Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért? (tudásbázis)
Sziasztok !
Én nem fogyókúrára, hanem egyéb problémáimra (reflux, ízületi fájdalmak )keresek akupunktúrás dokit Bp-en. ha valak tud, segítsen !
Előre is köszi M
Sziasztok!
Székesfehérváron keresek akupunktúrás helyet. Van esetleg valakinek tapasztalata a Fehérvári akupunktőrökkel kapcsolatban?
Előre is köszönöm!!
Sziasztok!
Szegeden keresek akupunkturás helyet, tudna valaki segíteni? Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok!
Én egy debreceni belgyógyászhoz jártam, hetente cserélte az öt-öt tűt a fülemben. 82 kilóról indultam, 47 kilóra fogytam, persze ezt már erős koplalással értem el. Most ismét 75 kilós vagyok. Nem lefogyni nehéz, hanem megtartani. Nekem ez nem sikerült.
Szia!
Sikerült már bekerülni a doktornőhöz?
Szia!
Köszi,már elmentem egy helyre a Lehel téren van.
Luxi ajánlotta.Elég jónak indul.3000 ft/alkalom.
Szia!
Ismerek egyet a Vígszínháznál a Szt. István körúton. Fiatal dokibácsi, lézerrel meg tartós fütűvel dolgozik.
Először kikérdez + kezel, az 7000, de a többi már csak 3500.
Az emial címe akupunktor@gmail.com
Olcsóbbat nem tudok. :-(
Sziasztok!
Én Dunaföldvár környékén szeretnék akupunktúrás kezelésre járni.Tud valaki olyan helyet a környéken, ami valóban hatásos? Jártam Paksra de nem volt jó.
Sziasztok!
Tudna valaki írni nekem címeket,ahol hatásos,és viszonylag elfogadható árban végeznek akup.kezelést Pesten?
Jártam három éve.5000ft volt egy alkalom.Lefogytam,de drága volt.Kb.3 ezer körül megfizethető lenne.
Hali!
Nekem Miskolci cím kellen! valaki nem tud?
Elöre is köszi
Sziasztok!
Debrecenben nem tud vki egy jó akupunktúrás helyet?
Szia,
Priviben küldtem neked egy Szegedi lehetőséget.
Én egy Kossuth térhez közeli nagyon jó helyet ismerek. Természetgyógyászat, Belgyógyászat, Akupunktúra, Fogyókúra, Tisztítókúra, Gyógymasszázs, Mézmasszázs, Talpmasszázs stb.
Cím: 1055 Budapest, Szalay u. 3. IV.em. 3.
Tel: (06-1) - 311-22-52
További ajánlott fórumok:
- Milyen steppert érdemes venni és mennyiért?
- Hol, milyen néven és mennyiért lehet venni nem salátára, hanem sütés/főzésre való olívaolajat?
- Kinek milyen internet csomagja van és mennyiért?Új szolgáltatót keresek!
- Hol, mennyiért és milyen kiszerelésben lehet Pesten mosószódát venni?
- Felnőtt fogszabályozás Miskolcon - Kinél, mennyiért, milyen tapasztalatokkal?
- Gravírozás. Milyen tárgyakba és mennyiért lehet gravíroztatni?