Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

3743. cumus (válaszként erre: 3742. - Virovic)
2015. febr. 3. 15:48

Én értettem Kolbit, amit az orvosok leterheléséröl irt. Èn másról irtam. A tömésem viszont 2009-ben esett ki és még mindig tömve van az a fogam,. Egy másik fogra csináltattam tavaly koronát. Nem tudom mióta élsz németben és mennyire érted nyelvet?? Lehet, hogy ezért vagy megelégedve. A német fórumon szinte csak elégedetlen szemhéjkorrekcióról és más mütétekröl olvasok. A barátnömmel ezért utaztunk Mo-ra és nem csak a pénz miatt. Mielött Mo-ra mentünk a barátnömmel szemhéj mütétre, voltunk Lindauban a Bodenseeklinikán, mert nagyon jó hire van és ismerek ott egy orvost. Amikor az orvosra vártunk beszéltunk 3 mütött pacienssel,ezután úgy döntöttünk, hogy ide nem jövünk. Utánna idetévedtem hála istennek a hoxara. Ha vmi jobb és még olcsóbb is, akkor érdemes elutazni 1000km-re.

Azzal is tisztába kelle lenned,ha itt élsz, hogy milyen sok német orvos megy külföldre dolgozni. Vajon miért? Mennyi szerinted egy háziorvos fizetése és hány órát dolgozik egy kórházi gyerekorvos? A szépészeti beavatkozások jobbak és olcsóbbak Mo-on. Kivétel , temészetesen mindig és mindenhol van. A külföldiek nem csak azért mennek Mo-ra a fogukat megcsináltatni , mert olcsóbb!! A magyar határ mentén , szinte egyezö árak vannak az ittenivel.

Te miért nem a német orvosokkal müteted magad?? A hoxán nem sok német doki található:))Ha azok után keresgélsz, akkor a német fórumra kell menned.

3742. virovic (válaszként erre: 3736. - Cumus)
2015. febr. 3. 13:27

Szerintem okoskolbasz nem szolta le a nemet orvosokat, hanem azt magyarazta, hogy egy magyar orvosnak esetleg nagyobb praxisa van azaltal, hogy naluk sokkal több paciens fordul meg, mert hogy sokkal több pacienssel vannak "leterhelve".

Amugy sajnalom, hogy neked ennyi rossz tapasztalatod volt a nemet orvosakkal. Szerintem ez pedig Nemetorszagra egyaltalan nem jellemzö. En idaig csak jo tapasztalatokat gyüjtöttem itt, akar rolam akar kisgyerekemröl van es volt szo. Mindig mindennek a vegere jarnak es tenyleg nagyon segitökeszek es lelkiismeretesek. Azt is szupernek tartom, hogy Nemetben minden orvos meg is tud elni a fizeteseböl es a pacienseknek nem extra kell penzelni öket. Nem is csoda, hogy eppen ezert probal sok magyar orvos külföldre menekülni.

A koronat, a szepseg müteteket es barmi mas kozmetikai vagy orvosi kezelest össze se lehet penzügyileg PONT ezert hasonlitani, mivel Magyarorszagon MINDEN sokkal olcsobb ha az ember atszamolja az adott kezelest/mütetet.

Hat igen, mert az emberek Magyarorszagon kevesebbet is keresnek, mèg jo hogy nem lehet tölük egy koronaert 800 Eurot elkerni.

Viszont akkor ezek szerint a "hülye" nemet orvosnak csak igaza volt, hogy oda csak korona kellett es nem tömes? Hhmm, lehet hogy megsem "leszedni" akart teged?

Igen Kolbi, ez egy nehez helyzet lehet, ezt teljesen at tudom erezni, hogy szegeny magyar ember/orvos ugyanannyiert vesz meg egy szuper csucs gepet mint mondjuk -akkor mar maradjunk Nemetben- egy nemet orvos es csak fele annyit kerhet el a kezelesekert vagy egy mütetert. Nem is csoda hogy sok külföldi jar Magyarorszagra akar fogaszatrol, akar szemlezerröl, mellmütetrol vagy fodraszrol van szo, mert az ilyen szepeszeti szolgaltatasok hazankban mind olcsobbak.

Nem jobbak. Olcsobbak!

