Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért? (tudásbázis)
Sziasztok!
Szükségem lenne egy IV. vagy XIII. kerületi címre... Esetleg valaki tud segíteni? Köszönöm
Sziasztok!
Nem tud valaki debreceni címet?
Előre is köszönöm.
Szerintem keress egy könyvet hozzá, azokban mindig van kép és leírás is. Azért furi, hogy nem adtak a készülékhez.
Mondjuk, jobb lenne, ha elmennél valakihez, akinek komolyabb tudása van ezen a téren és megtanulnád tőle az alapokat.
Rengeteg pont van, simán félre kezelheted magad, amivel többet árthatsz, mint használsz magadnak.
sziasztok,
hétfőn kezdem az akupunkturát!
Jár esetleg valaki jelenleg valahová, hogy tapasztalatot cseréljünk és biztassuk egymást?
Sziasztok!
Én a nővéremet szeretném lefogyasztani és gondoltam Karácsonyra befizetem egy akupunktúrás kezelésre,de nem tudok címeket,hogy hova érdemes.Kérem a segítségeteket,hogy ha lehet küldjetek nekem címeket.Köszönöm
Sziasztok!
Ha minden igaz jövő hét csütörtökön kezdem én is a fogyózást akupunktúrával. Most akadtam rá a honlapra és irigykedve olvasom a sok -kg-t(gratulálok hozzá), hogy milyen jó már nektek! :) Ahová én megyek ott 2000 Ft egy kezelés és három napig marad a tű a fülemben, így egy héten kétszer kell járnom. Azt pl. nem olvastam itt senkinél h. a diéta mellett többet kellett-e mozognotok? Nekem úgy mondta a doki, hogy hetente négy nap intenzív testmozgás is kell, mert amúgy a tű csak annyit ér h. nem hízik tovább az ember. Nektek is kellett mellette vagy elég volt a diéta? kb. 10 kilót szeretnék fogyni, remélem sikerülni fog nekem is.
Miskolcon csak ez az egy hely van. Amikor először jártam, egy hónap alatt fogytam 12kilót, de amikor abbahgytam, visszajött 20. Ennek ellenére idén is mentem, fogytam is, igaz csak 5kilót, de azért, mert nem tartottam be a szigorú diétát.
Nálam tehát maga a diéta jojó-t eredményezett:(
Kedves Juniperus! Megyeget,megyeget. A múlt héten megjött, így csak olyan 1,5 kg-ot mondhatok biztosan 3 alkalom után. Remélem hamarosan többről számolhatok be.
Zsu 76-on csak ámulok
4 Szept 4-e óta 15 kg-ot fogyott!! Hát irigylem is érte egy kicsit.
Sziasztok!
Miskolcon csak 1 helyen tudok akupunktúrás kezelésről, de ott 30.000.-Ft 10 alkalom. Én ezt sokallom. Valaki tud olcsóbbat Miskolcon????
Segítsetek ha tudtok.
Sziasztok!
Én is szeretnék járni akupunktúrára, és szeretnék érdeklődni tőletek, hogy nektek milyen tapasztalataitok vannak a kezeléssel kapcsolatban?Barátnőm járt régebben Dr. Illich Melindához, jól lefogyott. A IV. kerületben hol van ilyen akupunktúrás doki?Köszi a segítséget!
Ahová Ábel Anita is járt? A Fő úttal párhuzamos utcában?
Nekem egyáltalán nem hatott, mármint ugyanolyan éhes voltam.
Budapesten a XIII. kerületben és az I. kerületben is tudok egy-egy helyet. Szerintem nagyon jól lehet vele fogyni. Egy kezelés kb. 2.700,- Ft és hetente háromszor kell járni (hétfő, szerda, péntek)
A XIII. kerületibe testkezelés is van (tekercselés, meg aromaterápia stb.)
További ajánlott fórumok:
- Milyen steppert érdemes venni és mennyiért?
- Hol, milyen néven és mennyiért lehet venni nem salátára, hanem sütés/főzésre való olívaolajat?
- Kinek milyen internet csomagja van és mennyiért?Új szolgáltatót keresek!
- Hol, mennyiért és milyen kiszerelésben lehet Pesten mosószódát venni?
- Felnőtt fogszabályozás Miskolcon - Kinél, mennyiért, milyen tapasztalatokkal?
- Gravírozás. Milyen tárgyakba és mennyiért lehet gravíroztatni?