Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én Pesten lakom! :)
De ez nagyon jól hangzik,hogy 2 napig piros csak az arcod. Mert tényleg nem mindegy,hogy hetekig nem lehet kimenni az utcára,csak egy csomó vakolattal az arcon. :/
Hol laksz?priviben is írhatod
Nem mind1,,,,mert van akinél nagyon piros,ronda,dagadt lesz,,,1-2 hét a gyógyulás
Nekem 1 nagyon jó csinálja,2 napig kicsit piros,de alapozóval nem látszik.
Köszi szépen! :)
Nem kutattam még eddig utána, de tudnál orvost ajánlani nekem? Vagy ezt a kezelést általában jól végzik és mindegy kihez megyek?
Köszönöm szépen! Tényleg látványos a változás. :)
Zefex,nagyon szívesen. :)
Pécsen.
Igen jó a hegekre,,,nézd meg Ditz képeit milyen szép lett az arca
Pesten mész kezelésre?
A Dermaroller jó pici hegekre(amik régi pattanás nyomkodás miatt lettek :$) ?
Tegnap voltam dermarolleren nem fájt 1 picit sem.
'1 napig szokott kicsit piros lenne,rengeteget kenni krémmel,,,,
Szia Grizus!
Lehet ha megveszed és használat közbe mindig arra gondolsz de szép a bőröm, akkor talán az lesz.
Nálam működött a vonzás törvénye. Fiatal mikor belenéztem a tükörbe megállapítottam, hú de sz.r a bőröm. Az is a mai napig. (szerintem erről már írtam)
Felvettem egy tapadó fölsőt vagy egy karcsúsított ruhát, megálallapítottam jó karcsú vagyok.
Az is voltam. Ma már van kis has narancs bőr miegymás fene bánya. Minden nem lehet tökéletes.
Kár hogy nem ismertem a vonzás törvényét fiatal koromba. Most lehet baba bőrü lennék.
Dóra
Szia Grizus!
Elvileg bevált. Kicsit félős vagyok Vera ilyeszget itt minket a RF. káros hatásairól amit neki okozott a gép. Én láttam a képeit ha nem mondja mi a baj észre se veszem.
Milyen gépet szeretnél. Nekem alveola van amit a kozmetikusok használnak. Lehet egyszer felteszem valahová eladásra. Mivel szeretnék plasztikát azt se tudom utána szabad-e majd használni. Én nem vagyok olyan bátor a dermorollert se merném itthon ,rájöttem ezért bele se vágtam.
Dóra
Dóra
Köszönöm Kolbi!
A kozmetikai uh gépemet már nem szívesen használom. Az erbium yag és a co 2 lézer milyen erősségű katagóriába tartozik.
Eddig a borotválkozást még megúsztam.
Dóra
Minden elismerésem!!!Emelem kalapom!! Továbbra is köztünk maradhatsz, ha igy folytatod pályafutásod:))
Tolmácsolni fogom Rékának a köszönetet.
Az otthoni gépekkel vigyázni kell!
A bőrgyógyászatban a krémekbe tett szalicilsav 1% alatt hámosító hatású, míg 3% felett hámlasztó. Tehát ugyanaz az anyag más koncentrációban pont ellentétes hatású.
A lézerfény is kis energiával adva a szőrnövekedést segíti (piheszőr erősödhet), míg nagyobb energiával a szőrzetet eltünteti.
Kolbi
Köszönöm, lementettem!
Üdv: Liza
Magától a közkincsünktől.:)
Hölgyeim, nyilvános napló,
Dermaroller, avagy *****Rekabeka hagyatéka***** címmel minden kedves érdeklődő számára elérhető becses nevem alatt.
Szerzője, mindannyiunk kedves Rékája több éves tapasztalata alapján írta meg ezt a regényfolyamot, épüljetek, szépüljetek kedvetekre, rollerre fel:)
Természetesen mindenki saját felelősségére használja, csak ügyesen, óvatosan :)
Innen a messzi távolból is köszönjük Rékuc!!!
Aki szeretné használni, az mentse le magának, nehogy eltűnés esete forogjon ismét fenn egyszer:)
Nem várunk! Nem várunk! Most akarjuk, de azonnal!
(csak viccoltam!)
Szia Kolbi!
Borotválkozni biztos nem fogok.
Én még a lézernél is izgultam nehogy a kis pihék megerősödjenek. Gondolom megperzselődnek, mivel kellemetlen szagot éreztem. Égett haj-bőr szagot. Előfordulhat hogy megerősödik?
Dóra
Nemrég kaptam meg őket :)
Nemsokára közkinccsé teszem, várok a szerző engedélyére, kis türelmeteket kérem.