Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
szia lilimia, allergia miatt majdnem beleestem abba a csapdába amibe te a kajálást illetően 10 napja nem ettem rendesen mert féltem hogy fulladni fogok tőle, egész éjjel fent voltam azt hittem meghalok legyengültem, aztán reggel sirtam kicsit de utána kitaláltam, hogy szerzek magamnak olyan kaját amiben nincsenek adalékok amire biztos nem leszek allergiás és könnyen emészthető. vettem 4hónaposoknak való bébiételt. egy zöldségeset aminek a felét magamba erőltettem, aztán délután ettem egy egész banános almást ami nagyon finom volt. a semmihez képest az ilyen kevés kaja is sok erőt tud adni, mostanra egész jól vok.
Téged meg csak csodálni tudlak hogy mennyi erő van benned, remélem hamarosan majd tényleg tudsz rendesen enni, meg fagyizni. :)
Ez december 7-én lesz, délután 2-kor.
Ma kezdtünk neki komolyan a szervezésbe.
Csak nehogy szúrjuk egymást a csontjainkkal :D De Debrecen, és Pest csak 221 km vonattal :D Októberben leszek Pesten 3 napot (kutyás rendezvény), de akkor nagyon kötött lesz a programom.
Régen sokat jártam Pestre, de úúúúútálom. Túl sokan vannak.
Hát a fehér nem is illene hozzád! :)
Olyan kár, hogy nem Pesten laktok! Szervezzük már a nagy V. Jubileumi Jótékonysági Fürdőruhás Mikuláskocogást, és kijöhettetek volna ti is a kutyusokkal! Guineiss kísérletet is teszünk, piros fürdőruciban vagy piros póló és rövidnaciban a legtöbb egy négyzetméterre eső Mikulások számát próbáljuk megdönteni. :)
Pedig csak egy egyszerű ténymegállapítás volt.
Közben visszaértem, megnéztelek benneteket, nagyon helyes fiú ez az Ádám, és annyira összeilletek!
Mikor lesz a nagy nap? Milyen ruhád lesz?
Az elmúlt 3 napban azzal trükközök h a cappuccínóba (akkor tudom legyűrni amikor már nagyon vackul vagyok) teszek egy kis tápszert, és így sikerült napi 1-et meginnom :D A szilárd nem megy mert öklendezek tőle :( De fogok én még paprikáskrumplit enni fagyival :D
Sőőőőt! Amint tudok enni innen mindenki a vendégem egy általam kreált ebédre :D Remélem mindenki szereti a halat és a salátát :)
Ma kaptam az utolsó infúziót. Remélem nem zuhanok össze nélküle. Megitn volt mérlegelés, és tovább fogytam. És basszus az eljegyzésre vett ruhám óriási rám. Pontosabban minden ruhám óriási. Az elmúlt pár napban próbálok többet mozogni, hátha kicsit visszaedződök, és jobban bírom majd magam. Ma viszont felére csükkentették a Medrolt, és kezdek fájni.
Éss megint fel akart szedni egy pasi, de miután leosztottam a barátnőmet vette célba. Hát azt hittem szét röhögöm magam :D Olyan béna szöveget tolt, hogy komolyan azt kezdtem hinni, hogy valami baja van...
Ti h vagytok?
Egyik este úgy feküdtem le, hogy látok, másnap reggel pedig úgy ébredtem, hogy már nem.
Vannak trükkök a házimunkához, amiket ha megtanul az embera, akkor semmi sem lehetetlen. Nekem bizonyos módszerek nem tetszettek, ezért átalakítottam magamra. Nagyon sok eszköz kéne, de megoldok mindent azok nélkül is.
Szeretem a limonádét :P
Ádámról teszek fel képet amint enyhülnek az elvonási tünetek, és a vele járó lustaság is, merthogy ma csökkentették az egyik gyógyszerem, és fáj mindenem. Járókeretet ide :D
Szia!
Köszi...és hát szerettünk volna babát igen...csak nem most,de nem para h jön...eddig ugy van h jön...ma a doki nem fogadott mert nem volt bent
Amugy kezdek enni...végre...még mindig nem tudok azért annyit amennyit kellene...csak vane gy bizonyos határ amit nem tudok "átenni":)
A párom nagyon félt azért mert nem eszek normálisan...mindig velem van nem megy dolgozni se...csak azt nem tudom ha lesz majd suli akkor mi lesz velem? mert egy idő után látszódni fog...
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?