Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
"Hát én nem szeretek bunkó lenni másokkal és a hangnem is csak azért volt mert ti sem úgy áltatok a dologhoz ahogy kellett volna!!! "
Őszintén, mégis mit vártál? Hogy mindenki tapsolni fog neked? Ezt te sem gondolhatod komolyan, hiszen tudod, hogy nem helyes, amit művelsz. És azzal, hogy azt mondtam, nem helyes, még enyhén fogalmaztam.
"Szóval...ahoz képest hogy idősebbek vagytok...nem vagytok kevésbé gyerekessek!!!"
Kikérem magamnak a többiek nevében is! Itt senki nem beszélt veled sem gyerekes, sem bunkó módon. Az hogy nem helyeseljük az életmódodat, hanem segíteni szeretnénk, nem a gyerkes viselkedés kategóriájába tartozik. Ne haragudj meg, de te viselkedsz úgy, mint ha kb. 10-12 éves fruska lennél. Annak a kornak, a sajátja, hogy kígyót-békát kiabálnak arra, aki nem egy követ fúj velük. Szállj egy picit magadba, légyszíves.
Nem válaszolok mindenkinek egyenként...sőt lehet semmire nem kéne!!!
Azért olvasom...illetve jövök fel ide mert tudom hogy rólam folyik a téma és kiváncsi vagyok a véleményekre azért!!! Hm...lehet orvoshoz kéne forduljak...de erre nincs pénzem!!!
Amugy sokan úgy itélnek meg...hogy a vékonyságom alkati adotság nem pedig a koplalás eredménye, így nem is tudják hogy mi van bennem ... tehát nem látnak gyengének vagy betegnek!!!
Hát én nem szeretek bunkó lenni másokkal és a hangnem is csak azért volt mert ti sem úgy áltatok a dologhoz ahogy kellett volna!!!
Na mindegy...ez már számomra tényleg fölösleges...mármint hogy itt hordjuk egymást...mert más az életünk, a felfogásunk, a cselekedetünk!!!
Szóval...ahoz képest hogy idősebbek vagytok...nem vagytok kevésbé gyerekessek!!!
Kedves Petra!
Sajnálom, hogy ennyi megpróbáltatáson, traumán mentél keresztül, de hidd el, azzal tudnál leginkább kitűnni, és kivívni az emberek elismerését (bárkiét a környezetedben), ha mindezek után megpróbálnál talpra állni, hogy igenis megmutatod, mire vagy képes. Nyelvvizsgázol, fősulira/egyetemre jársz, és/vagy sportolsz, zenélsz, rajzolsz, vagy bármi olyat teszel, amihez tehetséged van. Ha egy ilyen szerencsétlen családi háttérből ki tudsz úgy törni, hogy értelmes és egészséges életet élj, akkor meglátod, hogy így érdemes élni, és nem ezzel a sehová nem vezető életmóddal.
Egyébként meg állítólag nem érzed itt jól magad, mert mindenki támad. Azért ha megnézed, segíteni szerettünk volna, és hamar rájöhettél hogy itt nem a pro-ana mozgalom képviselői írogatnak...nem értem, hogy akkor miért olvasod még mindig ezt a fórumot? Félre ne érts, azt olvasol, amit akarsz, csak nem értelek.
:DDD véleményem egyezik a tieddel baba!!! :DDD
cupp
Szia!Figyelj ide!Ez én vagyok!
-Nekem igazán soha nem voltak szüleim.
-SOHA nem éreztem szülöi szeretetet!
-Apám alkoholista!
-Egy szemét betegség keseriti 10 éve az életem.Pánikbeteg vagyok!
-A szülei gyerekkorom ota ölik egymást!Állandó veszekedés stb.
és akkor még sorolhatnám!!!!
Szerintem beszélned kéne egy pszihiáterrel!
Mi az, hogy mit műveltünk??? Ők mit műveltek velünk??? Folyamatosan hazudoztak, és olyan stílusban írtak, mint az előbb Te. Mi jó szándékkal, megértéssel, és segíteni akarással írtunk Nekik (kezdeteben), de aztán mikor olyan tiszteletlenül válaszoltak, akkor természetesen kiosztottuk őket.
