.