Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
nagyon sajnálom!!!!!!
Láttam, hogy jpne is idekerült, nem volt szerencsés az a fórum.
Lelkileg hogy vagy? Neked még nehezebb lehetett elveszíteni a babát, már nagyobb volt!
Nekem akkor semmi bajom nem volt, mostanában kezdek el depisedni emiatt.
Szia 75moncsi! A júniusi fórumon találkoztunk! Nagyon sajnáltam, mikor el kellett menned... Azóta én is búcsúzni kényszerültem - 2 hónappal később mint Te - január 2-án, így most két hónappal előttem jársz, és hamarabb lehet zöldlámpa az újabb - immár problémamentes - terhesség előtt. :-)
Az idei karácsonyra már azt kívánom Neked - és persze a többieknek is itt (sőt még talán én is beleférhetnék?)- hogy már sírjon és nevessen nektek/nekünk egy kisbaba.
mit szóljak én én meg ismerem az összes orvost a szülészeten
kb olyan mintha apuhoz mennék
Sziasztok!
Nov 3-án volt nekem az ab missed műtét, és most nyugodtam meg, hogy olvaslak benneteket. Mostanra jött meg másodjára, de a mennyisége az nagyon durva....
Remélem ez azt jelenti, hogy vastag volt a méhnyálkahártya.
Hlívi!ha hiszed ha nem erre én is gondoltam veled kapcsolatban...most nekem is 32 ezer volt....
lehet csak elaltattak és megmatattak....nemtudom
létezik ilyen?de csak mondták volna!nem tudod felhívni a dokit és megkérdezni?
Sziasztok!
Hogy vagytok? Pitemaci, Fiamette, Bridzsit már régen hallottam felőletek....
Én tegnap voltam UH-on, hétfőn reggel nagyon megijedtem, megjelent enyhe barnázás, reggel már hívtam az orvost, hogy akkor most mit csináljak? Úgyhogy tegnap UH, a szerencse, hogy növekedés jól halad, ami ezt a dolgot okozta, egy vérömleny, ami az elmúlt 5 nap alatt alakult ki, a petezsáktól szerencsére messzebb van, meg sokkal kisebb, orvos szerint már nem okozhat problémát, úgyhogy jövő héten megint mennem kell.
Szigorúan pihennem kell, feküdnöm, semmit nem szabad erőltetni, emelnem, hát most ez van velem.
Kitartást nektek is, és mihamarabbi jó híreket!
nemtudom....nekem is volt ilyen a papíron...de nem néztem meg mi az
mi rizikós 8.hétig?szex?ferzőzések miatt , nem?
:((((
nem akarunk még újból próbálkozni
majd ha megjött utánna
jaaa tegnap már nagyon nem bírtam magammal.....
és valószínű tegnap volt peteérés is....
mondjuk kiszállt időbe, de most folyt ki valami wc-zéskor....remélem nem apa cucca...
hóóó???itt egy deka hó nem esett(Pest megye)
csak eső
de láttam a hírekbe, hogy máshol meg akkora hóesés volt/van...:))