Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Múlt hét csütörtökön volt missed ab műtétem, és azóta is hőemelkedésem van. Most már nem egész nap, de délutánra, és estére mindig felmegy. Ezen kívül néha görcsöl, néha szurkál a hasam, és a közérzetem sem az igazi. Volt Valakinek hasonló tünete, tapasztalata? Szerintetek mi lehet ez?
Sziasztok!
Még új vagyok itt.2 és fél éve volt egy vetélésem
9 hetesen,fél éve próbálkozunk újra.A dokim azt mondja próbálkozzunk tovább,de nekem nem nagyon van időm sokáig várni,36 éves vagyok.Most elmentem egy másik dokihoz,ő azt mondta,hogy megtermékenyülés van de megtapadás valamiért nincs. Hormonvizsgálatot javasolt.Bárkinek valamilyen tapasztalata ez ügyben?Nagyon várom a válaszokat!
Mindenkinek szia és mindenkinek nagyon köszi!!!!
Még nem fogtam fel teljesen úgy érzem, hogy valaki van ismét odabent,de azért beszéltem már hozzá.
Nem vártam 3 mensit, igazából csak 2-öt mert a doki már a kontrollon azt mondta, h minden szépen visszaállt.Van olyan ismerösöm aki megszült egy babát és rá 2 hónapra már terhes volt,azaz 1 év van a két gyerkőc között és nem volt baj!
Igazából a dokik a lelki felépülésre is gondolnak akkor amikor azt mondják várni kell.
Nem izgulok még,de biztos amint meglátom a pici szivet elkezdődik.Öszintén nem rohanok most sem az orvoshoz majd jővőhét vagy utána...ha minden okés akkor a baba bent lesz akkor is és legalább a pici szive is verni fog.Mindent leirok majd ami velem történik...
Szia Jutca!
Nagyon nagyon szorítok neked.
Pár hét és én is remélem ugyanúgy járok mint Te.
De előre aggódom.
Biztos minden rendben lesz!!!! Ugye?
Kitartást kívánok, és jó egészséget.
De az is lehet, hogy egyszerűen csak legyél spontán!
Ne foglalkozz a peteéréssel...stb.
Csak legyetek együtt mikor jól esik.
Aztán csak össze jön...
Addig meg próbáld a gondolataidat elterelni...
Tudom hogy nehéz..hiszen tudod Te is hogy nálunk mi a helyzet...
Fel a fejjel!!! Sikerülni fog!!!
Szia!
Hát igen, nagyon nehéz, bár mindenki azt mondja, hogy nem szabad görcsösen akarni, mert akkor nem fog összejönni. Tényleg nem szabad úgy akarni, de nem azért nem fog összejönni, mert az ember rágörcsöl. Én is rágörcsöltem és mégis sikerült, de az is lehet, hogy egyszerűen szerencsénk volt, hogy pont elcsíptük azt a pár napot. Én sosem használtam ovulációs naptárt, hanem figyeltem a jelekre, meg mértem a hőmet, mondjuk sokat is prólkoztunk. De most újból kezdődik egy ciklus, azt mondják, hogy a középidő körül két naponta célszerű az együttlét, azt nem tudom, hogy neked milyen a ciklusod, valahogy be kell lőni. Mondjuk nekem sem 28 napos a ciklusom, inkább ilyen össze-vissza, ezért is nagyon csodálkoztam, hogy + lett a teszt. Szóval nemsokára újból próbálkozhatsz, próbálj figyelni a jelekre, előbb-utóbb sikerülni fog...
Gratulálok Jutca!
Hát lesz néhány izgulós napod:))) De ahogy elmúlik a 16. hét és rá nem sokára érzed, ahogy mozog:)) az ólomlábú idő begyorsít. Mi már elmúltunk 26 hetesek:))) Hajrá mindenki!
szia
gratulalok neked, vigyazz magatokra.
mondjatok meg mit tegyek hogy ne akarjam ennyire?
meg egy sikertelen honap :(
most jott meg (4.) ismet :(
Szia!
Gratulálok Neked! Most már csak előre kell nézni és minden rendben lesz, csak előre kell nézni!
Jutca én is gratulálok, kívánom, hogy ezúttal minden gondtól mentes örömteli terhességed és szülésed legyen, és egy csodálatos gyermek édesanyja lehess! :-)
Közben én is haladok... Megjött az első menstruációm! :-)
sziasztok!
Rég voltam, probáltam gyógyulni mindenhogy.Egy kis erő nektek....van egy +++++-os tesztem.
A missedem 3 hónapja volt,16hetes babát kellett megszülnöm..ha valaki nem akar visszaolvasni.Most kavarognak az érzések a gondolatok...kérlek szoritsatok, h minden rendben legyen..
kivánok mindenkinek sok erőt és egészséges babákat!!!
Ez azért elég durva nem lányok? :-(
Hihetetlen hogy milyen sokan vagyunk sajnos :-(