Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért? (tudásbázis)
jó reggelt mindenkinek!
ma reggel 73,5 kg-ot mutatott a mérleg:-)de a 73-hoz közelebb volt:-)de nem csalunk!!
Talán beindul valami..
ryta!
a múltkor priviben írtam neked arról amit én iszok minden este:))) és minden okés a széklettel másnap:)))
na csajok,megjöttem a 4.bökésről.A hölgy azt mondta,várjuk meg míg megjön a menszeszem és elmúlik,ha akkor sem fogyok,akkor kitalál valamit.
Persze kiderült,h a probléma abból is adódik,h nincs minden nap székletem.A mályvateát ajánlotta,amitől eléggé ódzkodom.
kb 4 hónapja voltam vérkép vizsgálaton,akkor minden rendben volt.Hát nagyon remélem, h még nem vagyok a változó korban:-)
Lehet, h kicsit türelmetlen vagyok,hiszen 3 bökésen vagyok túl és november 14.-én kedtem diétázni.Bár én nem vagyok hajlandó azokat az önsanyargató diétákat végigcsinálni,amiket a többiek (káposztaleves stb.),inkább csak a magam módján,kevés,szinte semmi szénhidrát,sok fehérje,sok gyümölcs,de csak délelőtt és persze a sok folyadék
Sziasztok!
Itt vagyok, levizsgáztam, de még nem akupuntúrázom, csak spontán fogyásba kezdtem: olyan gyomorfertőzést szedtem össze (vagy nem tudom, minek hívják), hogy nem tudom elhagyni a mellékest. Lehet, így jön ki belőlem a stressz (meg még egy csomó dolog :-)).
Ryta, a vérképed rendben? Azt is mondják az okosak, hogy hormonális problémák esetén nem igazán hatásos az akupunktúra. Te ahhoz még fiatal vagy, hogy menopauzás hormonális változás lassítsa a fogyást. De lassíthatja nem jó pajzsmirigy működés stb.
kicsit megkésve,de Jó reggelt mindenkinek!!
Kitartás,hölgyeim:-)
Nekem abszolut megtiltotta a nő a tornát- semmilyen mozgást nem javasolt- max sétát. mondjuk ez volt az egyetlen aminek betartását meg tudtam ígérni:)))-rajtam ne múljon....
azt mondta, hogy miután elértem a kívánt súlyt- akkor kezdjek el mozogni...de én már nem mondok semmit- mert lehet hogy egy földönkívülihez járok:))))
...igen ez így van- minden nap ajándék:))))) sokszor örülök, ha csörög az órám és felébredek reggel:)))
egyébként meg nyugodj meg te is- és legyél kicsit türelmesebb- elvégre nem két hét alatt híztunk meg:)))). ha időnként nem kaparnám a falat az éhségtől akkor nem is lenne semmi bajom!!
hát igen...ennek is örülni kell...
tudod...30 fölött minden nap egy ajándék...meg minden cm is:-)))
ezentúl én is mérni fogom
de esemény előtt vagyok sajnos...
ezt soha nem értettem,hogy kg-ban nem ,csak cm-ben érződik???
..mondom én, hogy rossz helyre járok...
majd a héten rákérdezek erre is:)))bár ahogy eddig tapasztaltam, ha valami elsőre nem megy, az általában halálra van ítélve.
Szia!
én egy héten egyszer megyek- akkor 5-5 tűvel a fülemben ülök kb 45 percet. utána tartós tűt kapok amit egy hétig viselek. emiatt lehet az hogy nekem ez kevés és már a harmadik napon éhes vagyok- de ha őszinte akarok lenni, már a második napon sem mondanám azt, hogy nem tudok enni:(((
szia,
mondhatnám azt is, hogy ne add fel,de én is hasonló cipőben járok.Nekem nem az éhséggel van gondom,hanem azzal, hogy a súlyom egy helyben toporog.
Tegnap alig-alig ettem valamit,éhes sem voltam igazán,a mérleg mégis ugyanannyit mutat.
Azt hiszem még megcsinálom a 4-5 bökést,aztán szépen elbúcsúzom az akupunktúrától.
Ez sem jött be:-(
Azért szép napot és kitartást!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen steppert érdemes venni és mennyiért?
- Hol, milyen néven és mennyiért lehet venni nem salátára, hanem sütés/főzésre való olívaolajat?
- Kinek milyen internet csomagja van és mennyiért?Új szolgáltatót keresek!
- Hol, mennyiért és milyen kiszerelésben lehet Pesten mosószódát venni?
- Felnőtt fogszabályozás Miskolcon - Kinél, mennyiért, milyen tapasztalatokkal?
- Gravírozás. Milyen tárgyakba és mennyiért lehet gravíroztatni?