3741. 86a3d5c647 (válaszként erre: 3732. - Doktornéni)
2015. febr. 2. 22:28
Rendben, spongyát rá! :)
3740. kori54 (válaszként erre: 3738. - Cumus)
2015. febr. 2. 20:39
Én is én is! Kedvenc sógornőm alig bír már menni. Áprilisban lesz csípőprotézis beültetése, de a dereka is nagyon fáj. Nem is biztos, hogy a műtét ezen segíteni fog.
3739. Noralux (válaszként erre: 3738. - Cumus)
2015. febr. 2. 20:06

nem mondod.. igazi gerincsérv és csak úgy visszarakta a helyére?

Jöhet név, cím, telefonszám, cipőméret...:)

Van egy sokat betegeskedő kedves ismerősöm, neki nagyon kellene valami... állítólag romokban vannak a csigolyái, Debrecenben cementezték már vagy háromszor szegénynek, de még mindig vacak...Megköszönöm, ha megírod- akár privátban- mert ez itt már teljesen off!

:)

3738. cumus (válaszként erre: 3737. - Noralux)
2015. febr. 2. 18:10
Titokban:)) Miért neked is van?? Tudok egy jó gerincproft Bpesten. Nem olyan fiatal, mint a dristván barátom:)), de ügyes keze van. Sorba rakta szépen, egyenként.
3737. Noralux (válaszként erre: 3736. - Cumus)
2015. febr. 2. 17:03

Meggyőztél drága, megyek a barátodhoz... (nagykabátban, usánkába, csukott szájjal)

Amúgy, hogy tüntették el a gerincsérved műtét nélkül? :)

3736. cumus (válaszként erre: 3735. - 8f8f3a827e)
2015. febr. 2. 16:12

Köszi Kolbi, hogy ennyi idöt szakitottál ránk. Minden elismerésem (anélkül, hogy nyalizni akarnék), a részletes leirásokért. Még eddig egyik gép alá sem kerültem:),ezért a gépekhez hozzászólni nem tudok. De viszont a német és a magyar orvosokról, amit irtál, csak helyeselni tudom. Nem túlzok, de min. 12 fogorvosnál voltam No-ban és a legtöbb fogam (amire én olyan nagyon vigyáztam), ök tették tönkre a kapkodásukkal , nemtörödömségükkel. Egyszer Wiesbadenban a Karácsonyi vásárban dolgoztam és kiesett egy tömésem . A legközelebbi fogorvoshoz beugrottam, hogy gyorsan betömetem. Jött az orvos! Még azt sem mondta, hogy "jó napot" vagy "hát te ki vagy", csak tátsam ki a számat és mondta, hogy azonnal le kell cserélni a koronámat. Mondtam, hogy köszönöm nem kérem, csak tömje be a fogam, mert kiesett a tömés. "A tömés nem olyan fontos, korona kell!!"-mondta ö. Persze, mert a korona hoz pénzt, a tömés, az neki nem üzlet. Barátságtalan, nagyképü ember volt. Még jól le is baszalintott, hogy ö jobban tudja , mint én, hogy mi kell nekem. Egy porcelánkoronát "csak" 800 euróért akar adni nekem. Mo-on viszont 45 ezer Ft-ért megkaptam ugyanazt, olyan orvosnál, aki idöt szakitott rám és még segitökész is volt. A bokámban levö üvegdarabot 3x próbálták kioperálni a német kórházban és még mindig van benne üvegdarab. A férjem német, de 99%-ban csak magyar orvosokhoz megy, mert nem foglakoznak itt veled és emberileg a béka segge alatt vannak. Gerincsérvem volt, menni szinte már alig birtam, rettenetes fájdalmakkal elmentem egy német ortopédhez. Lefektetett az ágyra és anélkül, hogy mondott volna vmit, szinte rámugrott az majom.(Ezután lett 4x-es gerincsérvem) Olyan fájdalmam volt , hogy sirtam és csak akkor küldött el röntgenre. Mo-on hoztak rendbe mütét nélkül. Stb...stb..Regényt tudnék irni a sok rossz tapasztalatokról.

A bokámat 2-szor egy orosz orvos operálta, aki alig értett németül. (lehet, hogy üzbég volt:))

Az én személyes tapasztalataim szerint, a magyar orvosok sokkal jobbak , mint a külfödiek.

2015. febr. 2. 12:25

A gépvásárlás, beüzemelés külön világ.

Németországban azt mondják, csak annak érdemes 10 milliós nagyságrendű gépet vennie, aki 14 hónap alatt kitermeli az árát. Az USA-ban egész más a helyzet, például az én cégem, a Syneron is lényegében külön levelezést és finanszírozást ad az amerikai orvosoknak. A gépet bizományba odaadja egy fillér befizetés nélkül, majd egy év múlva, ha kell törlesztenie. Német orvos ezekre az oldalakra be sem léphet! A tengerentúlon egy átlagos, kozmetológiával foglalkozó bőrgyógyásznak legalább 10 különböző lézergépe van. De sok orvosnak 30 feletti a gépparkja. A lakosság tudja, ha bemegy egy helyre, találomra, úgy a kényének, kedvének, bőrtípusának megfelelő géppark várja.

Nálunk meg mi van? Egyrészt az orvos oldalról, másrészt a páciens szemszögéből. Egy húsz millás gépet legtöbbször részletre vesszük meg, és nagyon nehéz nagy számban, jó minőségben, rentábilisan kezelni vele. Mert ugye, mondjuk meg őszintén, a disztribútor mindent megígér, a gép mindent visz, aztán a gyakorlatban kiderül, hogy a csúcsmasina igazából mire is jó. Így jártam én is az első gépemmel 2002-ben, mely úgy volt reklámozva, hogy az ősz szőrszálat is eltünteti. Több amerikai orvos névvel nyilatkozott, hogy milyen csodálatosan dolgozik a gép, még az ősz szőrtüszőt is sorvasztja. Én meg garanciát vállaltam a kezelésekre, és jól belebuktam, mert vagy 10 páciensem évekig járt, hogy majd csak jön a csoda. Nem jött, és nekem le kellett vonnom a következtetést, miszerint csak magamnak hihetek, mert ha össze-vissza ígérgetek, oda a renomém, a nyugalmam.

A másik oldal a páciensé: egy 20 milliós gép, pláne ha ez a színésznő is ezzel kezelteti magát, akkor az biztosan csodákra képes. Aztán jön a csalódás, az ismerős szöveg, csak önnek nem sikerült, mindenki más elégedett. Ahol 250 ezer az átlagfizetés, és egy triniti kezelés 75 ezer, akkor ott nagy a csodavárás. Holott a triniti is csak egy részkezelés, a legmagasabb szintű non-invasív (nem látszik meg a nyoma) kozmetológiai, szépészeti beavatkozás, melyet keményen ismételni kell. Emlékezzetek, amikor Bruce Willis itt forgatott pár hónapig, itt is fény kezeltette magát, hogy ki ne jöjjön a ritmusból.

Magyarországon a helyzet izgalmas, mert a gépet ugyanannyiért veszi meg az orvos, de kevesebb fizetőképes páciens jön be, akinek olcsóbban kell adnia a kezelést, mint nyugati társai. Ha egy üzletet akarunk indítani, több lehetőség van. Kemény reklám, ismert emberek kezelése, a tömeg megdolgozása, becserkészése, dicshimnuszok kéretlen beírása fórumokra, akciózás orrba-szájba. Aztán a léggömb vagy fennmarad, de leginkább kipukkan.

Még nem voltam szakorvos és volt egy nagyon nagy tudású főnöknőm, aki a bőrgyógyászatot a kisujjából kirázta. Igazából nekünk, fiatal orvosoknak rendelt, csodáltuk, hogy amikor a páciens megfogta a kilincset, ő már a fél életét tudta. De a pácienst ütötte-vágta. Aztán nyitott egy magánrendelést, amibe pillanatok alatt belebukott, mert az első rendeléseken megjelenő 15-30 pácienst iszonyatos tempóban, kapkodva szolgálta ki, így gyorsan elfogytak, és maradtak az elégedetlen betegek. Egy új gépnél tudni kell, mit tud igazából a gép, mire való, mi lesz az eredmény. A villanófény, az ipl nagy durranással kipukkadt, most itt van a fókuszát ultrahangos (Ultherapy, Hifu, Doublo) bőrfeszesítés. Tényleg forradalmasítja a műtét nélküli arcfiatalítást? Én sem tudom, várok, figyelek. Meg ehhez kell egyfajta mentalitás is: biztosan nagyon jó érzés egy másfél órás kezelésért több mint fél millát megkapni. De ha nem adunk érte semmit, mint én sem adtam az ősz szőrszálnál, akkor az a pénz nagyon égetheti a zsebet.

Még egy érdekesség, most olvastam, naponta 3 orvos megy külföldre, főleg angol-német területre. Ti mit szólnátok hozzá, ha egy kórházban szülnétek és egy üzbég orvost írnának nektek ki, hogy ő fog operálni, szülést levezetni? Azt hiszem, lenne néhány keményebb hozzászólás! És a magyar orvosokat nem küldik el sem Svédországból, sem Angliából. Mert jól képzettek. Egy bőrgyógyász kint napi 12-15 pácienst lát el, nagy-nagy nyugalomban. Nálunk az államban egy fiatal szakorvos 60-80 pácienst is megvizsgál. Nekem a rekordom az SZTK-ban egy 6 órás rendelés alatt 136 páciens volt. Így szocializálódtunk. És akkor még kézzel kellett írni a receptet. Ezzel azt a fura dolgot akarom mondani, hogy az itthoni orvosok a nagyobb terhelés miatt lényegesen nagyobb gyakorlattal rendelkeznek, mint sok külhoni kollégájuk. Egyszerűen nincs más lehetőségük, meg fogják tanulni a bőrgyógyászatot ki-ki tehetségének megfelelően előbb vagy utóbb.

És végül a szokásos: többször mérni, egyszer vágni! A fénykezelés nem egyszeri beavatkozás, csodavárás, hanem egy ÉTETFORMA, egy állandó tréning. Nincs csodagép, csodakezelés. Kérdezzétek meg Angelina Joliet.

Kolbi

3734. tanti59 (válaszként erre: 3732. - Doktornéni)
2015. febr. 2. 08:31
Ismét köszönet.
3733. Noralux (válaszként erre: 3730. - 86a3d5c647)
2015. febr. 2. 08:04
Köszönöm szépen :)
3732. doktornéni (válaszként erre: 3717. - 86a3d5c647)
2015. febr. 1. 23:38

Kedves Starshiny!

:-) Én nem termettem itt, de eddig kíváncsian olvasgattam csak. Mire gondolsz? Mit honnét tudtam?

Egyébként nem a mundért védem, ha elolvasod újra :-). Viszont nem szeretem, ha valaki a "mundér "mögé bűjva állít olyant, ami megtévesztő lehet Nektek, illetve aki BÁRMILYEN szépészeti kezelést (itt éppen Hifu , vagy rádiofrekvenciás) eljárást választana. Én nem pártoltam egyik gépet sem, és változatlanul arra bíztatlak Benneteket, hogy a szemeteknek és a tapasztalataitoknak higgyetek. Ennyi volt a cél, hogy kiigazítsak néhány bennetek megtévesztő állítást...és igazad van, a szépségipar kőkemény biznisz. Erről írtam én is. Sajnálom, hogy "félreértettél".

3731. Lunaluna
2015. febr. 1. 23:07
Sziasztok:) Valaki ismeri Dr Vincente Rodrigo munkáit arcplasztika terén?
3730. 86a3d5c647 (válaszként erre: 3728. - Noralux)
2015. febr. 1. 22:26

Értem már: tehát az a kérdés, hogy az eljárás megismétlésének említésekor mire gondolt a doktor, teljes újbóli eljárás kivitelezésére, vagy csak részleges korrekcióra. Nos, ez itt valóban kérdés, szerintem egyénfüggő.

Attól függ, kinek mekkora mennyiség marad meg, mennyire egyenetlen területenként a felszívódás, ill. hogy ki mennyire van megelégedve a megmaradt zsírsejtek volumen növelő hatásával (vagyis milyen arcot szeretne: teltebbet az arcdudoroknál, kicsit mókuspofisat, vagy megelégszik egy enyhébb hatással).

Mindenkinek más a metabolizmusa, nem lehet előre kiszámítani, hogy egyénenként hol és mennyi marad meg.

Én kedvezményben nem igazán reménykedem, ha levesszük az altatóorvos és az éjszakás nővér díját, plusz az 1 éjszakás ellátás költségét, no és a 27%-os áfát, akkor nem túl sok marad azért az orvosnak.

Egyébként itt mindig kaptam korrektül számlát és orvosi dokumentációt.

3729. 86a3d5c647 (válaszként erre: 3727. - Noralux)
2015. febr. 1. 21:54

Egyik sem, hanem belé:) Azaz közvetlenül a szemöldök szőrzete alatt lévő szövetállományba, hosszában.

A másik kérdést valóban nem értem.

3728. Noralux (válaszként erre: 3715. - 86a3d5c647)
2015. febr. 1. 20:33
És itt magára a komplett arcfeltöltésre gondolt? teljes egészében? Ugyanazon áron, vagy korrekcióként kedvezményesen? Mennyi idő után? Köszi, remélem nem értetlenkedek.. :)
3727. Noralux (válaszként erre: 3723. - 86a3d5c647)
2015. febr. 1. 20:30
Lehet, hogy már írtad - akkor bocsánat- de a szemöldöknél hova kaptad? Alá vagy felé? Mert pl. én simán el tudnám magamnak képzelni mindkét helyre...
3726. MVeronika (válaszként erre: 3721. - 86a3d5c647)
2015. febr. 1. 19:48

Köszi szépen!

Azon is múlik, hogy milyen eszközöket vett meg és miben áll a pénze.

Azt olvastam én is, hogy a homlokban nem olyan jó, mert sokszor hullámos. Máshol meg valakinek oda is tettek, és szép lett. Valószínűleg a technológián múlik, de ezt nálunk egyik orvos sem részletezi. Külföldi honlapokon láttam csak pontosan leírva, hogy miben áll az az eljárás.

A dokinál van egy fél órás megbeszélés, annyit mondanak, hogy zsírbetöltés és kész. Viszont én nem tudok dönteni anélkül, hogy ne tudjam pontosan, milyen módszer, és ne lássak statisztikákat meg beszámolókat, stb. Életmentő műtétnél mit tehet az ember, de szépészetinél, ami nem kötelező, ilyen odavetett félinformációkkal nem lehet mit kezdeni.

Megkérdezed akkor? Köszi szépen!

3725. MVeronika (válaszként erre: 3724. - 86a3d5c647)
2015. febr. 1. 19:28

Akkor azt csak gondoltam:).

Értem, köszi. Akkor nem változtatta meg, csak rosszul emlékeztem.

2015. febr. 1. 17:54
Visszanéztem gyorsan: a halántékot nem írtam, a homlokot valóban--mea culpa: szummázva én akkor a glabellára és a szemöldökre gondoltam.
2015. febr. 1. 17:51
Én a homlokot/halántékot szerintem nem mondtam, oda nekem nem is tettek, a szemöldököt írtam még. Ott jól meg is tapadtak sejtek, kissé megemelték azt, szép ívet kapott.
3722. 86a3d5c647 (válaszként erre: 3720. - MVeronika)
2015. febr. 1. 17:45
Nem, szegeden B-vel és V-vel.
2015. febr. 1. 17:41

Inkább itt válaszolok a másik kérdésre:

Az az igazság, hogy mint utólag kiderült számomra, nagyon sokféle eljárás létezik zsírbetöltésből. Jánky pl más módszerrel és mennyiséggel dolgozik, mint BH, de Bh módszerétől is eltér pl. KO-é.

(Mennyit szívnak le? Hogyan válogatják szét a leszívott anyagot, egyáltalán szétválogatják-e?A kinyert mennyiséget ülepítik vagy centrifugázzák -ettől egyesek szerint pl sérülhetnek az ép sejtek-. Csak a tiszta, kinyert zsírsejteket ültetik vissza, vagy a zsírsejtekkel vérplazma állományt is, hogy legyen, ami táplálja átmenetileg a zsírsejteket? Kanült használnak, vagy tűt (ez utóbbitól egyesek szerint megint csak sérülnek a zsírsejtek)?

Azt tudom, hogy a szétválogatásra 3 eljárás létezik. Hogy melyik orvos melyiket végzi, az attól függ, hogy miben hisz és melyiket tanulta meg. Nincs egyetértés.

Én holnap több mindenre rákérdezek, mert speciel fogalmam sincs, hogy melyik technika lett alkalmazva rajtam. A műtéti részleteket akkor nem akartam tudni, eléggé vizuális típus vagyok, rosszul voltam az ilyesmiktől. Azóta ez változott, annyira kiokosítottam magam a realself.com-on és az orvos ismerőseimtől, hogy egy ambuláns műtétet már simán levezényelnék.

A teljes homloki területre én sem javasolnám a zsírbetöltést. Az a helyzet, hogy senki és sehol nem írja le/mondja el a pácienseknek, hogy ezek a zsírsejtek bizony élő szövetek, és mint ilyenek, önálló viselkedésük van: állandóan változnak, főleg a méretük. Tehát nem fixek, mint egy HA feltöltés, hanem néha több vizet szívnak fel-kötnek meg a szövetek között, néha kevesebbet. Ettől az arc néha kerekebb, néha vékonyabb akkor is, ha a testsúlyod és minden egyéb nem változik. Az orcán ez nem jelent különösebb problémát, bár arra fel kell készülni, hogy alapból egy kicsit változik az arc karaktere, ezt több realselfes fórumozó is írja. Pontosabban: állandóan változik egy kicsit az arc karaktere attól függően, hogy a sejtek éppen nőttek vagy zsugorodtak. (Nem kell horrorfilmbeli változásra számítani, épp csak egy kicsit, de van olyan ember, akit ez a kicsi is már zavar.) Most gondold el ezt a változást a teljes homlokodon. Hát ööö...

Emlékeim szerint nekem lett egy kicsi, de csak egy nagyon kicsi mennyiség a glabellába rakva, mert azóta nagyon szépen kisimult a mérgesránc, nem is látszódik egyáltalán.

Én a fentieket a rajtam végzett, teljes arcon nagy tömegében végzett zsírbetöltéses eljárásra értem, a pici zsírt leszívok-gyors feltöltöm a nazobiális ráncokba típusú manőver teljesen más.

3720. MVeronika (válaszként erre: 3719. - 86a3d5c647)
2015. febr. 1. 16:56
Köszi. De a soproni khban? Vagy magánr?
3719. 86a3d5c647 (válaszként erre: 3718. - MVeronika)
2015. febr. 1. 16:55
Dr Fierpasz Ferenc. Rendes-kedves doki, ezzel nincs is semmi baj, csak nekem a munkájával volt problémám, és ahogy utánaolvastam: fülplasztika terén másnak is. Lehet, hogy csak ebben nem túl jó.
3718. MVeronika (válaszként erre: 3714. - 86a3d5c647)
2015. febr. 1. 16:44
Szia, nem tudom, ő kicsoda, írd már meg lszi. A szhéjpl-n is kérdeztem valamit, de most meg el kell robognom megint, megnézed majd?
2015. febr. 1. 14:46
Visszaolvasva ezt a doktornénis-sisupalás dialógust..háátt igen.. money never sleep. Minden kőkemény biznisz, a szépségipar is az. Azért az fura, hogy doktornéni azonnal itt termett, hogy védje a mundért. Vajh honnan tudhatta..?
2015. febr. 1. 13:54

Kate Moss-t sem kíméli az a fránya biológiai óra:

[link]

Bár a modellfotóin még mindig remekül fest.

2015. febr. 1. 13:43

Én holnap megyek vissza B-hez kontrollra, összehasonlítani az eredményt a korábbival. Azt mondta a műtét után közvetlenül: "emlékezzenek arra amit mondtam: ezt a típusú eljárást 1-2x-er meg kell ismételni ahhoz, hogy sikeres legyen". Őszintén szólva én nem emlékeztem semmi ilyesmire a konzultációról.

Kb másfél hónapja csinálom a következő kúrát, amitől lényeges javult a bőrképem, mondhatni gyönyörű lett (még a bőrgyógyászom és a kozmetikusom is rákérdezett arra, hogy mitől lett ilyen szép):

*napi 2,5 liter tiszta víz (csak víz, más folyadék nincs! ez fontos. Időnként csavarok bele citromot is.)

*napi 1 600mg-os, fokozatosan lebomló C vitamin+ cink (Béres)

*collagene facelift (natur tanyás termék). tartalma/25ml: hidrolizált kollagén 3000mg, aloe vera 200mg, csipkebogyó 100mg, tengeri elasztin 30mg.

Érdekes módon a kézfejeim is szépen feltöltődtek tőle, és a testem bőre is rugalmasabb lett.

2015. febr. 1. 13:13
Hárman vannak ott, Fier.F. is ott rendel.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook