Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
én a virslit nyersen szeretem:)
feltaláljuk a sült kolbász izű tápszert:)))
Akkor csak sima túlparázás lehetett. Bár az is épp elég.
Nálam a sajtos virsli azt jelenti, hogy felvágom a füstölt virslit, belegyömöszölök sajtot, és 3-4 percre be a mikróba. Bele, és ráolvad. És isteniiii!!! Főleg olajbogyóval :D
Sült kolbász? Ide vele :D
fülorrgégész látott eztazt ami allergiára utal meg olyat is ami refluxra
én úgy gyanitom, hogy kaja miatt allergiától befulladtam, ettől megijedtem és nem ettem,sokat feküdtem idegeskedtem éttől a sav felmarta a nyelőcsövet meg a torkom, amitől minden kaja után, ujra éreztem a fulladás szerüséget de az már kicsit pánik is volt.
a 14nap alatt józanul átgondolva 3komolyabb allergiás fulladás volt a többi kicsi lehet a stressz meg az érzékeny nyelőcső tünete.
a virslit megettem, bocsi:) de ha már ott tartasz szólj és küldök:) amúgy virsliből már csak a sága füstöltet eszem meg a többi pocsék.
este nálunk szalonna és kolbászsütés volt, mindenki tömte, én meg éhes se lettem tőle, nem ismerek magamra:)) régen ilyenkor addig tömtem a kaját amig csak tudtam, éjjel meg 3tól 6ig szenvedés, most meg bőven elég volt hogy éreztem az illatát a levegőben. mivel volt a családban gyomorfekélyes igy szerencsére nem tukmálták rám, asszem kétszer háromszor mondták csak... levest se ettem, majd holnap...
Tudom hogy nekik is vacak, de kértem őket, hogy ne erőltessék, majd úgyis eszek, ha tudok. Meg ugyebár az anorexia egyik fő tünete a testképzavar. Hogy a túróspalacsintába lenne testképzavarom, ha nem is látom magam...?
Egy polieuropathya nevű vicceskedvű betegség miatt vakultam meg. Lebénította a szemgolyóm, ami rendbejött, és kinyírta a látóidegeimet.
Emiatt a betegség miatt 2x volt lebénulva a lábam és 2x a kezem.
Ádámot, és a plafont láttam utoljára.
Azért ne légy szigorú a szüleidhez! Ők csak jót akarnak neked, és iszonyú lehet, amin már átmentek veled együtt!Rettentően aggódhatnak!
Te mitől vakultál meg? Azért azért jó érzés lehet a rosszban, hogy láttad Ádám arcát.:)Egész más lehet úgy nem látni, hogy valaki sosem látott, vagy úgy, hogy emlékszik...
Várjuk az eljegyzési képeket!:)
De jó hogy a sarkadra álltál!
Virsliiiiiiii!!!!Énisakaroksajtosvirliiiiit!
Hát az a leányzó elég buta volt. Én anno csak 2 napig nem szedtem azt a gyógyszerem ami hízlalt.
7 tetoválásom van. 1-1 lepke a kulccsontjaim szélén, a bal lábfejemen Rumi neve, a jobbon egy lepke, a hátamon két pentagramma rúnákkal, és egy virágos-indás az alkaromon, ami eltakarja a hegeket. De nem soká lesz 1-1 főnik a lapockáimon :)
Minden tetoválással a lelkem, és a számomra fontos dolgokat fejezem ki. Mindnek megvan a maga jelentése, és jelentősége.
Vásárolni vagy Anyával, vagy barátnőimmel megyek. Csak olyannal, akinek bízom az ízlésében. Holnap pl a nővéremmel megyek fehérneműket vásárolni:)
Majd megkérem, bár utálom ha fotóznak. Evésben még egy ideig nem lesz siker ugyanis végre kiderült h mi a bajom, és még neve is van: specifikus dinámiás hatás. Sok-sok türelem, és még több idő kell ahoz, hogy visszaálljon a szervezet. Szóval ez az amit mondott a belgyógyászom nem rég. Egyszerűen felborult a szervezetem. valószínű h még jó ideig nem fogok tudni enni, de máár ez a napi 130kalória, amit a tápszerrel beszivek siker a semmihez képest.
Valamint a doktornő leoltotta a szüleim, mert 3 napja azt nyomják h anorexiás vagyok. Megmondta nekik, hogy közel sem állok az anorexiához a pszichém alapján, és h ne stresszeljenek, mert az lassítja a gyógyulást. Gyakorlatilag tilos felhozniuk az evés témát. Meg mondta hogy van annyi eszem, felelősségérzetem, és tudásom, hogy szépen lassan én magam visszaállíítsam a szevzetem.
Az eljegyzésen tuti h rengeteg kép fog készülni :D
na megvolt a vérvétel, egész jól birtam, bár mikor az aszisztenst épp hivták telon közben és azt montda hogy pillanat most épp vénában vagyok, akkor majdnem elájultam, de amugy nem volt gond:)
vérképet néznek meg ételallergiát is.
voltam pajzsmirigy uh-n azzal nincs gond. fül orr gégész lát valamit ami lehet az allergiátol vagy savtól is, ugyhogy erre megyünk tovább. voltam ekg-n azon is van valami pici eltérés de attól megmaradok, de elküldött terhelésesre, de az majd 2 hónap múlva lesz csak.
kaptam gyógyszert allergiára meg refluxra is hogy szedjem. bár utálom a gyógyszereket. szóban felmerült hogy nyugtatót is ki kéne probálni hogy nem e pánikbetegség, de ... na erre inkább nem irok semmit, majd kiderül.
ma nem ehettem a vizsgálatok miatt , ugyhogy 3kor reggeliztem, jégkrémet!!:) virslit banánt, el ne képzeljétek milyen buli van a gyomromba:))) banános virslisaláta vaniliaszósszal:))))
vacsira még majd eszem kicsit, aszzem lesz egy kis zöldbableves leve... kipukkadok akkora a hasam, fogytam 4 kilot de a hasam nagyobb mint régen:)
a sima labor eredménye holnapra meglesz, az ételallergiáé 2hét kb.
Tegnap volt a tv-ben egy dokumentumfilm a kövérekről. Abban volt egy lány,aki cukorbeteg volt,de nem szedte rendesen az inzulint,hogy lefogyjon. Le is fogyott, de a követlezményként megvalkult. Dalszövegeket ír és énekel. Ő is a maximumot igyekszik kihozni az életéből, sikerrel, szóval olyan, mint te.:)
Hány tetoválás van rajtad? Kivel szoktál elmenni ruhákat vásárolni?
Szeretnék már evésügyben jóhíreket hallani tőled!!!
Megnéztem a fotókat a naplódban, hát csuda egy csaj vagy, amiket csinálsz!:)
Azért kérd meg Ádámot, hogy készítsen rólad egy képet, szeretném megnézni,hogy milyen vékony lettél. Döbbenetes ez az egy hónap alatt 22 kiló mínuszod...
És természesen az eljegyzési képekből egy egész sorozatot várunk a naplódba! :)
igen, ez a rágás-köpés igaz, az biztos.
Ráadásul igencsak vagdossák a karjukat, ha esetleg nem tartották be a fogyókúrás szabályokat. Beteges na.
Köszi a válaszodat:)
Hallottam már ilyen oldalról, de nem tudtam hogy ez az...
Mondjuk én ennél sokkal durvább tanácsokat is olvastam. Egy cikkben az volt, hogy ezek a lányok olyan tippeket osztogatnak egymásnak, hogy kaja helyett vattát egyenek vagy hogy, csak rágják meg az ételt, utána köpjék ki...
Áhhhh borzasztó!
Kb az ő fajtájukra. Szóval akik valójában nem betegek, csak baromi menőnek hiszik h gyerekméretű ruhák kellenek rájuk...
És az ilyen hümm...pitsás sorozatok még jobban belesúlykolják a lányokba/nőkbe, hogy akkor jó nő egy nő, ha vékony. A viasaton most kezdődött egy valóságshow, amiben túlsúlyos nőknek mutatják meg h igenis szépek, és általuk a világnak, hogy ducin is lehet szép egy nő.
Mostanában sokat gondolkodom az étkezési zavarok pszichés hátterén.
Az egyik ugyebár a divat és a média. Ezért nem is tudom mikor elhatároztam hogy nézni fogom a szex és new yorkot. Abban állítólag minden színésznő vagy anorexiás vagy alkoholista. Hát...Asszem ilyenkor jó h nem látok...
Egyééééééél! Ha lehet sajttal töltött visrlit, és sok dinnyét!
Miért lesz vérvétel?
ettem jó sokat, holnap vérvétel és nem ehetek ugyhogy előre dolgoztam
banánt ettem meg virslit, meg dinnyét, lehet hogy nem tetszik majd a pocimnak, de az a tudat hogy holnap nem ehetek kitudja meddig ,zabarohamot váltott ki nálam. lilimia helyetted is egyek? most még menne:))
Dóra!
Írj!!!!!!! Ettél már fagyit?
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?