Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kedves Fórumozók!
Kaptam jó néhány kérdést, amit ígéretem szerint meg is válaszolok. Menjünk sorban.
UB14 kérdésére az alábbiakat szeretném válaszolni. A TRINITI kezelés során IPL és lézer kezelőfejeket megfelelő sorrendben használnak, amelyek együttesen a mélyre hatoló rádiófrekvenciás energiával maximalizálják az eredményeket. A kezeléssorozatban három lépéséhez három különböző kezelőfejet használnak, nagyon szigorú protokoll szerint. Ugyanakkor ezek a kezelési fázisok egy kezelésen belül követik egymást. Tapasztalataim szerint a TRINITI kezelések kimagaslóan eredményesek és nagyon biztonságosak. Ez abból is fakad, hogy Magyarországon összesen négy helyen végeznek ilyen kezeléseket és mindenhol nagy tapasztalatú orvos végzi a kezelést. (Más nem is végezheti.) Hármójukat személyesen is ismerem, bátran rájuk bíznám magamat. Azt gondolom, prémium kategóriás kezelésről van szó és nem az ára, hanem az eredményei okán. Csak javasolni tudom. HIFU-ról részletesebben lentebb.
Noralux-nak válasz. Nem csak értem, hanem meg is értem az álláspontodat a kezelési képekkel kapcsolatban. Forgalmazóként persze nehéz ilyeneket prezentálni, hiszen mi üzemszerűen nem végzünk kezeléseket. Azt gondolom, hogy a kezelések dokumentálása elsősorban a kezelőhelyek feladata. De én azért nem szeretnék csalódást okozni Neked, így kerestem néhány belső használatra készült fotót, amit feltöltöttem egy titkos naplóba (aki kéri, beengedem) és meg tudod nézni. Ezek bizony saját fotók és nem gyári képek. A fotókról további kommentárokat ott találsz majd. Volt még egy kérdésed. A HIFU technológia nem a zsírsejtekre fókuszál, így effektusszerűen nem is csökkenti a mennyiségét.
Szédült-napraforgó. Itt tényleg van kérdés bőven. Kérdezed, hogy a Doublo és az Utims között jelentős-e a különbség. Igen, jelentős. A Doublo ugyanis csak két mélységben dolgozik (3.00 mm és 4.5 mm) szemben az Utims három mélységével (1.5 mm; 3.00 mm és 4.5 mm). A Doublónak nincs 10 MHz-es kezelőfeje, ami azért baj, mert a felszíni idegekkel és erekkel teli részeken (szem és száj környéke) ezzel a 10 MHz-es kezelőfejjel biztonságosabban és sokkal kisebb fájdalommal lehet dolgozni. Az Utims rendelkezik 10 MHz-es kezelőfejjel. Hogy ez fontos-e, abban talán az is támpontot jelent, hogy az eredeti koncepcióban gyártott UT gép is rendelkezik 1.5 mm-es és 10 MHz-es kezelőfejjel, mert a biztonságos és hatékony testreszabhatóság érdekében erre szükség is van. Az Utims korszerűbb készülék mint a Doublo. Az én cégem megrendelés esetén mindkettőt tudja szállítani, de a fentiek okán mi az Utimsot preferáljuk. Az ügyfeleink is, eddig hat készüléket adtunk el, és mindenki az Utimsot választotta. A Doublo nevében lehet második generációs gép, de tudásában nem az. Hosszútávon a Doubloval lesz még egy baj. A gyártó nem védette le a nevet, és már megjelentek az ugyanilyen néven gyártott, de jóval olcsóbb hamisítványok, ami később nem kis nehézséget fog okozni Nektek végfelhasználóknak, hogy hol van eredeti és hol hamis készülék. Doublo és Utims esetén saját tapasztalat alapján írtam a fentieket, az Ultherapy esetén nincsenek saját tapasztalataim.
Kérdezed, hogy melyik készülék a leghatékonyabb? Ezt megmondani nem lehet. Az Ultherapy hatékonyságához nem férhet kétség. A jelenleg a piacon kapható készülékek közül (egyébként vagy két tucatról tudok)az Utims és a Doublo, ami szintén rendben van. (Én már tudok egy negyedik márka megjelenéséről, a gépet már próbáltam is, az is rendben lesz.)
Egy nagyon fontos dologról azért mindenképpen kell még írni. Jó eredményt csak jó géppel lehet elérni. Ugyanakkor jó géppel viszont lehet eredménytelen kezelést csinálni, ha a kezelő nincs megfelelő tudás birtokában. Higgyétek el ez kulcskérdés. Ugyanaz a gép nagyjából ugyanolyan kiindulási alap esetén is hozhat teljesen különböző eredményt a kezelő tudásának függvényében. Én ilyet sok év alatt már számtalanszor tapasztaltam, már a HIFU-nál is. Mi a kezelő személyzet betanítására éppen ezért óriási hangsúlyt fektetünk.
Szép napot kívánok mindenkinek!
Köszönjük!
Részemről-én még mindig csak itt tartok- szeretnék előtte-utána képeket, nem a gyártótól beszerzett képeket, hanem a már működő szalonból, valamint a kezelés árát, időtartamát, kezelés utáni megjelenésünk leírását.
Csökkenti e a kezelés a bőr alatti zsír mennyiségét?
De valószínűnek tartom, hogy képekkel kapcsolatban a megszokott választ kapom sajnos, pedig nekem ez a mániám, szerintem ez az igazi erő.
Mert félmilliót nem akar az ember kiadni egy olyan kezelésre, amit csak celebek arcát lát, akik utána hiperszuperre sminkelve fotóztatják le magukat és vélhetően még ki tudja milyen más kezelést is vesznek....
Szia! Köszönöm az információt! Azt hiszem az én nyakamon a lézeres kezelés nem segítene. Nekem is vízszintes ráncaim vannak, nem kevés és genetika, anyukámtól örököltem. Nagyon kíváncsi vagyok mit mond hétfőn a plasztikai sebész.
Zsuzsa
Sziasztok lányok!
Egy ideje én is olvasgatom ezt a fórumot, mert 42 éves korom ellenére a nyakam nagyon ráncos és ez meglehetősen zavar. Ez sajnos genetika, anyukámtól örököltem. Az arcomon nem szeretnék változtatni. Nem tudom ilyen lehetőség van-e egyáltalán?
Hétfőn megyek Cs. L.-hez konzultációra.
Több helyen is voltatok konzultáción mielőtt döntöttetek? Minél többet olvasok annál jobban elbizonytalanodom mi alapján válasszak orvost.Úgy látom mindegyik másban jó.
Ha tudnátok segíteni mi alapján döntöttetek, milyen kérdéseket érdemes feltenni, mire kell figyelni azt nagyon megköszönném.
Zsuzsa
Szia
Tűs,két ampullát szúr az arcomba.Véleményt még nem igazán tudok mondani,mert 2x voltam.Nekem min.5öt ajánlott a dr.nő.
Ez előtt a kezelés előtt lézerre jártam havonta,az jó volt a bőrömnek.Igazából azért váltottam mert hallottam erről és sztem ha beszúrják a bőr alá,akkor a leghatékonyabb.
Netezés közben találtam, csak hogy lehessen megint tanakodni, hogy ez micsoda, használ e :)
Ja, és ez is aranyárban...:(