Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon szupi szoknyát vartunk!Térd fölé ér és nagyon szexi!:))
Remélem holnap is igy látom malyd!Buliba megyek!Eze évenem voltam!Csak az a baj,hogy nagyon fáj a lábam!:((
Képzeljétek,pár hónapja még 2-szer kellett az hosszt megvennem 1 szoknyához a 150-es anyagbol!Mostbár csak 1-szer!120cm vettem és a lányomnak és nekem is kijött belöle!Tökre örülök!Dicsértek is a boltba,mert rég nem láttak!Ugylátszik van aki észreveszi a fogyásomat!:)
Na, erről van szó. :D
Pár hónap, és nem gyűződ fogadni a gratulációkat!
(Egy kis adalék a tegnapi Villers vitához: :D
Villers azt írta, hogy többszört is! megkereste priviben Szilvit és gartulált neki, hogy "nem semmi", amit megcsinált. Na most érdekes mód Szilvi nem emlékszik rá, hogy egyszer is megkereste volna priviben, pedig, ha egy személyi edző gartulálna valakinek, arra aztán az illető biztosan emlékezne! Már egy ilyen alkalomra is, nemhogy többre! :D )
Amit írtam oldalt azon rengeteg torna van, ugrálósak, táncolósak is, rendszerezve, úgyhogy nézd meg!
A te linkedet is megírhatod nyíltan, lehet.
Szia:))))
Jó tornát!
Harcolni sajnos muszáj, nekem most az elején sem megy úgy, mint ahogy szeretném, 1hónap alatt 2 kiló ment le, és pár centi, de nem adom fel!!
14 kiló is elég sok még, de legalább már nem 50, vagy mint nekem a 30-35 kg. Persze én is szeretnék gyorsabban fogyni, de félek tőle, hogy nem tudnám akkor megtartani a súlyom. Volt már egy pár drasztikus diétám, mindig visszahíztam:(
Szia!
Köszi. Én is szerettem volna egy kislánykát, de nem jött össze. Harmadikat meg már nem akarok.
A fiúk nagy nőcsábászok. A nagyobbik most volt másodikos, de már kapott szerelmeslevelet egy kiscsajtól, aki az osztálytársa. Az uram szeretne anonim maradni, még az iwiwre sem tett fel fotót:) Majdnem olyan mint a képen, csak már nem olyan kölyökképű. Ő nem hízott meg úgy mint én:(
keveset?:) én? a zabagép?:) ne viccelj.
ebédre jó alaposan megrakom a pocakom, csak nem mindegy mivel. párolt zöldség 20-30deka, meg pipimell 20 deka. ez fél kiló kaja:D
aztán utána gyümi, vagy fél kiló dinnye este meg attól függ mihez van kedvem. ez kevés?:)
Te Csiperke, milyen cukik a fiaid! Én lánypárti vagyok, de ilyen kispasikkal kiegyeznék! :D
Az uradról miért nem raktál fel fotót? :)
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- Kérhetnék tanácsokat? Van egy hat éves öcsém, és egy nyolc éves húgom!