Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

3802. MVeronika (válaszként erre: 3800. - Kori54)
2015. febr. 9. 07:56
Aha, lejjebb írja, hogy tetszik neki egy lány és járni szeretne vele.
3801. Zsú1965 (válaszként erre: 3794. - MVeronika)
2015. febr. 9. 06:05
Kezdő vagyok a témában, ne nevess ki miatta, de mai az az RF ?
3800. kori54 (válaszként erre: 3796. - MVeronika)
2015. febr. 8. 22:35
Jaj, bocsi csak azért kérdeztem, mert azt hittem végig elolvastad. Ezek szerint mégsem volt megoldás a zsírbetöltés. Ez tényleg egy krapek volt? :O
3799. MVeronika (válaszként erre: 3797. - Peonia53)
2015. febr. 8. 20:57
Tudom, csak ezzel a korei (és saját) típusból sajnos Dunát lehet rekeszteni. Mondjuk, ilyeneket elsősorban az rf-re és a fraxelre írnak, másra nem annyira láttam. Ha lenne tőle bajod, már látnád, biztos nincs.
3798. peonia53
2015. febr. 8. 20:45

Kolbi!

A gyenge lézerek mint ami nekem volt az erbium yagnak lehet károsító hatása.

Gondolom dokitől is függ, hogy kinek milyen a bőre és megfelelő fokozaton kezeljen.

3797. peonia53 (válaszként erre: 3796. - MVeronika)
2015. febr. 8. 20:40

Szia Vera!

Nagyon nehéz lesz lesz így jó kezelést találni, mindig van valami negatív beszámoló ami elriaszt.

Kolbi mindig óvatosságra int, pláne Te már megjártad mégjobban vigyázol.

Gondolom ez egyén függő is.

A gyengébb lézerek erbium yag nekem jó volt, mint már írtam csoda nem történt. Kicsit leradírozta a bőrömet.

3796. MVeronika (válaszként erre: 3795. - Kori54)
2015. febr. 8. 18:09

Hú, de hosszú, tényleg, az update-kat nem is olvastam el. Átfutom akkor gyorsan és ideírom.

Az író 23 éves koreai egyetemista, azt mondja, náluk nagy erőkkel reklámozzák a lézert és a kritikákat nagyon kontroll alatt tartják. Nem tudja elmondani, mennyire hálás a Realself honlapnak, hogy úgy írhat, ahogy gondolja.

A betöltött zsír felszívódott, de mégis javított a bőr állapotán, egészségesebbé tette, visszanyerte a korábbi volument. Viszont nemcsak zsír veszett el a magas energiájú fraxel kezeléstől, hanem elasztin és kollagén is, attól is ment tönkre a bőr textúrája, és ez később sem nagyon javult. Úgy gondolja, az Accutan hatékonyabb és olcsóbb terápia, mint a zsírbetöltés. Nálunk nem Accutan néven fut ez a gyógyszer. Hatóanyaga retinolszármazék, amit TT is bevezet most, más gyógyszernéven és eleinte csak kozmetikum mennyiségben.

20 db 10 mg-os Accutan beszedésétől nem lett baja, bár eleinte száraz volt a torka és fájt a gyomra, de ez később elmúlt. Ugyanakkor később száraznak kezdte érezni a száját is, és pattanásai lettek. Mióta történt ez vele, sokszor fáj a feje és homályos a látása, mióta pedig megvolt a zsírbetöltés, egészen súlyos fejfájása is volt, aneurysmára (agyi értágulat) gyanakszik, fél (lehet, hogy ő is olvasta AWalkert, aki abban halt meg).

Látott egy ugyanilyen tünetekkel küszködő évfolyamtársát, aki korábban nagyon vidám és szép volt, és utálja magát, hogy nem merte megkérdezni, mi történt. És azokat is, akik okozták a problémát, és mégis orvosnak nevezik magukat.

Ahol csinálták a zsírbetöltést, érdeklődött, hogy mi is történt vele pontosan a lézerkezeléstől. Azt mondták, hogy a bőre hiperszenzitívvé vált, és az erőszakolt kollagén képződés hatására a bőr összeomlott. (Ilyet máshol is olvastam, egy orvos cikkeit már régebben olvastam arról, hogy az ilyen külső hőhatásokkal vagy sebzésekkel előállított kollagén csak seb- vagy hegkollagén, és teljesen másképpen néz ki és másképpen is viselkedik, mint a normális, és szépészeti egyáltalán nem felel meg. Kolbi is azt írta, túlkezeltem magam). Az Accutan lényegében szintén kollagént épít fel, csak az a belső rétegektől kifelé, és talán nem ilyen sebkollagént?. Így azok, aki nem folytatják a lézerkezelést, talán meggyógyulhatnak, vagy legalábbis javulhat az állapotuk. Ugyanazokat a tüneteket írja, amiket máshol is olvasok és amik nekem is vannak: orange peel texture, scarring – narancshéjszerű lyukacsosság, furcsa hegszerűségek.

A lézerről és az Accutanról is az a véleménye, hogy jó lehet, megfelelően adagolva, de bármelyiktől hiperszenzitívvé válhat a bőr és összeomolhat.

Később teljesen megbánta a zsírbetöltést, mivel szerinte összességében semmit sem használt. Örül, hogy annál rosszabb nem történt, mint hogy nem használt, de ki tudja, mi történt sejtszinten. Faceliften gondolkodik, hogy úgy nézne-e ki, mint a régi önmaga. Jáj, ez egy fiú! Meg akarja kérni vkinek a kezét.

Ugyanazokat a kis tűszúrásnyi pontokat (laser holes, mások és ő is így hívják) és finom vonalakat tapasztalja a teljes arcán, mint én. De az összes tünet folyton változik. És ugyanolyan libabőrszerű a bőre, mint nekem. Száraz, úgy gondolja, az Accutane-tól.

Három hónap után semmi javulást nem lát, ugyanolyan a bőre. Minden három hétben egy pattanás a mellékhatás.

Ennyi. Sajnos! Most megint jól felidegesítettem magam ezen az egészen. Pedig pénteken már úgy éreztem, nem mindegy, hogy nézek ki? Süt a nap, aztán kész.

3795. kori54 (válaszként erre: 3794. - MVeronika)
2015. febr. 8. 16:54
Nem jutottam a végére csak addig, hogy használt neki a zsírátültetés, de utána azzal is gondok voltak vagy csak a gyógyszer mellékhatásával?
3794. MVeronika (válaszként erre: 3793. - Rauchkrake)
2015. febr. 7. 19:58

Köszönöm :).

Találtam egy realself leírást, a fraxel okozta valakinél ugyanazokat a tüneteket, mint nálam az RF:

[link]

3793. rauchkrake (válaszként erre: 3791. - MVeronika)
2015. febr. 7. 19:31
Ó, akkor javaslom a dokit, akinél voltam, mesélte, hogy a fül sokmindent kibír, egyszer egy ló által leharapottat is visszavarrt :) Simán oda teszi neked, ahová csak akarod :))
3792. peonia53 (válaszként erre: 3791. - MVeronika)
2015. febr. 7. 18:17
A végén még össze-vissza plasztikáztattok fület a fej tetejére, igaz hogy itt a farsang.
3791. MVeronika (válaszként erre: 3789. - Rauchkrake)
2015. febr. 7. 16:39

Bocsánat. Majd visszaadhatod :).

Lehet, nem csak egyszerűen amputáltatom, hanem inkább átvarratom a fejem tetejére, sőt, mivel a farsang is a nyakunkon van, a Dóri-féle lyukas kalapot is megcsináltatom, és felcsapok nyúlnak.

3790. peonia53 (válaszként erre: 3789. - Rauchkrake)
2015. febr. 7. 15:18

Szia!

Bekéne adni újjításnak, legyen olyan sapi aminek nyílása van a fűlnél. Vagy van esetleg jelentősége annak, hogy a fül is lapítva van jó alaposan.

3789. rauchkrake (válaszként erre: 3786. - MVeronika)
2015. febr. 7. 08:29

Tisztában vagy te azzal, hogy nekem fáj, ha nevetek?! :)))

A leghasznosabb gyakorlati tanácsom az előkészületekhez: ha előtte amputáltatod a füleidet, szerintem tizedennyi kínnal megúszható az egész :))

3788. grizus
2015. febr. 7. 00:32
Kolbitól szeretném kérdezni, hogy mintha azt írtad volna valamikor, hogy az iontoforézis tulajdonképpen egyfajta rádiófrekvencia. Eddig úgy tudtam, hogy (mikro)áram. Akkor most melyik? Illetve az iontoforézis a pozitív pólus, az ultrahang meg a negatív, vagy fordítva? Köszönöm.
3787. grizus (válaszként erre: 3715. - 86a3d5c647)
2015. febr. 7. 00:17
Szia. Azt szeretném megkérdezni, hogy hallottál-e arról, hogy a kollagén bevitele pont hogy ráncokat okoz - állítólag. Valahol ezt olvastam és azóta tartok tőle. Próbáltam korábban kapszulákat, porokat, egy elég jó gyártótól is, de semmit se használtak. Te mióta iszod a faceliftet és mennyi idő után hatott? Megköszönöm, ha válaszolsz.
3786. MVeronika (válaszként erre: 3781. - Rauchkrake)
2015. febr. 6. 21:16
:)). Jó. Már sejtem, mi vár rám. Már most egyre jobban tetszem magamnak, ahogy közelíteni érzem a hideg vasat ... :)
3785. peonia53 (válaszként erre: 3784. - Makrancoskata)
2015. febr. 6. 21:07
Annyi idősen mint ő én se gondoltam még arra, hogy ilyesmikkel fogok foglalkozni.
3784. makrancoskata (válaszként erre: 3776. - Peonia53)
2015. febr. 6. 20:34

