Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hízott/fogyott valaki a Mirena felhelyezést követően? fórum

Hízott/fogyott valaki a Mirena felhelyezést követően? (beszélgetés)

2025. szept. 28. 12:41
Nekem egyebkent pont hogy elvette az etvagyamat,igy bizok a fogyasban..nem vagyok nagyon tulsulyos de azert a 170cmhez 75kg vagyok…
6. jooeva (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
2025. szept. 28. 12:03

Nem a gyógyszertől/spiráltól hízik valaki, hanem az evési szokásai változnak meg.

Bizonyos hormonok/vitaminok növelik az étvágyat.

10 évig szedtem elég erős fog.gátlót (Diane35), aztán még jött 2 bogyó, ami nem vált be (hangulatingadozások, rossz közérzet), aztán jött a mirena, második van fenn, idén lesz cserém.

Sem a gyógyszerektől, nem a spiráltól nem híztam és nem is fogytam.

Nem volt hatással az étvágyamra, nem voltak/vannak falási rohamaim.

A stressztől képes vagyok fogyni.... csak annyit és akkor eszem, mikor éhes vagyok/eljön az ideje stb.

5. papája (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2025. szept. 28. 11:44
Ne akarlak elszomorítani, de ismerősöm 10-15 éve használja. 1 év kellett, hogy megszokja és azóta folyamatosan hízik. Eddig vagy 30 kg-ot. Szerinte nem ettől, hanem mert stressz evő lett.
2025. szept. 28. 09:42
Igen,köszi,aranyos vagy! Én is így gondolom:) De azert hatha valakinek van pl olyan tapasztalata is h esetleg fogyott tőle vagy konyebben tartotta a súlyát stb…:)
2025. szept. 28. 09:29

Hello, én csak egy tanáccsal tudok szolgálni:

NE rettegj a hízástól, mert a gondolatoknak teremtő ereje lehet! Próbálj pozitivabban hozzáállni, inkább arra gondolj milyen JÓ hatása lehet ennek, pl.: jelentősen csökkenti a miómák, ciszták, gyulladások kialakulásának, erős görcsöknek az esélyét, stb., reneteg jó hatása van - szerintem ezekre gondolj!

2025. szept. 28. 08:40
Nekem egy hete tették fel és nincs sem verzesem sem semmi bajom tole csak a hízastol rettegek.
2025. szept. 28. 08:39
Van már pár fórum erről de konkrétan csak ez nem jelenik meg sehol.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook