Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak (beszélgetés)
És mit ittál?
A lábad hogy birta a táncikát?
Sziasztok!
Én viszont nem voltam az éjjel ilyen ügyes!Persze kajaügyileg az voltam,mert nem ettem a tortábol!:)
De ittam és sajna olyat is ami hizlal!Nem kicsit!De nem bánom mert nagyon jol éreztem magam és talán hogy sokat táncoltam nem hizok sokat vissza!
Köszi lányok:)))
Aranyosak vagytok:) Én is büszke vagyok magamra, hogy sikerült betartani:)
Hurrá!!!
Sikerült! Nem ettem egy falatot sem! Köszi az energiát, éreztem egész idő alatt:)
Meg persze az is segített, hogy a férjem elég kreatív lévén, tett bele barbecue szószt is, és így már nem is kívántam annyira:) Csináltam magamnak görög salit, azt ettem, míg a többiek pöriztek:))
További jó hétvégét nektek:) Pussz
Küldöm!:))
Én a multkor tk lisztböl és z korpábol csináltam a levsbe!Megkostoltam és nagyon fini volt!
Lányok!!!
Szurkoljatok nekem. A párom csirkepörit csinál bográcsban, nokedlit kell mellé főznöm. Telepatikusan küldjétek nekem az energiát, hogy megálljam és ne egyek belőle:))))
Köszike:))))
Ha mégsem sikerülne, holnap sorban állok a fenékbebillentésért:)))
Sziasztok lányok:)))
Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez!
A reformpizza engem is érdekelne muzsa:) Az belefér a Norbi életmódba?
Pimpi! Remélem sikerült kipihenni magad valamennyire ma estére! Öltözz szexisen, és érezd jól magad!És tényleg már az elhatározásért is jár gratula:)
Betandi! Te vagy szexi:))) Másik pasin lenne az edzőkesztyű, biztos nem mondanák, hogy szexis:)
Nem baj Marika, akkor ha megjön egyentornázunk, nem rossz ki lehet bírni, nekem még tetszett is:)
Szia Orsi! Vásárolgatni voltunk, most épp mosok, de még mennem kell mosogatni is, és a szoba is szalad. Szóval csak beköszönök, és már szaladok is tovább. Majd jövök. Pussz
Köszi de ennyi fogyáshoz még nem nagyon jár a gratuláció!:)
Ma lesz a buli ésremélem jó lesz!
Sziasztok!
Köszi,megprobálom!:)
Tegnap én is probáltam letölteni a tornákat,de nem birtam megnyitni!Na malyd a gyerekem!Én analfabéta vagyok a géphez!:(
Legyen szép napotok!
Sziasztok!
Igen Csiperke, az a limbózós. Ugye, hogy nem vészes, nem ugrálós? Én este 8-kor tornáztam. Sajnos nekem légszomjam van eközben is, és azt olvastam, hogy ha légszomj van akkor vissza kell venni a tempót. Ezen már mi a fenét tudnék visszavenni? Azt ha nem csinálnék semmit! :-(((
Köszi,de sajna holnap is ezer lesz a dolgom!Fele családom pecázni megy éjszakára és 2 kg husból kell fasírtot sütnöm!:((
Nagylányom ithon alszik az unokahugommal!10-12 évesek!Gondolhatod mi vár rám!
Nemtudom meik ez a norbis ,és csak 25 perc?
Sziasztok!!!
Alszotok már?
Pimpi! Jó bulizást holnapra:) Pihentesd alábad holnapig!
Jaj Orsi!
Az új Norbi a limbózós??? Mert én azt csináltam. Nem olyan kemény, ki lehet bírni. De már az utolsó öt percnél néztem az órát:))
Közben meg arra gondoltam, hogy lehet, hogy ti is most csináljátok, jókat nevettem magamban:)
A gyerekeket elküldtem fürödni, hátha kibírják azt a 25 percet, de nem, kijöttek, és a kicsi próbált tornázni velem, de csak útban volt szegénykém, főleg, mikor a lábunkat kellett pakolgatni:)
De túléltük:))
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Kérhetnék tanácsokat? Van egy hat éves öcsém, és egy nyolc éves húgom!