Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak (beszélgetés)
Hősök vagytij Lányok! Jobbulást mindenkinek! Nekem ilyen napok után tuti nem lett volna erőm még bringázni is.
Csiperke! Semmi rossz nincs abban! Nekem mielőtt megjön pattogatott kukoricát kell rágcsálnom. Az se sokkal jobb :D Norbinak voltam párszor óráján, amikor csak 8-10 embernek tartott edzést, edzőként zsenniális. Azt becsültem benne leginkább, hogy ő akkor már sztár volt, de mégis volt ideje, türelme arra, hogy külön figyeljen az újakra, külön figyeljen a túlsúlyosokra. Ezt úgy értem, hogy időnként odaszólt, hogy ez vagy az ennél a gyakorlatnál álljon le, vagy kevesebbet csináljon ésa rajtaütés szerűen még pulzust is mért. Egyszer már nagyon nem bírtam, odaállt a hátam mögé és a fülembe súgta: csak még ötöt a kedvemért, jó? Ugye érzed, hogy ég a zsír: Én ide hallom!
Egyébként a szakácskönyve nekem is megvan, abban nagyon jó receptek vannak. Ismeritek? Illetve, a Stahl fogyis szakácskönyvben is vannak desszert receptek szinte nulla kalóriával, de magas tápértékkel. Ha érdekel valakid beírogathatok ide pár receptet :)
Köszi!:))
Jó is lenne ha többet nem kéne ezt éreznem!Elösször 7 éves lehettem mikor éreztem ezt!Nagyon megilyedtünk anyuval,mert azthittük megakultam!:))
Doki meg nevetett rajtunk!MOndjuk én nem éreztem ezt olyan viccesnek!
Szia Betandi! Biztos van benne igazság, amit mondasz, nem lehet túl egészséges az sem, ami tele van mesterséges adalékokkal, de sajnos én is nagyon édesszájú vagyok, ha nem eszem három napig édességet, elvonási tüneteim vannak, de szó szerint ideges vagyok, hisztis, stb. Szóval inkább én is megveszem a Norbis édességet, vagy valami diabetikus étcsokit (ezt arra az időre, mielőtt megjön)
Orsi! Ne izgulj! Nekem kb 1-1.5 óra alatt sikerült megcsinálnom, én sem mondhatom el magamról, hogy egy zseni vagyok ebben a témában:)
Te aztán jol megjártad!:((
DE eggyüttérzek veled!Én hányingerre ébredtem hajnal 3 kor!KI is jött minden!Elöjött a migrénem ami elég régóta nem kinzott meg igy!:(Semmit nem láttam a bal szememre!Aztán felvilágositott a lányom,hogy ma van doki ,nem holnap!Rohanás le gyalog,mert oda bringával nem lehet ellopják!1 hejett 2 45 kor jött a doki!De örömünk van!JObb lett az antibiotikumtól a gyerekem füle és igy nem műtik!Oktoberbe kiderül mi lest,de addig legalább nyugi!:))
Szabina kártyájára leadtam a papírokat a gyerekorvosnál!DE nem írja mg csak péntekre!Szoval pénteken megint doki és ugy az önkormányzathoz!
Már rohadtul unom!
És ha ez nem lett volna elég!Meg is jött!
Tegnap én is 31 percnél kérdeztem a lányom hogy mennyi van még!:))
Fájt a bal lábam nagyon!
Háromnegyedes,himzett alju,fekete ,elegáns gatyó!Van már zöldbe is!Ezt évnyitóra ,ünnepségekre eltudom hordani!
Viszont ma felvettem amit a multhéten vettem térdgatyót!Világos szürke és szükebb az alja!Nagyon jó!Mondták is az orvosiba hogy milyen jól nézek ki!Tök jol esett!:)
Sziasztok!
Pár hete még én se tudtam bringázni!Évek óta!De szerencsére mostmár megint megy,bár néha kicsinálja a lábam!:((
Nekem is ajánlották a pilatest,de nemtudom milyen!Lehet azt ilyen kövéren is birni?Nekem semmi egyensujérzékem nincsen!
Nekem egy jó tanáccsot adtak itt!Rálépsz a nagylábujjaddal a centire.Mérsz a combodig és mindig ugyanott méred!:)
És ne huzd meg a centit,hagyd lazára!
Csiperke! Nagyon sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül jártál, remélem ezután jobban alakul minden.
Igen elolvastam, bár igazán nem nagyon értem, de majd otthon jobban kitanulmányozom, de azért köszi szépen! :-))))
Látszik, hogy milyen hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz, kész műszaki analfabéta!
Sziasztok lányok!!!
Ma ügyintéztem a városban. Hát katasztrófa! A MÁK-nál 3.5 órát ültem, mire sorra kerültem. Ráadásul lejárt a parkolócetli, és persze megkaptam érte a nyári mikucsomagot is:(( Hisztek az átokban?? Úgy érzem valaki megátkozott, mit lehet ellene tenni?? Ez az év kész kínszenvedés. Úgy néz ki a kocsink is elromlott, soha jobbkor:((
Remélem nektek jobb napotok volt:)
Rika, szerintem jó úton haladsz, ha teljes kiőrlésű kenyeret eszel fehér, vagy félbarna helyett, illetve csökkented az édességet, bár a Norbi Rudi és Puding nem hízlal!, azt nyugodtan eheted este is. Biztos hamarosan meglátszik az eredmény centiben is. Én nadrágokon mérem magam, úgy jobb, mert a centit én is elbénázom:)
Marika, Orsi, Betandi, Pimpi remélem jól vagytok:))
Most,hogy hűvösebb lett az idő, már tornázni is több kedvem van:) Orsi, tegnap írtam privit, elolvastad? Remélem tudtam segíteni! Még nem néztem az adatlapodat. Jók legyetek!! Majd jövök, ha a fiúk engedik:)
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Kérhetnék tanácsokat? Van egy hat éves öcsém, és egy nyolc éves húgom!