Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Pedig képzeld h több helyen ahol megfordultam,megkérdezték h nem akarom e eltüntetni a szeplőimet :D Komolyan mondom h másokat jobban zavar mint engem.
Neked a szeplök kimondottan jól állnak. Ne tüntesd el öket , mert ez a sexepiled:)
pedig én direkt rákéredztem,sőt úgy mentem oda h dermarollert szeretnék. erre azt mondta h ez is van olyan jó..sőt..
nem,közel sem,,,,,,de attól még jó, ez más
Tanti szted ez nem olyan jó mint a dermaroller?
azt mondta h ez tű nélküli. tűvel nem csinálja mert heges leszek.
Létezik,,,,de én voltam,,,,mondtam 2-3 napig nem megyek ki,meg 50faktoros krémet,,bioderma ,,használok,,,márciusban is megyek
Hányas tűvel csinálja?0,5 nem ér semmit,ami jó2mm
sziasztok!
tegnap voltam egy kozmetikusnál itt a környékemen és szerettem vna ha ad időpontot dermarolleres kezelésre,de azt mondta h már erősen süt a nap és lehet h apró hegek maradnának az arcomon..létezik ez? ehelyett mezoterápiás kezelésem lesz mikrodermabrázióval egybekötve. ja és IPL-es kezelést sem csinál mert h sokkal erősebbek lesznek a szeplőim tőle.
Sziasztok!
Bioliftingről vkinek tapasztalat?
Ma voltam a 2.injekciózáson,mikor lesz látható eredmény?
Szia!
Én is melletted vagyok, láttam a jelentős változást, remélem sokáig megmarad, sőt még javulhat. Várlak további képekkel.
Üdv.: liza
Dóra,,Balogh nem tudod hol rendel?
Szia!
De aranyos vagy!! Köszönöm!! De tényleg csak akkor ha arra jársz! :)
Andika, ha ez a mostani eredményed megmaradna pár évig , már akkor is megérte. Te mennyire vagy elégedett? Szerintem szike nélkül nem nagyon lehet jobb eredményt elérni.
Szia!
Én kb. egy éve voltam nála utoljára. Volt lézer 6x plusz pár más kezelés. Lehet hogy benézek ha megyek arra felé, hogy mi lett vele.
Mielőbbi gyógyulást! :)
Sajnos én gyakran vagyok herpeszes,így megértelek és nekem is anno ezért kellett egy kezelést új időpontra rakni.
De amint elmúlik,máris mehetsz szépülni! :) Kitartás!
remélem márciusban legkésőbb elérem őt!
Ha ő hagyta ott a klinikát, akkor nem teszik meg neki ezt a szívességet az biztos. Majd időnként írd be a keresőbe a nevét, ha lesz új elérhetősége, tuti ki fogja dobni a google.
nagyon remélem. de egy elérhetőséget azért adhattak volna hozzá.
Pff, pedig őt dicsérik... biztosan fog rendelni máshol, csak a klinikával szakított.
Sziasztok!
Gondoltam h elmennék Kri Ren.-hoz h ő mit mond az arcomra és most közölték,h nem dolgozik többet a Feh.haj-ban,és nem fogad új pácienseket sem. Esetleg tud vki vmit mondani ezzel kapcsolatban,h miért megy el,v esetleg hová?V vmi elérhetőséget hozzá? Nem akar összejönni nekem most semmi :/
Amit írt a Kolbi, az nagyon nincs így rendjén.... Majd lassan odáig jutunk, hogy egy kozmetikus teljes bőrgyógyászati szolgáltatást nyújt, még a szemölcsöt is leveszi. A bőr mélyebb rétegeit "piszkálgatni" nagyon nem veszélymentes, ide már igen is kell orvosi tudás. Nem értem, hogy miért nem szabályozzák ezt komolyabban? Ezek a gépek visszafordíthatatlan károsodást is okozhatnak, ha ész nélkül használják. Sokszor még orvos kezében is előfordul az ilyesmi.Hihetetlen, hogy mennyi minden agyon van szabályozva, amit meg kellene, az meg nincs. Még hozzá szólnék a burkolt reklámhoz. Pl elmegyek egy kezelésre, és meg vagyok elégedve. Teszek fel fotót, leírom a kezelés pontos nevét, leírom, hogy mi hogyan zajlott... mi lett a vége, fotóval alátámasztva. Az én szememben ez egy önzetlen segítség, de ha felnyom a Hoxának egy konkurens technológiát alkalmazó valaki, akinek nem tetszik, ez, máris burkolt reklámozóvá minősülök. Egy másik: Tudjuk, hogy ki vagy.... és hozzád fordulunk tanácsért. Nem azt várjuk, hogy ködösíts, közhelyeket pufogtass, általánosságokról írj. Konkrét kérdésre , konkrét választ szeretnénk tőled, mert a te tudásod , tapasztalatod messze veri a miénket . Ha megteszed, és korrektül válaszolsz az nekünk nagy segítség, és iránymutatás. Ugyanez a Hoxának ugyancsak burkolt reklám.
