Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Régen én is gondolkodtam a dermarolleren, de a felszín"simogatásának" nem sok értelme van, a mélyebb meg napok alatt gyógyul, az meg nekem nem jó. Ez a doublo nagyon kecsegtető. Azt vettem észre, hogy ez is igazán látványosan az alsó arcot emeli meg. A közép arcot kevésbé. Most lehet, hogy hülyeséget írok, de szerintetek nem azért van ez, mert a középarc , az orca területe " nehezebb", míg az áll területén lévő vékony bőr "könnyebb"?!:)))
Nem tudom, de szerintem nem használhatnak olyan berendezést, ami komolyabb mélységben jut a bőrbe. Ugyanúgy, mint ahogy komolyabb lézereket sem . De ha jól tudom, akkor hivatalosan nem használhat a kozmetikus 1mm-nél mélyebbre menő dermarollert sem. Az más kérdés, hogy van aki használ ennek ellenére.
Pont múltkor láttam valami baromi olcsó HIFUS hirdetést, de irreálisan alacsony áron és kozmetikában. Szerintem csak kozmetikus nem használhatna ilyen gépet nem? Csak orvos.
Meg olyan gépet minősít, amiről nincs is tapasztalata. Amúgy ne dőljön be senki a HIFU elnevezésnek, mert ilyen néven kozmetikai gépek is vannak forgalomban Magyarországon, de az nem azonos az UTIMS-HIFU géppel vagy a DOUBLOval. Szóval , attól hogy a nevében szerepel a HIFU elnevezés, az még lehet sima kozmetikai gép.
Szerintem semmi gond a reklámozással, ha jót ajánl valaki. Nekem azzal sem lett volna gondom, ha a doktornő megmarad annyinál, hogy elmondja a saját tapasztalatát. Jobban járt volna, ha feltesz pár fotót az eredményről. Nagyobb reklám lett volna az Ultherapynak, mint az, hogy másokra mondja, hogy beépített ember.
Nekem sem válaszolt, de lehet, hogy nem kapta meg, mert amit én tudok címet az egy gmailes fiók, nem olyan hivatalos cím. Lehet nem is olvassa ezt a fiókját rendszeresen, másikat meg nem tudok.
Az aszisztenst hívtam még pénteken , azt mondta utána néz. Szerintem ő nem olvassa az e.maileket, mert az egy maszek fiók, nem gondolod?
Lehet, hogy más az e-mail címe már.Valaki belekezdett esetleg?
Kértem tőle hétfőn megint hogy írjon tapasztalatot a retinolról, de nem válaszol. Amit kaptam itt leírást az jó. Szeretném kipróbálni, mert nem hangzik rosszul, de olvastam erről rosszakat is. A mezó óta ráncos a szemkörnyék, és nem akarok lézereztetni. Nem tudom, miért nem válaszol, de itt többeknek nem ír mostanában. Te nem kérdezted erről részletesen? Hátha neked ír.
Bocsánat, nem támadta, csak leírta, hogy szerinte Andikanéni árulja a Doublo-t.
Ezt meg lehet vétózni, ki lehet kérni magának, stb. Lehet róla beszélni, érv érv után.
A fórum elsődleges célja a másik védelme, segítése. Ha van egy módszer és az jó, bizonyított, tudjon róla mindenki, csak a játékszabályokat kell betartani. És is minden héten kapok privát levelet, hogy adjam meg az elérhetőségemet. Nem adom. De ha valaki nagyon szigorúan veszi a dolgokat, akkor azt mondja, kilóg a lóláb, mert burkoltan reklámozom magam. Akkor én leállok vele vitatkozni, de nincs harag.
Kolbi
Bizony látszik a különbség, köszi, hogy nem tűntél el. Többen vannak veled itt, mint az az egy, aki támadott. További szépülést kívánok!!!!
De jó, hogy visszatértél!!! Nagyon szépen látszik a javulás, tömörebb, kontúrosabb az arcod. Csak így tovább! :-) Fél évig van hatása a kezelésnek, ugye?Nagyon örülnék, ha továbbra is beszámolnál Magadról!
Mindkettőben ettem már,,,
Hol ettél, a Sobriban vagy a Potykában? Ök a legjobbak.
Az a biztos, igaz, gyors gyógyulást !
Akkor hívjam őket,ha teljesen elmúlt,,,monda a dr-nő
A francba, jobbulást! Kaptál új időpontot?
Lehet azt kéne,,,mondtad ezt már régen is
Bakker, menj el rontást levetetni.....
Valentinkor ebédelni voltunk,,,,harcsa pörit kértem,,,imádom,,,már ránézésre sem tetszett,,picit ettem csak,,undor ,mindig kijön ilyenkor.:(
Baján viszont nagyon finom volt ,1 éve ettem ott.
Szia!
Oké, igyekszem pozitívan gondolkozni. Tegnap voltunk a J.A. színházba. Nyertes Zs. is szerepelt nagyon szép fiatalos nő, szép lábakkal 6 -ik sorba ültünk,nagyon jól láttunk.
Dóra
Hol szedted össze, már megint rossz helyen kóvályogtál:)??
Kedves Timi073,
Nagyon köszönöm, igazán hasznos és informatív volt. De jö lenne tudni, hogy az ember hová menjen, mit csináltasson...
Szerdára van időpontom,,,,herpeszem lett,,,nem mehetek:(
Nekem ez sem jött össze:(
Felraktam egy új képet a naplómba. :)
Szia Grizus! Nekem is van otthoni UH gépem. A JimJ..től. Mostanában reklámozta egy párszor a tv. Elsősorban a nyakamra és a dekoltázsomra használom, kozmetikustól kapom hozzá a hatóanyagokat, ő mondta el, hogyan használjam. Nekem szép, hidratált lesz a használatot követően a bőröm. Szerintem jó dolog.
Kedves Etus57!
Érdeklődöm, hogy voltál végül Doublo kezelésen?
Hogy vagy megelégedve? Milyen lett az eredmény?
További ajánlott fórumok: