Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Én is a betétre szavazom! nekem a doki azt mondta, hogy még az első havi is betétes legyen, az utána következőknél megint jöhet a tampon.
Nekem is már két terhességem volt, hamar összejöttek, szinte egyből. Álmomban nem gondoltam volna, hogy valaha is elvetélhetek.
a dokik szerint, ha nem lenne tampon és tanga, sok felesleges dologtól, fertőzéstől kímélnénk meg magunkat, mi nők!
szerintem is inkább betétet használj!
Nekem is így volt.
Megcsinálták a missed ab-ot, akkor utána véreztem másnap már úgy mentem haza hogy nem volt semmi, aztán két nap múlva megint volt az eltartott egy másfél hétig. Aztán rá 5 hétre jött meg az eslő mensi..
Szóval szerintem ez még nem az..hanem csak tisztulsz.
Nekem nem ajánlotta a doki a tampont...
Kedves Imo ezzel én sem értek egyett, én 19 éves voltam és 2 hónappal az esküvönk után teherbe estem, és semmi bajom nem volt a terhesség alatt, egy teljesen egészséges babám született.
Most 27 voltam mikor babás lettem újra, és ez sajnos nem maradt meg...missed ab lett a vége.
Szia!
Én a 2007. december 22.-i küretet követően 2008. január 4.-én, pénteken kaptam egy levelet a kórházból, hogy azonnal menjek be, mert további kivizsgálások szükségesek. Képzelhetitek, hétfőig mit őrlődtem! Aztán kiderült, hogy azért hívtak vissza, mert a kaparás során kiürített szövetekben nem volt terhességi(így hívják?) szövet, így méhen kívüli terhességre gyanakodtak. Ultrahang-vizsgálattal elég hamar kiderítették, hogy erről szó sincs, de néztek még hCG szintet, ami persze 0 volt. Azóta sem tudom, hogy akkor valóban terhes voltam-e, vagy csak álpozitív tesztet produkáltam többször, mielőtt vérezni kezdtem, és be kellett mennem a kórházba.
Jesszus! Igaz, hogy sok első terhesség nem marad meg, de egyértelműen kijelenteni, hogy egy sem, az elég nagy bátorság. A húgom három héttel hamarabb fog szülni (kiírás szerint, valószínűleg), és neki az első terhessége, egyszer sem volt egy vetélése sem. Pedig ő is 30 fölött van, ami ilyen szempontból talán még kockázatosabbnak számít.
Viszont tudok huszonévesekről, akiknek volt egy vagy két vetélésük, mire babájuk születhetett. És olyanról is, akinek elsőre összejött, meg is maradt, és gyönyörű kislánya született, azóta viszont hiába próbálkoznak tesóval.
Én mindenkit csak bíztatni tudok, ne adjátok fel a próbálkozást, mert mindenkinek lesz kisbabája! Nekem is harmadikra sikerült, most már a 31. héten tartok, és kezdek megnyugodni, hogy nagy baj már nem lehet, mert ha most megszületik, már akkor is egészséges és életképes lehet.
de nem gond,hogy pénteken volt a méhtisztitás?
Így is mehet a tampon?
én valahogy ezt éreztem
meg most elég erős és attól félek át fogok ázni:-(
Ilyenkor még nem lehet tampont használni ugye?
jajj de hogy látják.....
de nem gondoltam hogy a görbéden ez mutatkozik, azért nem is elemztem annyira.....
kaparás után semmi! Ma reggel meg igen de gondoltam mert tegnap reggelre lesett a hőm meg ma reggel is lent volt!
Nekem Ügyvédhez kellene mennem meg a kórházi papírt elvnni házidokinak!
De utálok betétesen kimozdulni , mert olyan érzésem van hogy mindenki látja mi van a lábam között :-))
Én is jól köszi!
Csak nincs kedvem semmihez,pedig ki kellene mozdulnom...de ilyenkor ninxs kedvem mászkálni
szió
én jól vagyok
és veled mizújs?
sziasztok!
Mi újság veletek Lányok?
A Kismamák hogy vannak?
Ma reggelre megjött a vérzésem :-(
Nekem 3 napig szokott tartani és minimális, deez most kegyetlen erős!
jaa
megvan