Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak (beszélgetés)
Sértődékeny vagyok és az oroszlán aszcendens miatt még hisztis is. De két pillanat alatt helyre jön a hangulatom, mindenkire mosolygok és énekelek igen :D Mindig énekelek, dúdolok, mormogok stb :D
És irígylem a ciciseket! Én is hasas fajta vagyok és így elég lassan látszik a fogyás :(
Na jol ki is bicajoztam magam!Csak lementem a boltba!Voltam a naturába is és vettem zabkorpát és búzakorpát .
Vettem 1 gatyót magamnak,de azért csak bekellett szaladnom,mert elvolt rakva!Most hozott a csajszi és írt hogy mehetek érte!Tök aranyos,nálla vettem a fürdörucimat is!
Nemtudom ti hogy vagytok vele,de én megsülök!Szakad rólam a víz!Hegynek fölfelé nem a lejobb érzés tekerni!
Orsi!Nagy gratula,ennél jobb érzés nem is tul sok van!:)
Sziasztok:))))
Pimpi, én néha azt kívánom, bárcsak a mellem lenne egy kicsit kisebb, nyűgös még azt is cipelni. Orsi gratulálok:)))) Két hét múlva, ha így haladsz, már ki is fogyod:)
Rika! Üdv a klubban! Bár mi egy kicsit többet szeretnénk fogyni, de az biztos, hogy az az 5-6 kiló is nagyon nehezen megy le:) A hugom is mindig azzal kínlódik.
Betandi! Te is mindig énekelsz? Az én rákjaim - a kicsi fiam is az - állandóan énekelnek, túlharsogják a rádiót:) (anyu is és férjem is), és elég sértődékenyek is:)
Szia Marika! Tornázol?
Vegyél is!MOstanába én se nagyon mértem!Holnap megprobálok mérlegközelbe jutni,kiváncsi vagyok!
Malyd meglátod,hogy milyen különbözöek a centis méreteink!Nekem rettentő hülye testalkatom van!
AZTmondják hogy a kövéreknek mekkora mellük van!Hát nekem elfelejtett megnőni!Pedig az nagyon tudja formálni a nagy hast!Amiböl nekem jol kijutott!:(
Na ezt jól leírtam!:))
Szio!
Én nemtudom,de ahogy mondják a többiek akiknek csak 5-10 kilót kell leadni azoknak nagyon nehéz!
Én is szurklok neked!
És írjál sűrűbben!:)
Tök gyorsan fő a pörköltem!Csak az idegesit nemtudom én mivel egyem!Szerintem parival azt jóvan!:((
KÉne menni vásárolni,de esik egyfolytába!KImozdulni sincsen kedvem!
15 éves voltam mikor összejötünk!10 nappal a 16.szülinapom elött összeköltöztünk!Igy mivel még szinte gyerek voltam ,beleszoktam a hülyeségeibe!
Én azon szoktam nevetni mikor ráhagyok valamit,had érezze nagynak magát és késöbb kiderül mekkora marhaságot csinált!Szenved és bevalja!Na azt nagyon tudom nevetni!:))
Rávezetem a dolgokra,mintha ö lenne az okos!:))
És sok vita árán a komoly dolgokba én öntök!Ha ráhagyok valamit mindig balul sül el!
Néha olyan jó lenne ha nem mindenbe én lennék a felelős!
Nekem már 14 éve a párom!
Kost irányítani? Hogy csinálod? Beállsz a fal és őközé, hogy ne tudjon fejjel menni a falnak?
Én rák vagyok, oroszlán az aszcendensem és fülig szerelmes vagyok egy dupla skorpióba, de MÉG nem a párom...
Amugy alig birta a bal lábam a mai tornát!Franc egye meg!Jólenne már ugy élni hogy nem fáj mindig valami!
Viszont azt megfigyeltem,hogy mostanába sokkal ritkábban van migrénem !És ez tök jó!:)
Kieregettem ide a szobába és olyan jó illat lett!
Anyum volt skorpió!Apu meg bika!
Én bak vagyok a párom meg kos!De tök mások vagyunk és nehezen viseljük a másik hülyeségét!Viszont nekem muszály irányitani őt és ez nagyon tud néha zavarni!
Én is ugy izzadok közbe,de legalább végigtudom csinálni és ez jóérzés!
NA elkezdem,mert igy soha nem leszek kész!
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Kérhetnék tanácsokat? Van egy hat éves öcsém, és egy nyolc éves húgom!