Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hát én ezt nem tudom megmondani :) , nem vagyok orvos és persze egyénfüggő, arcforma, kötőszövet, kívánt eredmény/elvárás.
Én 31 múltam, tavaly csináltattam először.
Most másodjára. Nagyon sokat húzott rajta.
Kérdeztem a cogot, azt mondta a doki nagyon fiatal vagyok hozzá.
A nagyon szót azért kétlem :), de szerintem úgy értette összességében ez is tud rajta annyit hozni amit akarunk.
Viszont barátnőmnek 29 évesen behúzta egy neves plasztikai sebésza cogot, a lány 40-43 kg nagyon vékony, teljesen levéknyította az arcát és nem is szereti, vagyis már megszokta.
Halottam már olyat is 40felett a sima nem ér semmit🤷🏽♀️
Szemöldökhöz mondjuk behuzatom hamarosan...
Sziasztok,
Toth Andrásról van vmi személyes tapasztalatotok?
Dr Csernus csinálja, pont tegnap szálazta be az arcom, de azt mondta inkább a vékonyakat húzza oda is, mert a cog nagyon drasztikus.
Őszintén szólva azt gondolom a szemöldöknél soksemmit nem fog csinálni a sima, de az arcom többi részére múltkor is bevált-pont egy éve-, viszont szemöldöknél nem hozott semmit. Úgy voltam mindegy, csinálja, ha másodjàra sem emeli meg a szemöldököm akkor elkerülhetetlen a cog.
Kb ősszel behúzatom a fogazottat szerintem.
Gondolom ez akkor olyan, mint egy szemoldok emelés is... pluszban...
Ki csinál ilyet profin?
Sziasztok,
Szemoldok emelesben ki a legjobb doki Magyarországon?
Koszi az infót!
Sziasztok!
Van tapasztalata valakinek ráncfeltöltésben Dr. Balogh Györgyről a Skincare klinikán?
Köszönöm😊
Szia Szabina!
Nem, sajnos nincsen. Csak a bőrgyógyásztól kérdeztem, hogy a botoxon kívül milyen más megoldás létezik még a haragos ránc eltüntetésére, mire ezt a tippet mondta.
Itt a fórumban már beszélgettetek erről ? Nem olvastam a tapasztalatokat.
Hello,
a legújabb technika erre az endoszkópos arc emelő műtét.
Állítólag nagyon természetes hatást lehet elérni vele. A vágás nem látszik, mert a hajas fejbőrön végzik speciális hajfonattal elválasztva a bőrt a hajtól.
Állítólag Jennifer Lopeznek is így lett felemelve a homloka.
Na neki nincs is ezért botox, mert tudja ráncolni a két szemoldoke között. Viszont a bőr sincs betőrve ott, pedig 50 éves ... és kb 30 -nak néz ki. 😃
Sziasztok!
Milyen testápoló krémet ajánlatok feszesítésre?
Idén 39 éves leszek, és most kezdtem észre venni, hogy kezd megváltozni sajnos a testemen is a bőröm rugalmadsága. :( Tavaly még ez nem volt látható.
Egyébként nem járok szoliba vagy 10 éve, és pont emiatt már napozni sem merek. Itt a nyár és fehér vagyok.
Mivel lehetne egy picit arrébb tolni, hogy az idő vasfoga még ne látszódjon?
Nektek van vmi bevált testápoló módszer vagy kollagénes krém?
Köszi a tapasztalatok megosztását!
Erre a gyakori kérdésre válaszolt egy dallasi (Texas) plasztikai sebész. Azt mondta, hogy a meleg nem befolyásolja a injekciózott anyagok bomlását, mert az ő páciensei mind erről panaszkodnának. Arrafelé hajnali 4-5 órakor tömve vannak az utcák, a parkok futókkal, mert később elviselhetetlen a hőség.
A kérdés amúgy logikus, és én gyanítom, hogy valamennyire mégis számít a nagy meleg, persze lehet, hogy csak kis mértékben. Arról nem beszélve, hogy a melegben gyorsabb az anyagcsere, az meg ugye...
Kicsit más, de azt tudjátok, hogy a nagy meleg, mindenféle UV nélkül önmagában is fokozhatja a pigmentfoltok megjelenését az arcon az arra hajlamosaknál?
Sziasztok, van tapasztalatok Radiesse anyaggal való arcfeltöltésről? Milyen valószínűséggel lilul a kezelt terület? Van munkából kiesés? Meddig marad bent az anyag? Ha nem tetszik oldható?
Köszönöm előre ha tudtok segíteni
Sziasztok! Mennyire para ebben a hőségben szálbehúzást / botoxot / hialuronos kezelést csináltatni? Mármint mennyire kidobott pénz (=gyorsabban bomlik).
Ugyanitt: csinált valakinek Szőcs Hajnal (vagy valaki más) szálas szemöldökemelést? Ki tudja vajon váltani a botoxot? :)
Nagyon köszönöm a visszajelzéseket:)
Bízom benne, hogy pár hónapig ezt a kisimultabb verziót látom a tükörben. Éppen annyira kisimultabb, hogy akarjam majd pótolni, ha fogy. Egyetlen negatívum, hogy napokig fájt, érzékenyebb volt a fogam , bár lehet, hogy nincs összefüggés...
Minden esetre, futok tovább :)