Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak (beszélgetés)
Ez az, én is azért csinálom, hogy egyszer abbahagyhatom!!:-DD
Na de csak haza kell menni valahogy!!!:-))))
Na sziasztok!
Megint itt vagyok:)
Kész a medencetisztítás:) Nyugodj meg Orsi, a torna nekem is kínszenvedés:( A legjobb az egészben, mikor abbahagyom:) Amikor Tomival voltam terhes, mi a 3.-on laktunk lift nem volt, 2 műszakban dolgoztam, napi 4-5x jártam meg a harmadik emeletet, mégis híztam 40 kg-t. Máig sem értem:( Igaz, hogy gyógyszereket is kellett szednem végig:( Na ez csak eszembe jutott:)
Amíg nem találtuk meg a nekem való tornát, addig nekem is szenvedés volt. Próbálj meg előbb csak sétálni és utána lépcsőzni.
220 volt a vérnyomásod? Szerencse, hogy észbe kaptál és le a kalappal előtted!Sajnos a torna nem tudom miért de nekem szenvedés. Ennek az okára azért kíváncsi lennék. Meg amikor megyek fel a 2.emeletre hozzánk, majd kiszakad a tüdőm. 6 hét után nem kéne már valamivel könnyebben venni az akadályokat?
Dehogy csinálod rosszul! Nekem most nincs más választásom, mert gyereket akarok, mielőtt kifutok az időből és a 227/110 vérnyomás sem volt éppen életbiztosítás :D Későn kaptam észbe... Te tartósan, stabilan fogysz. Ami rólam leszaladt, annak a nagy része csak víz, meg béltartalom. Amit te fogysz, az tényleges zsírveszteség. Le a kalappal. A torna nekem könnyű. Nincs családom még sajnos
CSIPERKE!!! Tett fel Szilvi bikinis képeket, hogy Villers szakmai fordulópontjához érkezhessen, és láthasson végre olyat, hogy valaki 49 kiló mínusz után, úgy be tudja húzni a képeken a hasát, hogy az egyébként térdig érő bőre teljesen eltűnik. :)))
jah mell: körméret 96, melltartó 80D:)
szép jó reggelt, én el kondiba. pusz
Sziasztok Lányok!
Legyen mindenkinek fogyis szép napja!
Sziasztok lányok!
Innen rengeteg tornát le tudtok tölteni, kategórizálva van:
[link]
Robbildi!Próbáld ki a Béres Alexandra dvd-it, azok nem ugrálósak, és sok benne a nyújtás.
ja meg valami ha irtok privit megadok egy oldalt ahol ingyen lehet tornahoz hosszajutni es legalis nem kell erte fizteniugyhogy azota megvan nekem is a norbi2008 de nem nagyon jon be ossze visszaugral nem ertem miert nem tudnak 20 percet vegigcsinalni normalisan...
most 80B-es hordok te 2 csattal nagyobbitva:( olyan vagyok mint az uszok csak koveren:( majd 1x nekem is sikerul megszabadulnom a kiloktol megyek plasztikazni...
sziasztok csajok! visszaolvastam egy keveset es lattam hogy a "mell" keredes volt a tema na akkor azt kepzeljetek el en hogy nezhettem ki hogy 30 kg hiztam mindenhova de a mellemre semmitugyanazat amelltartot hordtam egesz vegig csak meg ki kellett potolnom a hatanal a csat reszt:(akkor en mit szoljak a gnomsaghoz?soha nem voltam mellben nagy de meg kicsi se:(
SEhogy nem birom!Még a torna meg 1 -2 óra bringa menne,de ez igy nagyon sok volt!És holnap folyt.köv!
De legalább edzésbe leszek a pénteki buliba!Vagy ugy fog mindenem sajogni,hogy ülve nézem a népet!:)
Szia Pimpi:)
Akkor megvolt a napi, sőt szinte a heti mozgásod is:) Hogy bírsz ennyit? Mindenesetre nagyon ügyes vagy.
Sziasztok Lányok!
Ne vitázzatok!Én se éreztem még soha hogy villers gonosz modon adná elö a véleményét!:)
Viszont az is nagyon jól esik nekünk ha ilyen szupi csajok védenek minket!:))Arik vagytok!
SAjna nekem tut műteni kell a hasam mert annyira lóg!Ezzel már semmit nem lehet tenni!Késöbb megmérem hány centit lóg a combomra!Leteszitek az arcotokat!Sajna ez van,ezt elcsesztem az évek alatt!Nem jó érzés,izzad és csúnya is!Ahogy löttyedek egyre jobban lóg!:((
Ma viszont ezerrel mozogtam!Este norbi torna,reggel megint az a 42 perc.És ma kb 5 órát bicajoztam!Na és a szokásos meloim!DE el is kell mondjam,hogy fáj is a lábam!
rajtam kivul mindenki fogy? :) orulok nektek! magam miatt meg fohet a fejem!
Jól van megnyugodtam. Mindenesetre szépen haladsz.
Én nem tudnám megállni, hogy délután 2 óra után ne egyek.
Akkor még csak normál leszek, csontváz 50 kilónál lennék. :)
Még 19 kilót???
El ne fogyjál itt nekünk. A csontvázak nem tudnak hastáncolni!!!
Nekem sem volt meg a napi egy liter szerintem régen, most meg elfogy a két üveg ásványvíz, vagy jeges tea, vayg édesítős szörp, ami 3 liter, meg mellé reggel egy kis tej, szóval közel 4 literre növeltem az adagot.
Várjuk a képeket:))
Biztos nagyon jól nézel már ki te is. Mi meg itt besárgulunk lassan:(
Mennyit akarsz még fogyni ezen kívül?
Én meg csak a bubisat szeretem, mindegy, hogy enyhe vagy dús, csak bubis legyen:)
Úgy Orsi, hogy nem 4 órakor kelünk!
Caak múlt hétfőn kezdtem reggel is tornázni, mert ugye a második hónapot már nem egész 6 kilóval zártam csak. Majd megmutatom nektek, de engem nincs, aki otthon fényképezzen most, majd ha hazamentem anyuékhoz, meg ott keresek dagi(bb) képeket is.
Na én inni is képtelen vagyok, ma még nem ittam meg egy litert, egyszerűen nem bírom. Most letuszkoltam kb. 5 korty vizet, de már úgy böfög fölfele. Nem bubis, sima csapvíz, én csak azt iszom meg.
További ajánlott fórumok: