Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Még nem érkezett meg a posta.
De legalább párom már nincs itthon 😃
Holnap telihold van. Gyerekeim elotte es utanna egy napig sem tudnak aludni rendesen...ezt tolem orokoltek ha ez egyaltalan orokletes😄
Mostanaban en amugyis rosszalvo vagyok ugyhogy nem is tudom mi lesz majd. Hanyorakor szedietek amugy? Es egszet vagy felezve reggel es delutan? Vagy hogy? Gozom sincs meg
Én mikor megismerkedtünk tizenévesem voltam olyan 47-50.Aztán letten olyan 56.Esküvőre lefogytam 51-re :)Ez persze kevés volt.
Terhességek előtt 58 voltam,mindkettővel 9 kilót híztam.40.41 éves koromig tartotta, az 58-6
En mikor megismerkedtem a ferjemmel akkor voltam 65. 68 voltam mikor osszehazasodtunk egy sikertelen terhesseg utan. Aztan jott meg harom ami nem sikerult es mire a fiammal terhes lettem mar 83 kgot nyomtam. 96tal mentem szulni. Visszamentem 83ra. Ujra terhes lettem es harom honapig csak hanyni akartam ezert lementem 72re. Aztan belehuzott a kisasszony es felmentem 92re amibol most is annyit tartok. Lement egyezer 85ig de aztan jott a verszegenyseg mega hajhullas es a vitaminok etvagyat csinaltak ugyhogy idaig nottem...
Meg nem tudom milyen lesz a bogyo de remelem jovoheten megkapom. Es azt is remelem h a delelotti orakban mert a ferjem megol ha megtudja. 😕
Igaz,hogy mindig vékony voltam.Hát mikor megláttam a 8-ast tavaly az már sokk volt :)
Folyton iszom ettől a bigyótól..Ti is ?
Persze nem baj.Sőt jó.
Még nem ért ide.
Reggel jött a levél a postától. Abban van a ragszám is.
Akkor kb egy a szitu. Egyidosen kozel egysulyrol egymagasan hasonlo celok. Mikor jon a genesised?
Ti kaptatok ragszamot h tudjatok figyrlni?
Sok sikert mindenkinek!
Aki mára várja a bogyót,megérkezett már ?
Kb 3 éve híztam meg.
Gyanítom,h a fogamzásgátló miatt (doki nem is tagadta). Olyan 1-1,5 év alatt felkúszott 25-30 kg. Ősszel leváltottam a tablettákat,aztán elkezdtem fogyózni. Jól el is keseredtem pár sikertelen fogyókúra után.
Aztán idén január végén összekapartam magam és most újra belevágtam. Kalóriákat számolok,meg esténként tornázok egy fél órát. Ehhez jön majd még a Genesis 😃
Én is megtartottam párat,de én 7 éve már eljátszottam ezt a ruhatár cserét,Most játszhatom el újra :)
2 mérettel voltam nagyobb még tavaly év végén kb.mint ami normális lenne.25-ös, megfelelő BMI-t nekem 66 kilónál adja ki a kalkulátor.
Én sem nézem a méretet,épp eléggé letaglózott mikor kezdtem nem beleférni a ruhákba amik voltak.
Ez a felesleg rám 2-3 év alatt jött fel ,pont mióta itthon dolgozom.Durva belegondolni,hogy még most is több kiló vagyok annál,mint amikor szülni mentem .67 kilóval mentem szülni mindkétszer.Most meg vagyok 72 :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?