Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Szia!
Igen biztos kellene egy partner (inkább engem kellene ösztönözni)
max. 8 percet tudok a sífuton ötös fokozaton , a séta gyaloglás az megy holnap megyek pestre egész nap sport gyaloglás meg lesz. (lehet mivel nem sportolok ezért szeretek kimozdulni pestre).
van fent kép a hasamról,nézd meg!:)
azt tudni kell h nem volt nagy gond a hasammal,tehát nem volt nagy lógós hasam :D
sztem nagyon szépen dolgozik!
Na akkor szedd össze magad és kezd el a tornát:) Èn hetente 3x járok de. fittnessbe. Gerincgimnasztika, pilates, zsirégetés 1 óra, utánna még egy óra a gépeken. Minden du. 1-1,5óra séta a kutyakkal.
Holnap reggel jöhetsz velem:)
Szia!
Nem létkérdés akkor rólam is lemenne a kevés zsír ami átalakult a fiatal kori izomból és évről-évre petyüdik. A sport kimaradt az életemből. Fiatalon vékony voltam nem foglalkoztam a sporttal a házi munka kert stb. volt a sport. Most már érzem jó lenne az egészség érdekébe. Sajnos olyan halogatós vagyok, elhatározom hogy ráállok a sífutóra ami csak itt díszeleg a folyosón és nem lesz belöle semmi. Sajna ilyen vagyok jól kipletykálom magam, kevés az akarerő.
Dóra
Valószínüleg több beavatkozási si lehetett Zoltán Erikánál különbözö sebészekkel, én ezt találtam,
ti melyik fotóra mondjátok, hogy “felismerhetetlen” arra ami még 2007-es?
Mert nem találok mostanit amin látnék komolyabb változást!
Egy arcplasztikára komoly fontolgatás után szánja magát rá az ember, néha évekig is tanakodik nem egyik napról a másikra dönt, tehát általában van idö felkészülni rá lélekben és testben is. De ha valóban drasztikusan látványos javulást, fiatalodást szeretne valaki, aki ilyen jelentös súlyfelesleggel rendelkezik mint pl Ö, szerintem nagyon fontos lenne, hogy a mütét elött leadja a nagyrészét!
Legalábbis én 20 -30kg súlyfelesleggel nem vágnék bele, mert ha a test nem áll összhangban az arccal és nem érzem jól magam a börömben akkor magam részéröl nem látnám értelmét!
Persze, most a teltebb hölgyek ezért felkoncolnának, hogy akkor ök talán ne menjenek plasztikáztatni!...De persze, hogy igen, ha valaki így is jól érzi magát! Én hansúlyozom magamról beszéltem!
Aki viszont nem érzi jól magát a kilóival, annak érdemes elöször a fogyókúrába belevágni! Amikor azt hallom, hogy 30 vagy 40 vagy 50 fölött ugyan hogyan, vagy ebben a korban a” zsírpárna és az úszógumi az már természetes meg hogy “gyomrom van” és ilyen korban ez a normális, mit akarok én már, ezt már nem lehet leadni” stb , de ha nincsenek a háttérben komolyabb betegségek, hormonproblémák, gyógyszerek mellékhatása, egyéb egészségi faktorok, amik befolyásolhatnak, akkor ebben az esetben inkább kifogások, mert igenis le lehet adni, elhatározás kérdése, láttam sokszor másokon és magamon is, hogy a zsír az utolso grammig leadhato még a hason is és nem kell hozzá egy sebész aki leszívja, mert ledolgozható, igen kicsit nagyobb eröfeszítéssel mint 20 évesen de akkor is lemegy!
Volt itt vki akinek Papp Péter csinálta,az is szép lett
+Csuha
Natti,nem holnap megy?
abból gondolom ,csüt van magánrendelése
Mézike, erről a dokiról még nem olvastam semmi rosszat, de nekem egy hír is elég, ami arról szól, hogy hiába volt a műtét. Egy plasztikai műtéthez 100 % bizalom kell, ez alapszabály. NATI NAGYON VÁRJUK TOVÁBBI HÍREIDET!!!!!!!! (nem csak én, ezért emeltem ki)
A konzi tényleg arról szól, hogy az orvos huzigálja a bőrt - nagyítóval a fején -, megállapítja, hogy a páciens bőre alkalmas-e a műtétre, majd tükör előtt megmutatja, mennyit kell kivágni és milyen lesz a végeredmény. Nagyon jól kitaláltad, pont úgy mint otthon...DDDD
Pár éve már volt szemhéjplasztikája ZE-nak az biztos, Úgy látszik, h megint. Az arca formája most teljesen más. Kerek buciarca vol, egybefolyt tokával.