Bedurranásra vmi ?
Kösz!nem ezt a választ vártam:(
De van gond. Mert ez a Hoxa és itt ez a házirend.
Egyszer beszéltem a Hoxa-s hölggyel, aki azt mondta, ez az ő vára, ez az ő háza, olyan szabályt hoz, amilyet akar. Ő nem engedélyezi a reklámot, és nem engedélyezi burkolt reklámot sem. Aki ezt nem veszi figyelembe, menjen máshová.
Az Index-re például olyanok is beírnak orvosnak kiadva magukat, akik sohasem voltak orvosok.
A hülyítés határtalan.
Kolbi
Mindent használhat! Semmilyen törvény nem tiltja, hogy kozmetikus ne vehessen bármilyen nagy energiájú lézert! Jó, nem? A kozmetikusnak tanítják például, hogy nem kezelhet rozáceást, de kezeli. Mi lesz belőle? Törvény nincsen ellene, csak egy ajánlás. Neki semmi baja sem lesz, csak a páciens arca durran be.
Vadnyugat van, mindenki vigyázzon az egészségére, a bőrére és a hírnevére.
Kolbi
Semmi sem látszott utána.
Kolbi
Ha valaki menne retinol konzultációra személyesen , legyen szíves megkérdezni, hogy más területen is hatékony-e vagy csak szemkörnyéki ráncokra? Nekem száj fölé kellene valami jó megoldás. Most külön ezért nem tudok felutazni a fővárosba, levélre nem válaszoltak eddig. A botoxot mondták, de félek, ha rosszul adják be, akkor ronda lesz a szemhéj, én jártam már így, durván felgyűrte az alsó szemhéjat a botox. Szerintem rossz helyre adták. A száj feletti ráncoknál meg attól félek, hogy elcsempül a szám tőle. Van erről tapasztalata valakinek? Szóval nekem ide lenne jó a retinol, mert nincs igazából bőrfelesleg, csak ráncos maga a bőr szerkezete. A szemem sarkánál a halánték irányába is kiszedte a zsírt kozmetikai lézer, illetve a szemüreg alsó részénél lett mélyebb az árok, így rontott a 3 éves szemhéjplasztikámon is. Az arc zsírvesztésével kapcsolatban abban reménykedem, ha emelne valamit a doublo, akkor talán ezek az árkocskák is csökkennének, így minimalizálható lenne az a terület, amit töltetni kellene.
A konzultáción mutattak saját referencia fotókat a HIFUról? Arra is azt mondták, hogy kihagyják az orr melletti redőt és a szemkörnyéket?
Okoskolbász neked volt UT, azzal is szalonképes voltál másnap vagy volt valamilyen elhúzódó nyoma?
Régen én is gondolkodtam a dermarolleren, de a felszín"simogatásának" nem sok értelme van, a mélyebb meg napok alatt gyógyul, az meg nekem nem jó. Ez a doublo nagyon kecsegtető. Azt vettem észre, hogy ez is igazán látványosan az alsó arcot emeli meg. A közép arcot kevésbé. Most lehet, hogy hülyeséget írok, de szerintetek nem azért van ez, mert a középarc , az orca területe " nehezebb", míg az áll területén lévő vékony bőr "könnyebb"?!:)))
További ajánlott fórumok: