Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Szintén mini liften gondolkodom. Megnézném a képeket, ha beengedsz a naplódba. Először dr Balajthyra esett a választásom, csak nem találok róla elég infot, véleményt.
Köszönöm
Szia!
Ma 3. hete, hogy László Zsolt megcsinálta, az eredménnyel meg vagyok elégedve.
Üdv Judit
Én külföldön élek. Engem a plasztik sebész beszélt le róla hogy semmit nem ér. Vagy pár hónapig tart valamit. Mondjuk nekem nem lóg még a pofim csak kipróbáltam volna. A doki évek óta csinálja híres sebész. Még sem akarta megcsinálni mert annyira nem éri meg mint amennyibe kerül.
Én régi tag vagyok más névvel voltam. Eddig aki csináltatott, naplót is vezetett senki nem volt megelégedve. Sőt a befűzött szálak hegesedést és betokosodast okozhatnak belül
..hááát vicces, hogy pont bcs-t hoztad fel.... Nővéremnek 2 évvel ezelőtt ott csinálták, lófülét nem ért az egész! ahol 95e-ért (régebben 85e-ért) mindenkinek standard számú és fazonú szálat tesznek be, arctípustól függetlenül.... fix ár-fix szál-fix helyre... biztos jó lehet mindenkinek ugyanaz, hisz minden arc 20-tól 80-ig tök egyforma, nem?
"Valószínűleg nem jó orvost választott. " Ennél a résznél kicsit felröhögtem, bocs...
"már ott, rögtön a kezelés után szembetűnő volt a változás" Erről az átmeneti ödémáról írtam. Üsd meg a lábod, biztos feldagad, és még szál sem kell hozzá. Úgy hívják: trauma. Csiribi-csiribá.
Amúgy meg te nem Cog szálat kaptál, ott bcs-n az nincs, honnan tudhatnád a saját mezei "bioszálas" élményedből, hogy milyen a fogazottakkal nevetni? Az alapvető fogalmi különbségeket sem ismered a típusok között, de írod rögtön az "ostobaság" meg hasonló jelzőket. Azt senki sem állította, hogy nem lehet nevetni (értelmezi amúgy szoktál?), az van odaírva, hogy Ő -az a lány!- nem tud nevetni (akinek fogazott Cog lett behúzva a nevetőizomhoz). Jézus úristen....
Sziasztok!
Nem igaz, hogy 40 év felett SENKI nincs jó véleménnyel a bioszálról és hogy felesleges pénzkidobás! Jó lenne, ha a saját véleményét írná mindenki, s nem vonna le általános következtetéseket azért, mert neki vagy ismerősének nem volt sikeres egy-egy kezelés.
Én elmúltam 40 éves és bioszálas kezelésen vettem részt. A THREAD LIFTING-et Békéscsabán végezték el és maximálisan elégedett vagyok vele. Sokkal szebb, feszesebb lett a bőröm, már ott, rögtön a kezelés után szembetűnő volt a változás! Kb 1 évig tartott a hatása, így tavaly ősszel ismét részt vettem egy ugyanilyen beavatkozáson.
Az sem igaz, hogy látszódnak a szálak (pedig nekem vékony a bőröm), az meg hatalmas ostobaság, hogy nem lehet nevetni... Tény, hogy az első alkalommal egy helyen kisebb véraláfutás volt, de ez krém segítségével 2 nap alatt felszívódott. Semmiféle ödéma nem keletkezett!
Ha van ilyen tapasztalata valakinek, őszintén sajnálom. Valószínűleg nem jó orvost választott. Szerencsére nekem - mint írtam - pozitív a tapasztalatom, ezért kérlek, ne általánosítsatok! Én merem ajánlani ezt a beavatkozást.
Akinek van TLC csatornája, az nézze az Utolsó Esély Szalon sorozatot (Last Chance Salon)!! Nagyon szuper sorozat, elbaltázott műtétek helyreállítása van benne, tegnap pl egy rosszul sikerült arcfeltöltés utáni arcplasztika volt, sérült és hegesedett szöveteltávolítással, zsírfeltöltéssel.
Sajnos hajnal 1-kor adják a műsort.
A Juvedermre gondolsz? Nekem amit töltöttek az pillanatok alatt eltűnt. (
Igazából miniliftet szeretnék, de alig van infó kihez érdemes menni.
Akinek esetleg volt már többször feltöltese hyarulon esetleg tudna segiteni melyik a legjobb anyag?Melyik szamit annak?Mert ebbol ia van többfele.Nekem
Juvaderm volt eddig ( kb 9honap mulva szivodott fel)
Nem
Fogadom el,mert nekem gyors ez a holnapi idöpont:)Majd türelmesen várni fogok.
Köszi a válaszokat.Igen utananezek jobban,liftinget nem szeretnek meg 40alatt vagyok(mem szeretnem
Ossze szabdaltatni magam) ugyh marad a hyarulonos feltoltes,csak sajnos az hamar felszivodik:(
Doart összefoglalta a lényeget a bioszálazásról, 40 felett már nem ér semmit, 40 alatt meg minek...?
Rakd el azt a pénzt amit ráköltenél, egy mini-liftre, egy fél műtét árát otthagynád a semmiért.
Most épp van időm rákerestem. Ha az internetnek hinni lehet, Zimány Linda 33 éves, és nem vitatom, hogy volt valamilyen beavatkozása, mert teljesen megváltozott arca a huszonéves képeihez képest. De most úgy néz ki, mint egy jól karbantartott 40-50-es nő. Előtte nagyon vékony arca volt, azon hamar kialakulnak bizonyos típusú ráncok, de egy idő után ez a folyamat "leáll" és nem rosszabbodik, de ilyen fiatalon szálakat behúzni, rengeteg töltőanyagot berakni: szerintem butaság volt.
Ami a szálbehúzást illeti, direkt rákerestem "vélemények" utószóval, és ezen az oldalon kívül nem dob ki semmit, csak reklámot. Őszintén, nem tudom, hol olvastál róla jó véleményeket, mert többen őszintén leírtuk, hogy mit hallottunk jó nevű, gyakorló orvosoktól, utánaolvasva mit találtunk, stb.
A felajánlott konzultációs időpontot meg nyugodtan fogadd el, igazi orvos biztosan nem fog azonnal neked esni, átbeszélitek, mi a problémád, mit tud erre javasolni és egyeztettek egy időpontot a bevatkozásra vagy gondolkozási időt kérsz és kapsz.