Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Tök jó, hogy dolgozol, én nem találtam munkát!
Kell még járnod ellenőrzésre?
Ja,és....CSODASZÉPEK a kislányaid!!! :)
Én is majd ilyen gyönyörűségeket szeretnék,csak félek,hogy nem tudok szülni.Mert egyszer ana miatt már leállt majdnem fél évre a menstruációm.Egy ideig visszaállt,de már közeledek megint a 2. hónap végéhez,és azóta nem jelentkezett.
Engem a szénsavas puffaszt fel, nem is iszom olyat, már csak azért sem, mert nem egészséges.
Csapvizet vagy ásványvizet iszol?
Jajj,ne csináld,tudod,hogy ez nem egészséges.Nagyon nem!Ez a topik a segítsünk kigyógyulni topik,úgyhogy én próbálkozom.Én nem tudom elhinni,hogy nektek tetszik a csont és bör alkat!Az nem szép!Legyetek szépek,és egészségesek.
Csak vicc képpen elmesélem,egyszer apám mesélte,hogy volt egy gebe nöje,és szex közben kidörzsölte a medencecsontját.Amúgy sem tetszenek neki a vézna nök,de erre azt mondta,többet ilyennel nem is próbálkozik.Gusztusos,forás nö kell a psiknak,nem múmia.
Hali!Én nagyon sokat szenvedtem az anorexiától!Egyszerűen ránéztem egy ételre és hányingerem lett!Borzasztó volt!De nemrég elkezdtem a 90naposat, azzal a céllal, hogy normalizáljam az étkezésemet.Igazából, már nem kéne fogynom, 165cm és 44kg vagyok.De nagyon rosszat tettem magamnak a semmit evéssel--már minden csontom ropog.persze ez csak egy a sok közül.
Igazából nekem könnyű dolgom volt, az első nap után amikor ettem napról napra könnyebb lett.Persze nagyon félek, hogy vissza fogok esni, többször volt már ilyen!
Az alakomal sokszor még most sem vagyok elégedett, főleg a hasammal....de mostmár nem akarok visszaesni a régi hibámba, hogy mások cukkolása miatt (a súlyommal szekíroztak állandóan), ennyire drasztikus fogyiba kezdjek.Bár ez már nem fenyeget, mert mostmár csontkollekciónak titulálnak.Pedig ez azért nem igaz, vannak nálam vékonyabb lányok is.Igazából az a rossz, hogy minden morzsa rám rakódik...ezért nem ettem egy darabig, szurkoljatok, hogy ostmár okés legyek!!:D:D
Csak maradandó károsodásokat okozol magadnak ezzel.Régóta csináljátok ezt?
Én 77kg vagyok,és15-öt szeretnék leadni,úgy,hogy közben formáljam magam,torna,fehérje bevitel...Nekem a szép sportos fitt alak tetszik.Pl Réka az alsó határ nekem ö már túl vékony,de szép izmos.
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?