Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én most kezdtem Adipexxel a fogyókúrát. Ez a 2. nap hogy bevettem és nem érzek semmi hatást. Ugyanolyan éhes vagyok!!! 7 évvel ezelőtt Adipexxel fogytam le és akkor tényleg nem voltam éhes. Mi tapasztalatotok az első napokról?
Én olyan 30-35-nek érzem magam. :)
Kinézetre állítólag -10 év :)
De a korom sosem foglakoztatott,most is csak a fogyás miatt jut eszembe:)
Amúgy sosem hiszi el senki rólam,hogy egy 24 és egy 21 éves felnőtt gyermekkel rendelkezem :D
Akkor meg mit érdekeljen mit mutat a személyi ? :D De a mérleg :) na az érdekel :) Fúúj :D
😅😅😅
7 év azért hét év!
Egyébként meg mindenki annyi idős ammennyinek érzi magát!!!
Én néha 80-nak! :(
De én már 7 éve sem voltam fiatal ,41 voltam :)
Csak nem látszik :P
Egyébként matematikailag igazad van.Összehasonlítottam.Kb.azonos idő alatt 2010-ben .7,1
2017-ben 6.3
Csak az a baj hogy 7 éve 8 kilóval kevesebb volt az induló súly,mint most.
De persze igazad van,de most akkor is kicsit elkámpicsorodtam .És a 62 kiló az nálam mint cél inkább csak kompromisszum,hisz az igazi megfelelő súly nekem mindenképpen 60 alatt lenne.De nem kergetek álmokat,62-vel tényleg boldog lennék.
A vége nehezen ment igen.
Január 2-án kezdtem ,ugyanúgy,mint idén.
Én gyorsabbnak éreztem akkor mint most,ráadásul most 8 kilóval többről indultam.
Az igaz hogy jan-2án 78-ról indultam,de novemberben mág 81,5 voltam.
2010-ben 73-ról 58 lettem január 2-június 27-ig asszem.6 hónap volt,ez most is így van tervezve.Nem is az idővel van a gondom, hanem a stagnálással.Illetve még jobban a félelemtő,hogy ennyi és nem megy tovább.
Ha vegiggondolod akkor az itolso ket kilorol felraktal egy eredmenytablazatot amin ezt ket honap alatt erted el. Akkor sem ment ket perc alatt.
Mennyi ido volt az egesz 15 kilo?
Es 15 kilo fogyas volt akkor...most mar 10en tul vagy
Nem elkeserito ez
Itt van:)
Főleg az utolsó mondat érdekes,és hát nem valósult meg :(
2010-06-27 58 -20.0 Yes!!!! Tartani kell a súlyt,soha többé nem akarok súlyfelesleget!!!! Törlés
2010-06-05 59 -19.0 - Törlés
2010-05-30 59.8 -18.2 - Törlés
2010-05-10 60 -18.0 Szeretem a homokórát!:)) Törlés
2010-04-18 60.5 -17.5 - Törlés
2010-04-17 60.8 -17.2 - Törlés
2010-04-12 60.9 -17.1 - Törlés
2010-04-05 61 -17.0 Lehet hogy befejezem a fogyit.Legalábbis a drasztikusabb formáját. A méretem 36-os,az imént felpróbáltam a lányom 36-os farmerját és teljesen jó rám.Ugyanez a nadrág nekem is van 38-asban,de már bő rám. Teákkal és kalóriaszámolással talán sikerül hamarosan elérnem hogy 5-tel kezdődjön a súlyom:))) ÉS NO ESTI NASI!!!!!!!!!!!!!!!! BMI:22.96! Törlés
Hát erre én is gondoltam hogy be kéne spájzolni ha újabb 7 év múlva megint kellene :)
Mindjárt megmutatom a 7 évvel ezelőtt mérlegelőm utolsó bejegyzéseit.
Jól emlékszel,nem volt éhségérzet. Az tényleg kikapcsolta.
Amúgy az tuti kamu,h ennek lenne zsírégető hatása.
De jóóó,annyi én is szívesen lennék már:) Bár az nekem kicsit már kevés.
Én sem kívánom a pogácsákat ,azok voltak a mumusaim.Képes voltam megenni este 9-10 kor ágyban megenni hármat is a nagyokból :)
Most ez nincs.Ha nasi akkor csakis gyümi.
Nincs falási roham ,nincs kívánás,de azt nem mondanám ,hogy délután nem érzek éhséget,mert érzek.Most vagy rosszul emlékszem a redre vagy nem tudom ,de én úgy emlékszem akkoriban egyáltalán nem éreztem éhségérzetet egész nap.
Én kombinálnám a zöld teával. Hú,tényleg! De jó ötletet!
Főzök majd zöld teát és még melegen bele fogok reszelni gyömbért.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?