Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Milyen napod volt ma?
Hat a bogyó? Bármilyen mellékhatás?
Jobbulást a gyerekeknek 😃
A xilittel az a baj, hogy 10 dkg-ban. 240 kalória van. Fogyókura szempontjából nem a legjobb. A cukornál viszont sokkal egészségesebb , mert alacsony a glikémiás indexe, vagyis lassan felszívódó ( de 100%) szénhidrát.
Ezzel szemben az eritritnek 0 a glikémiás indexe, és 0 kalória van benne. Biztos drágább is mint a xilt, de én csak kávéhoz és teához használom.
Sziasztok ! kicsit eltüntem,nekem
3 gyermekem van és abból kettő bárányhimlős. Pénteken megérkezett a genesis fehér kerek kis gyógyszer ! 1,5 hét után :) Ma bevettem az elsőt!,nagyon bizakodom, viszont mit tegyek, kedden mennék foghúzásra ,akkor ne szedjem addig?,lehet bajom az érzéstelenítő miatt ?
Ez elvileg nem mesterséges,mivel a xilit,az nyírfacukor.
Eddig még csak belenyalni mertem. Lehet megmarad dísznek a polcon,v majd vmelyik nap,mikor nem itthon leszek,kipróbálom vmibe
Én szúrós vizet iszom natúr citromlével.Mást nem.
Sajnos :)
Vegyél ananászt. Igazit. Kicsit valtozatosabb izt ad es baromijo zsiregeto.
Vagy hagyományosan citromot. En amig kinnt laktam Egyiptomban mindig ugy ittam, de ott ulyen pici citrom volt vekony hejjal. Isteni volt. Mentaval is allat.
Szerintetek mivel dobjam fel a sima vizet? Hülyén hangzik,de nem nagyon szeretem. Bezzeg az ízesített vizeket 😋
Lehet dobok majd bele mentaleveleket!
Ja meg egy gyengem van. A 3in1 kave. Ill mostanaban mar csak 2in1 edesitoszerrel. De meghalok ha nem ihatok 3at 4et egy nap.
Elnyultam mikor meglattam hany kaloria. 2in1 aldis 63 kaloria. Szoval alapbol minimum 300 kaloriat beszek csak a kaveveal. Sirok😓😢😭
Én is pont így pucéran reggel wc után.
Egyidősek vagyunk ,de te vékony vagy :)
Na sziasztok! Tegnap este elszopogattam egy Valindát lefekvés előtt, hogy ne a bárányokat számoljam.....:)
Ma jobb volt az éjszakám, mondhatom azt, hogy aludtam, csak sokszor felébredtem, bár ha csak így maradna is jó lenne. Remélem nem azért aludtam jobban, mert előző éjszaka szinte semmit.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?