Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Koszi😆😆😊
En ugyan nem szedtem a regit de mindenki aki igen es most ujra az ugyanazt mondja mint ti. Ezert gondoltam erre. Bar az is igaz hogy szeretek mindenre magyarazatot talalni. Gyartom az elmeleteket mindenre😂
Gondoltam ra hogy lehet azert gyengebb mert nincs benne 20 mg sibu. Csak sokkal kevesebb ugyanis be van tiltva nalunk es nem masert mint azert mert sokan verszemet kaptak es esz nelkul kapkodtak oket aztan kicsit erosek lettek az atlag mellekhatasok is.
Lehet kevesebbet raknak bele hogy ha mar illegalis akkor ne legyen senkinek baja tole ha tobbet bekap mint 1 2 szem naponta. Ha baj van akkor az emberek hajlamosak azonnal a hatosagokhou fordulni es vagdalkozni kozben meg lehet ok szedtek esz nelkul. Mostani beszallitok meg nem hiszem hogy mernek kockaztatni hogy valaki utanuk nyuljon. Ertitek mit akarok mondani? Remelem rethetoen fogalmaztam. (Gyerekekkel jatszok kozben)
Gyengébbek az tény,de még így is nagy segítség.
Pl mióta szedem,nem álltam neki egy tábla csokinak. Bár ebben most benne van az elhatározás is 😃
Viszont kezdenek rám jók lenni az S meg M-es cuccaim :)
Most vettem fel egy pólót ami mér rég nem jött rám és most tök jó és nem dudorodik sehol :) A comb ami még vastag ,ott még van bőven :)
Jó reggelt lányok!
Hogy vagytok ma? 😃
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?