Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit álmodtál és mit jelent?
Sziasztok!
Az álom azzal kezdődött hogy autóval utaztam egy barátommal,ő vezetett én pedig az anyósülésen ültem.
Nagyon gyorsan mentünk és emiatt eléggé féltem.
Ezután egy kacskaringós erdei útra érkeztünk ahol már lassabban haladtunk,később észrevettem hogy az erdő tele van csontvázakkal.
Ezután az iskolában találtam magamat a jelenlegi egyetemista csoporttársaimmal és ott volt az exbarátnőm is.
A tanár beszélt valamiről,de arra már nem emlékszem,ekkor a zsebemből aprópénz esett ki,erre a tanár mondott valamit majd nevetni kezdtünk.
Mit jelenthet ez az álom?
Nem rögtön jön a tuti. Szokott lenni némi átvergődési idő, amíg helyet csinál az életed az újnak. Ha benne van a sorsodban, nem kerülheted el.
Ha pedig nem oldottál meg valamit, ugyanazt a leckét kapod, csak más környezetben.
Az ilyet nem kell sajnálni. Oka volt hogy jött és hogy megfejtetted. Annak is oka van, hogy át kell mennie ezen.
Ok nélkül nincs semmi az Univerzumban.
Ezt nem én mondtam.
Ha becsukódik egy ajtó, kinyílik egy másik.
Sokszor a "lehetetlenből".
Iszonyat hogy mennyire patentra össze tud állni az élet, csak nem látjuk az összefüggéseket.
Klasszikus példa.
Az álmok nem véletlenül üzennek, csak itt is tudni kell (inkább érezni) hogy melyik az, amit érdemes komolyabban venni.
Mivel nem hétköznapi tudatos szinten zajlik, sokkal mélyebben van és bölcsebb ez a részünk, mint gondolnád. Csak a fejtéshez kell némi tudás és tehetség.
Amúgy egyszerű szimbólumfejtés. Kirakós játék. Puzzle.
Köszönöm a biztatást remélem, tényleg jóra fordulnak ezek után a dolgok.
Volt olyan álmom, hogy egy héten belül bejött.
Valakit el kellett engednem, pont azon a héten volt az esküvője a párjával, amikor elküldtem álmomban.
De nem tudtam az esküvőről, csak már facebookon láttam a képeket.
A jövőbe látó álmokra most már egyre jobban figyelek.
A pókos álomra visszatérve, amit a jelenlegi munkahelyemen álmodtam, az álomjelentése múlthét szerdán következett be.
Ott kell hagynom a munkahelyet, egy helyzetből én jöttem ki rosszul, mások miatt.
Az a gond, hogy még nincs másik új hely.
Június végéig leszek ott.
Furcsa, hogy végül bejött az álom.
A pénz miatt maradnék, nem tudom merre tovább.
Reménykedem, hogy találok addig valamit.
A szólókötéses álom remélem hamar bejön.
Most nagy szükség lenne minden égi segítségre. :)
Jaj, dehogy akartam én megtudni. Tudom, hogy a törött pohár ismerős halálát jelenti. Mára ilyet álmodtam, frászban is voltam elég sokáig. Napközben kiderült, hogy egy kedves ismerősöm, lánykori udvarlóm meghalt.
Én nem akarom ezt a képességet, szeretnék megszabadulni tőle.
Ez az álom jelentheti, hogy lehet köztünk valami?
Vagy esetleg érez irántam többet?
Főnök és vezető munkára még nem gondoltam, mert nincs olyan magas végzettségem.
De voltam olyan amerikai nagy cégnél, hogy egy nő takarítónőnek jelentkezett, de mivel volt ott főnök ismerőse, betették a termelésbe, majd egy idő után terület vezető lett belőle, mert segítettek neki benne. Ha jó a hátszél, akkor még ez is megeshet.
Persze a nőt egy idő után leváltották, mert nem felelt meg és ott hagyta a céget.
Ma már minden lehetséges, ezek után. :)
Szerintem ez a film nagyon jól összefoglalja hogy miről is beszélek. Elvileg vígjáték, de sokkal inkább elgondolkoztató, nekem nagyon tetszett...
Az álom jó volt?
Csak jót jelenthet.
A "virág" olyan mint a "szív".
A szeretet (kifejezésének) jelképe.
Nagyon sokszor azért vagyunk egy nehéz helyzetben, hogy ott megerősödjünk, tapasztalatot szerezzünk, tanuljunk. Lehet hogy külsőleg megítélve elég nagy slamasztikában vagyunk, de ha ezt jól használjuk fel, akkor az ott kialakított erények egy következő életszakaszba kísérnek. Például lehet hogy sokáig egyedül mész az úton, rengeteg megpróbáltatással, csekély pozitív visszajelzéssel, majd egy új életszakaszban emberek között kell teljesítened, mondjuk felhatalmazást kapsz az élet által, hogy másokat vezess, mert egyedül már megtanultad a leckét. Egyedül is megállod a helyed. Mondjuk főnök leszel vagy vezető. Szóval semmi sincs hiába. A szenvedés gyümölcsei is később érnek be.
Mondjuk a munkádba is gyökeres változás áll be, megtalálod a helyed, de nem azért mert tepertél a ranglétrán, hanem kiforrott úgy a személyiséged a tapasztalatok által, hogy az élet eléd sodor egy sokkal jobb lehetőséget, ami már hozzád illik.
Tegnap megint álmodtam, ha már álomnál tartunk.
Azt álmodtam, hogy olyantól kaptam virágot, aki régebben tetszett. Egy volt munkatársamtól pontosabban. Nem annyira az esetem, de valamiért megtetszett, persze ez csak plátói maradt.
Álmomban ettől nagyon boldog voltam. :)
Ez jót vagy rosszat jelent vele kapcsolatban?
Eddig mindig nehéz munkáim voltak, kevés pénzért dolgoztam.
Olyan munkákat is elvállaltam, lehet itt más nem is vállalt volna el még 1 napot sem.
Megmondom őszintén nagy dolgokat nem is várok, még a szőlős álom után sem, mert hiába nem vagyok egy hülye ember, amit szeretnék az sajnos elérhetetlen.
Ez nem pesszimizmus, csak reálisan állok a dolgokhoz. Nem a fellegekben járok.
A helyzetemnél,ha már csak egy kicsit is jobb lesz a következő munkahely, már annak is örülnöm kell.
Ezek nagyon jók, amiket írtál. :)
Ha már ketten írnak jókat erre az álmomra, akkor biztos így lesz. :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?
- Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet?