Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni! (beszélgetés)
gyömökcszselé a fájó területre és az mint porczselé beépül??
Huu, ez nekem elég hihetetlenül hangzik:)
Deeeeeeeee,Filcike visszaolvasott,csak nem volt ideje írni!:D
Láttam a tv-b-en,hogy sima zselét,amit sütire tesznek,meg mit tudom én hova,azt kell megcsinálni és bekenni vele a problémás test részt.
lehet térd is.Valamennyi zselés anyagot visszapótol,mert mint tudjuk a térdben és a gerincben is van zselés anyag ami elillan:)ettől is vagyunk rosszul.
Fizikoterápia 1 hét?
Én hetente 3-szor jártam 1 hónapon keresztül!
Sajnos ebből nem lehet meggyógyulni, azaz ha olyan a betegség. Nekem van egy pár porckorongsérbem, ami ugy sosem gyógyul meg, de egyenlőre még nagy odafigyeléssel fájdalom mentes az életem.
Nekem van egy születési rendellenességem, van egy plussz csigolyám, ami miatt a gerincem instabilabb és könnyebben kopik. Nekem ettől lett.
szervusztok.
probáljátok meg a Ceragem ágyat,ugy tudom minden városban van ingyenes kezelés.
üdv.
3.-án megyünk MRI-re akkor többet tudunk, de reménykedem, hogy nem kell a mütét.
Fizikoterápiát irt fel, ahova egy hétig kell járnia, és majd gondolom az MRI után többet tudunk.
Itt a neten találtam egy olyat, hogy Gerincgyógyitó központ, a Cleopátra házban, ahol természetgyógyászok gyógyitanak, ismeri valaki?
Nem tudom elképzelni, ilyen fiatalon, mitől jön elő??
Én 22 éves korom óta vagyok gerinc beteg. És nem vagyok műtött. Én tornával kezelem magam:)
Amig gyulladás is van, addig még nem szabad tornázni, de azért az orvossal beszéld meg, hogy ajánlja e.
Elöl a nyakon vágnak egy 7-8 cm-es "csíkot".
Nekem csö is volt benne,ami leszívta a váladékot.Azt műtét után 24 órával veszik ki,addig nem szabad felkelni.Komolynak komoly,de szerintem nem veszélyes.nem kell aggódni és túlparázni!:)
Én 3 műtétet éltem túl:)
Torna utána kell majd és egyéb kezelések,de ezt az orvosa jobban fogja tudni.
Kitartás és írj ha van valami!:)
hát ez őrület.
És milyen ez a mütét? komoly? veszélyes?
jaj semmit nem tudok erről., és ugy kétségbe vagyok esve.
azt mondod, a torna már nem segitene?
Neked is jobbulást!!
Szia!
nekem a 3. műtétem nyaki gerincsérv miatt volt.Sajnos,ha ennyire kijön a fájdalom,feltétlen műteni kell!
Ez a betegség már kortól,nemtől független!nem válogat.
próbáljon változtatni a testtartásán!Ülés,menés közben,és egyebek.
Jobbulást!
Próbálom olvasgatni a fórumot, de ennyit képtelen vagyok, és tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék tőletek!
Ma derült ki a 23 éves lányomnál, hogy vszinü nyaki gerincsérve van, voltunk reumatológián, ott göntgen, és majd 3.án MRI(jól irtam?)
Nagyon aggódom, hogy lehet ilyen fiatalon sérv?? mi okozza?
Már hetek óta fájlalta a nyakát, a lapockáját, egy hete kisugárzott a fájdalom a karjába, és iszonyu fájdalmai voltak.
Nem szeretném ha mütenék, van valami lehetőség, hogy rendbe jöjjön?
A doki azt mondta, azokat küldik MRI-re, akinél fennáll, hogy müteni kell.
Olvasgattam itt a neten, hogy sokféle gyógymasszázs, tornával is rendbe jön.
Mondjatok valami okosat, kérlek!
Viccen kívül!
Napi 3/4 óra?Mig gyógytornára jártam,20perc volt összesen,több nem is javasolt,az enyém ezt mondta:)
Én meg épp a bizottságos papírt várom,mert havi szinten 1-2hetet ágyban töltök:(
Be kellett adni áll.rosszabbodásra:(
Én nagyon-nagyon nem vagyok jól:(
:)))))
Amikor a sport kórházba jártam gyógytornára, akkor minden nap mentem reggel 7-től 8-ig.
Most nem gyógytornázok már, hanem rendes tornát csinálok, de benne vannak a gyógytorna gyakorlatok is. Felváltva csinálom a bicajt, futást és a tornát.
Gyógytorna heti 2 javasolt,ráadásul igy használ is!
ne tessék dicsekedni a panaszmentességről,mert nagyon irigy vagyok!:)
Én szoktam, bár én már több mint 10 éve szinte panaszmentes vagyok. Nekem nem volt műtétem. 5 porckorong sérvem van és agyon rosszul voltam, de a gyógytorna csodát tett:)
Tornázok, futok és bicajozok is. Meg kell tanulni a betegséggel élni.
Kiszakadt........
zselé...étkezési zselét ha megcsinálod, bekened,valamennyi zselés anyagot visszapótol!természetgyógyász szerint!tv-ben is volt.
Jobbulást neked,írj mi van veled!:)
2X műtöttek leszakadt gerincsérvvel... részleges bénulás volt mindkét alkalommal, mert elnyomott valami ideget :( Harmadik műtétemre (csavarozás) várólistán vagyok, de míg bírok menni nem fogok kés alá feküdni megint :(
Ismerősömet műtötték magánúton valami zselét nyomtak be neki horror áron, hogy így ne kelljen felnyitni... Most jár kezelésekre szintén, mert sajnos ismét bedurrant a háta...
További ajánlott fórumok:
- Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Kérhetnék tanácsokat? Van egy hat éves öcsém, és egy nyolc éves húgom!