Nagyon hasonlítasz Rájuk! Nincs valami közötök egymáshoz ezen a h..lye életstíluson kívül?
Egyébként tényleg nehéz kor a kamaszkor, de másoknak is vannak problémái, nem csak olyanok, amelyeket maguk gerjesztenek. Többek között a legjobb barétnőm most vesztette el két hét alatt az édesapját is rákban (az édesanyja már 17 éves korában meghalt szintén rákban), és a nőgyógyásznál tegnap előtt én sem kaptam túl jó híreket a rákszűrésemmel kapcsolatban. Ez az igazi probléma, és nem az, hogy most pro-ana, vagy sem. Tessék szembenézni a problémákkal, még akkor is, ha ez családon belül van (szülőkkel, rokonokkal), minden ilyesmit meg lehet oldani, nem az anorexia a megoldás. Biztos vagyok benne, ha jönne egy komolyabb probléma az életetekben, mondjuk egy komoly betegség (amiről nem tehetsz), akkor azonnal el lenne felejtve az anorexia, és minden rögtön átértékelődne. Gondolkozz el ezen, meg a sítlusodon, mert nem ide való, és senki nem érdemli meg, hogy így beszélj vele. :(
Dehogy kértem, hogy magyarázkodj! Értelmes magyarázatot nem tudsz adni, a többi meg nem érdekel.
De minek jössz ide vissza, menj imádd a porcelánistent, ha egy falattal véletlenül több csúszott le vagy ha megálltad, akkor meg döngetheted a melled (ha még van), az anások között.
Ide tök feleslegesen jössz...
Nem is értem hogy miért itt rotod a levegőt! Maradj az ANA mozgalmadnál, ott megért a sok nagyon jó fej ember!
Ez a fórum nem azért készűlt hogy itt propagáld a beteges életmódodat!
TE JÓ ÉG!!!
Most olvastam végig...hogy mit műveltetek Nightal...meg Romlással...TI egy akkora gerinctelen banda vagytok hogy párotok nincsen!!!
Hihetetlen...teljesen le döbbentett az...amit vele/velük csináltatok...UNDORÍTÓ!!!
Persze persze...mert ti itt mindent tudtok az élet nagy dolgairól!!!
Ide csupa olyan ember jár, aki mindent tud mindenkiről akkor is ha nem is ismeri!!!
Többet nem tisztellek meg titeket azzal hogy nektek magyarázkodjak...nem vagyok kiváncsi a véleményetekre...ugyhogy ha lehet...hanyagoljatok!!!
Köszi...
Tényleg jó dolog, menj aztán sajnáljátok együtt egymást, meg visítsatok örömötökben, ha fogytatok végre!
Életstílus?! Az persze. Ha lenne fogalmad egyáltalán, hogy arról, hogy mit jelent...
Csak annyi...hogy, igen...az ana JÓ dolog...és sokkal normálisabb emberek vanak ott!!!
Oda olyanok járnak akik megértőek és nem csak kritizálni tudják a másikat mind itt!!!
Ennek a fórumnak valami más elnevezés kéne...kibeszéljül egymást...vagy ilyesmi!!!
Próbáltam azt el mondani...amit kérdeztetek...mi az én gondom stb. mert ugy azt írtátok kedvessen hogy hírből sem ismerem a gondokat...csak próbáltam tudatni veletek, hogy de én is tudom mi az ha az élet nem kegyes hozzánk!!!
De már látom, hogy ti itt alapból elítélek...és ahelyet hogy próbálnátok...kicsit gondolkodni...inkább támadtok!
Hupsz...ez most megint túl tiszteletlen volt!!!
Nem érdemes veletek foglalkozni...mert hiába vagytok idősebbek...eszetek az semmi!!!
Aki nem inge ne vegye magára!!!
Nem mondtam egy szóval sem hogy másnak nincsebek gondjaik!!!
Tudod miben vagy te nagy mester?
HOGY kiforgasd az ember szavait!!!
Érdekes, hogy Petra úgy gondolja, hogy ő egy érett ember...
Szánalmas, hogy téged ért rossz hatásokra fogsz mindent, Petra. Most akkor neked életstílus az ana és boldog vagy tőle, vagy úgy gondolod, hogy az általad felsorolt tényezők miatt lettél ilyen? De ha az ana olyan jó dolog, akkor miért kell, hogy ennyi rosszon átmenj érte? Nem értem...Most éljen az ana, és az egy jó dolog, vagy szörnyű következménye szörnyű dolgoknak. Jó lenne, ha rendet tennél a fejedben.
Egyébként rajtad kívük számos más embernek is van gondja, baja, problémája elég, de nem lesz mindenki idegbeteg ettől. Az meg a rendkívüli érettségedet bizonyítja, hogy úgy gondolod, mindenki, akinek nehéz gyerekkora volt, az eleve predesztinálva van arra, hogy deviáns magatartási formákat vegyen fel. Mint ahogy az is, hogy azt hiszed, csak neked vannak gondjaid.
Szia!
Lehet meg akarnék változni ha ugy látnám hogy nekem ez káros...és lehet hogy mire meg akarok majd változni majd az lesz hogy már nem tudok...de engem ez így most nem érdel!!!
Nekem ez így jó...endorfint termel bennem a fogyási vágy és ha sikerül fogynom...boldog vagyok!!
Hát ez már kérdezték, hogy mit pótolok ezze az egésszel...és akkor meséltem is itt asszem a családi állapotomról...ha igazán ismerne itt valki csodálná azt hogy 19évesen ennyire érett vagyok...!!!Különben ha azt írom hogy 30éves vagyok...akkor se lenne más a vélemény...talán azt mondanátok...hogy kicsit gyermeteg gondolkodás!!!
Kérdezek én is valamit,...mindenki azzal jön hogy nekem nincsenek gondjaim és ezt unom szóval:
-van itt olyan aki gyerekorában látta hogy a saját apja hogy veri össze az anyát?
-van itt olyan aki állandóan menekült az apja elől mert verte őket?
-van itt olyan aki már gyerek korában tuda az hogy mi az amikor nincs pénz-még kajára se?
-van itt olyan aki gyerek korában vesztette el egyik szülőjét és az hiába ártott neki...de a mai napig meg tuja síratni?
-van olyan aki láttot gyermekként már drogot?drogos embert?
-van olyan akinek a szülei drogoztak? és leszarák hogy él e még a gyerke vagy nem?
-van olyan akit gyerekként állandóan megaláztak és soha nem mutatták a szülei hogy büszkék rá?
-van olyan akinek a mostoha apja aki 15éven keresztűl nevelet és már azt mondta rá hogy ő az igazi apja öngyilkos akart lenni és felkaszabolt magát teljesen...de nem halt meg és azóta a sitten ül és kb. 10évet kap?
-van olyan akinek azon kell gonolkoznia hogy miből vesz ma kenyeret?
-vagy olyan akinek az anyja iszik és hánytathatja a wc-be?
Szerintem ezek közül egy is elég...rám minden pont jellemző!!!
Tessék...itt vannak az én gondjaim! Most már talán meg lehet érteni azt...hogy miért menekülök egy ilyen helyre mint az ANa csoport...és miért érzem magam ott jól és miért utálom saját magam!!!
Szia Drága Romlásom!!!
Én mondtam hogy nagyon kis vidám viták folynak itt!!!
Ez az üzenet mindenkinek szól az ANAások nevében, a soványság...az az álom számunkra amelyet kellő akarat erővel egyszer el fogunk érni...de soha nem lehetünk elég vékonyak...és...az hogy ki minek fogja fel ezt az egészet az más dolog, mert míg ti betegségnek fogjátok fel...mi életstílusnak...és nem mindegy hogy hogy állsz a dolgokhoz!!! Minket nem fog vissza tartani a korgó gyomor, a szédülés, az ájulás...mert a cél lebeg előttünk!!! Valakit ez vissza riaszt de minket nem! Nem lehet mindenkinek ugyan az a felfogása! Hisz a drogosok is azért drogoznak mert nekik az kell...az alkoholisták szintén...vagy vegyük csak a dohányt...ugyan ilyen ez is! Függöséget okoz...függünk tőle holot tisztában vagyun azzal hogy van mellékhatása...de nekünk ez okoz boldogságot...és tudom hogy sokak számára ez szomorú és szánalmas! De senki nem lehet egyforma...hisz akkor az élet dög unalom lenne!!!
Nem igaz???
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?