Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Hát bírd,mert ez a te tested,ez a te lelked,ez vagy te.
Nem a kinézet ,a kilók számítanak,mindíg csak te maradsz.Ideje megbékélned evvel.
Úgy,hogy belátod ,hogy nem a hízástól rettegsz,hanem úgy hiszed,hogy csak így tudnak szeretni és elfogadni az emberek.Azt hiszed,ha külsőleg szép,vékony tudomisén milyen vagy,akkor minden oké.
Petra,téged szeret aki szeret és nem azért ahogy kinézel,hanem azért aki vagy.
Szia!
Nézz át a depressziós vagyok topicra!Mindenki segítőkész!
Tudd,csak azon lehet segíteni,aki hagyja!
Nem tudom,nem szedek gyógyszert,nem járok orvoshoz,patikába,csak svédcseppért megyek.
Ha bajom van böjtölök.Nem szedek vitaminokat ,étrend kiegészítőket stb.
Ha gyógyszert akarsz ,akkor menj el a házidokidhoz,vagy menj el a patikába és kérdezz rá,biztosan tudnak ajánlani vagy 10féle bogyót neked.
Én csak gyógyteákat tudok.
Inni kell ha szomjas az ember,enni kell ha éhes......de az életben ezek annyira sokadrangú kérdések.Az a baj,hogy sok ember első helyre helyezi ezeket a dolgokat,ez tölti ki az életét.
Boldog ha nem eszik,boldogtalan ,ha igen....az élet nem erről kellene ,hogy szóljon,nem bizony.
Nem iszol eleget...ezért nem kéne vízhajtót innod...mert csak kiszáradáshoz fog vezetni!!!Szerintem...!
Én is nagyon keveset iszok...de nem szeretnék kiszáradni...de általában szó szerint "porzik a szám"!!!
Azért vagy képtelen,mert a folyadékkal is úgy vagy ,mint a kajával,hogy akkor sem iszol ,amikor azt érzed szomjas vagy?Ugye nem?
Remélem nem számolgatod az ásványvízben a kalóriákat!
A mate teát,nem gyógyszertárban árulják,hanem fitotékában,gyógynövényboltokban,drogériákban.
Létezik ömlesztett változatban,filteresben,és már van úgy hallottam,kevert ,ízesített változata is.
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?