Szia :)szerinzem a lányainknak több eszük van mint nekünk:p

Megyek lupe alá veszem Ildikét:)

3783. rauchkrake (válaszként erre: 3782. - Noralux)
2015. febr. 6. 09:59
Nincs a fülem fölött vágva, pont a legtetejénél kezdődik a vágás (konkrét fogalmam sincs, miért kellett ehhez leborotválni a halántékom, de biztos megvolt az oka).
3782. Noralux (válaszként erre: 3781. - Rauchkrake)
2015. febr. 6. 08:30

Elfelejtettem megkérdezni, hogy meddig vágtak? a fül felett is van még vágásod, ha igen, akkor meddig?

Ilcsikének nem volt. (csak, mert írtad, hogy le kellett borotválni a halántékod)

3781. rauchkrake (válaszként erre: 3780. - Noralux)
2015. febr. 6. 07:23

Nagyon köszi mindenkinek a biztatást.

Noralux, ez pontosan így van, nagy ívben kerülöm a tükröket, és egyszer-kétszer már felmerült bennem ez a "tulajdonképpen egész jó volt a régi arcom is" érzés :)

Próbálok tényleg rendes lenni, nem hajolok, nem emelek, nem rágok :)

Nem szép akarok én lenni, meg nem húszéves, hanem ahogy peonia olyan jól megfogalmazta: csak a saját arcomat szeretném enélkül az utóbbi időben rátelepedett "bűnbánó kutya" - arckifejezés nélkül, ha lehet :) Ehhez azért fog kelleni a szemem is...

3780. Noralux (válaszként erre: 3772. - Rauchkrake)
2015. febr. 5. 23:29

Nagyon nagy gratula :)

Most egy pár napig sírni fogsz reggelente és minden más egyéb alkalommal, amikor egy tükör előtt elhaladsz...hogy, kellett ez nekem???

Aztán kb egy hét múlva, meg fogod állapítani, hogy ühümmm!! Kellett :)

Kívánom, hogy legyél olyan szép, amilyennek elképzelted magad!

Nagyon nem szabad -egy kicsit sem - az első napokban lefele hajolni, erre vigyázz!

3779. Rekuska13 (válaszként erre: 3762. - Rauchkrake)
2015. febr. 5. 23:18
Szia!Erdekelne engem is ,szeretnék jelentkezni!Köszi előre is :)
3778. MVeronika (válaszként erre: 3771. - Peonia53)
2015. febr. 5. 22:47
Krsztes Ildkóra gondolsz, ugye? Na, én őt ott láttam először, hogy a Mna Lsa honlapján volt a cég reklámja, egy titán néven futó infravörös fényes bőrfeszesítést reklámozott. Nagyon is el tudom képzelni, hogy attól. Nézd meg a realselfen, nem mondanak jót róla. Valakinek meg egyenetlen, hullámos lett tőle a homloka, olvastam. Lehet, ha jól csinálják, akkor nem.
3777. cumus (válaszként erre: 3762. - Rauchkrake)
2015. febr. 5. 22:30
Èn is kopogtatok, köszi, ha beengesz:)
3776. peonia53 (válaszként erre: 3774. - Makrancoskata)
2015. febr. 5. 22:17

Szia!

Mondom a lányomnak (39) szülinaponra egy pici botox bb-nél, tőlem ajándék. Pici gyenge nem sokat.

Mondta nem akar minden féle mérget, és olyan hamar kimegy stb.

Pont Keresztesít hozta fel pédának, hogy hiába csináltatta meg az orrát esetleg 5-6 évet tagadhat le. Mondom neki én is megcsináltattam a szemem, nem az fontos hogy most 40 legyek. Hanem a koromnak megfelelő logó szemhély nélkül.

Dóra

3775. makrancoskata (válaszként erre: 3762. - Rauchkrake)
2015. febr. 5. 22:04
Kopogtattam en is
3774. makrancoskata (válaszként erre: 3771. - Peonia53)
2015. febr. 5. 22:03
En is azt neztem..:)..nagyon rossz alkat,pedig mennyit csinaltat magán
3773. peonia53 (válaszként erre: 3772. - Rauchkrake)
2015. febr. 5. 22:01

Szép leszel, a többieknek is ilyen volt.

Nem lehet kellemes. Én is felvoltam dagadva fogműtét után, egy ilyen szorító nem hiányzott volna rám.

Hogy alszol van olyan szuper párnád?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook