Anorexia és bulimia (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
A lánykérés július 22-én volt. Pizsamában néztük a tévét, amikor elővarázsolta a gyűrűt, és a földön ülve kérte meg a kezem, a kutyák hangos szuszogása közben :)
Nem vagyunk romantikamániásak, szóval nekünk minden pucc nélkül, így volt a legszebb, mert a kérdés és a válasz volt a lényeg, nem a macis felsőm, és a csíkos pizsamaboxerem :)
Hááát...Nála első kattintásra, nálam első látsra, és beszélgetésre :)
Eddig gépészmérnökire járt, de nagyon pocsék volt, szval most átjelentkezett műszaki informatikára.
Mi itthon szerettük volna tartani, de a szüleim azt mondták, hogy ez életünk egyik legnagyobb napja, szóval adjuk meg a módját, ők fizetnek mindent. Szóval egy bájos kis étterem különtermében tartjuk.
Szerelem első kattintásra? :)
Mit tanul az egyetemen? Nagyon imádhat Téged ez a fiú, mondjuk nem csodálkozom ezen, elég csak egy picit beszélgetni veled, máűr sokmind kiderül rólad annyiból is.
Az eljegyzést hol tartjátok?
Nagyon szolíd, kis esküvőt szeretnénk.
Ádám családja...hmm...fogalmazzunk úgy h érdekesek... Első sorban azért költözött ide, mert felmérte, hogy én nem tudnék bevállalni egy távkapcsolatot. Másrészt így leléphetett a családjától.
Egy fórumon ismerkedtünk meg. Ő feltett egy kérdést, mindenki oltári nagy hülyeségeket írt rá, én pedig gyakorlatilag egy komplett esszét :D
Ő egyetemre jár, de egyébként fegyver és páncélkészítő. Mellékállásban a beteghordóm, és az ápolóm :D
Az esküvő mikor lesz és milyen lesz? :)
Mondtad, hogy Ádám szülei érdiek, hogy került ő Debrecenbe? Hol ismerkedtetek meg? Ő mit csinál?
Ügyes vagy! Csak így tovább!
Hajrá lányok mindenkinek!
Zsuzsa!
Írtam privit (és e-mailt)!
Azért változott a nevem, mert az Anettet, és az Anitát (nővérem) a gyengébbek könnyen összekeverik. Pl orvosok. Még 1 éves koromban egyszerre voltunk bent a gyermekfertőzőn, és a nevünk miatt Ani gyógyszereit is nekem adták be. Anya olyan szintű mérgezéssel vitt ki, hogy a bélbojhaim megszűntek lézetni, ami miatt gombásodás következett, és a nyelvem már le volt feketedve...Nah ez után döntöttek úgy hogy A-Zs-ig lesz a nevünk.
Én is szép napot én bűntudatmentes étkezéseet kívánok mindenkinek.
Néztem az iwiw-es adatlapodat, hogy és miért lett időközben más a születési keresztneved? :)
Mindenkinek szép napot, és jót étvágyat, de legalábbis tudjatok valmicskét eszegetni lányok!
Az jó :) végre történik valami pozitív, és látod, hogy igen is van, akinek fontos vagy- azért remélem anyukáddal is jó a viszonyod.
Igazából az osztályból senki nem ismerte így személyesen, szóval nem tudom, de tényleg nagyon látványosan volt sovány- van, aki nem ismeri be az anorexiát és gyógyulni sem akar, mert pld. ez a modellkedés bemászott az agyába és minden mást elnyom magában csak, hogy elérje a célját :S Ilyenkor nagyképű lesz valaki, meg egészen megváltozhat a személyisége- ebben az a legrosszabb, hogy ugye a kívülállók úgy néznek rá, hogy nem ép, meg minek játssza az agyát- pedig lehet, hogy segítség kéne neki, de nem igazán néz ki úgy, mint aki ezt igényli, így inkább kibeszélik :S
Nem kétségbeesni, hanem gondolkodni, ahogy most teszed :) Hajrá! Az orvosnál meg hisztizd ki a nutridrinket!
Savadra vegyél Quamatelt, és amikor nagyon vacak igyál Normaflore-t mellé.
igyekszem enni, holnapra van egy barackos almás rizses, már rákattantam:) háromszor voltam már dokinál de nem csináltak semmit, kaptam egy szurit ami nem hatott meg gyógyszert ami szintén nem, kedden megyek allergiatesztre, légutira. aztán majd utána tovább. ugy csinálom hogy eszem egy keveset és várok 10-20 percet, ha dagad a nyelvem torkom akkor nem eszem tovább ha nem akkor folytatom.
a kevés kajától meg sok savam lett és szétmarta a torkom, erre ma jöttem rá, ugyhogy ülve aludtam délben, és szerintem este is igy lesz. most már nem vok annyira megijedve mint az éjjel.
egyre jobban azt hiszem hogy csak akkor lehet meggyógyulni ha az ember nagyon akarja és nem lehet elhagyni magunkat soha , mert senki nem tehet meg értünk annyit amennyit mi magunk tudunk:)
Megbeszéltük :D
(Lassan lépek, mert uram külföldi ismerőseivel akar beszélni, és meg egy maratonit zuhanyozni. Vééégre kivették a branült!)
Még az is lehet hogy kérdőjelesen beírom a naptárba :) Ádám szülei Érden laknak, és a vizsgaidőszak miatt nem fogunk tudni karácsony közvetlen környékén menni hozzájuk, szóval sztem egybekötjük :D
Fagyizni Debrecenben kell!!!
Szia!
Ismerem az allergiás fulladást :( Én olyankor hatalmas kupac párnán próbálok aludni, meg kaptam egy rakás sprayt amit fújkálnom kell olyankor, és amikor kezdődik megiszok egy Calcium injekciót, vagy pezsgőtablettát.
Ne keseredj el! A bébiételek finomak :) Hátha a bőröd is babapopsis lesz tőlük :) Én erre gondoltam amikor tápszert ittam. Szerencsére elég sok vitamin és energia van bennük, de ha még pár napig nem tuddsz enni írass fel Nutridrink tápszert, azon élete végéig elélhet az ember. Én is azt próbálom iszogatni.
Remélem hamar elmúlik! Majd írj h mi a helyzet! Amúgy szedsz az allergiára valamit?
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Miért lennék anorexiás?
- Unokahugomnál anorexiára gyanakszom, kihez forduljak, ki segíthet?
- Alig egy éves kislánynál anorexiát állapítottak meg. Volt-e valaki ilyen helyzetben?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?